I'm Back

Äntigen, äntligen så e jag tebax in i blogg världen ! :P nuh har min söta lilla laptop en ny sweet laddare :D så nuh e den igång .. just nuh sitter jag åh ser på melodifestivalen som säkert många av er oxå gör just nuh eller har jag fel !?


Men i alla fall har ni saknat mej ? Jag har i alla fall saknat er alla söta bloggare åh sen har jag juh självklart saknat min söta underbara blogg oxå för den delen :D

- Ne nuh ska jag svara på 1000 tals kommentarer som jag har fått, men vi höres säkert senare ikväll eller imorrn ! =)

Pöss hej !
Laddar jävel


Nuh e det så här alla söta människor att lilla izzah kommer ej kunna blogga på ett tag nuh :S Min laddare till min underbara söta laptop har pajja :S så idag va jag till Elgiganten så dom ska skicka efter en ny åh som sa att det kommer ta ca 3v. innan jag får en ny, fan så drygt :S men men sånt e livet, tyvärr ! Nuh sitter jag hos söt Zara åh makkan åh bloggar så det kanske blir så jag kommer göra lite då åh då, men fan va typiskt mär man äntligen kommit tebax till blogg världen så ska detta ske :S buhu buhu buhu ... ajja men jag hoppas ni söta människor väntar på mej i alla fall :D

Jag kommer svara på alla kommentarer senare.

pöss hej tills vi hörs nästa gång ! =)


Ny klippt, Före & Efter

Så vad tycks om mitt nya jag ? Själv e jag då sjukt nöjd i alla fall åh det e juh de som e det viktigaste =)
Tack för hjälpen söt Zara =) När jag får cash så ska jag köpa hem nån hårfärg så ska jag åh Zara färga slingor i mitt hår så det kommer bli super duper nice hihi .. skojjsigt skojjsit .. Åter igen TACK GUMMAN / GRANNEN ! =)
Leka me saxen

Då ska jag snart över till min kära granne så ska vi leka me saxen i mitt hår ! Det ska bli skojjsigt tycker jag åh jag har hittat någr frisyrer jag vill ha. Kul att leka lite ibland, men mindre kul om det skulle bli misslyckat. Men Zara e duktig åh jag litar på henne har sett dom hon klippt innan åh dom vart fina så jag hoppas jag oxå blir fin fin :D Det end som kan gå snett e att jag inte passar i frisyren jag tänkt mej, men Zara ska få ta sej en titt oxå åh se vad hon tycker hehe :D

- Ne nuh ska jag svara på kommentarer åh sen ska jag över till Zara ! Önska mej lycka till nuh ! =)
(v.7) - Veckans Låt !

  • MINAYA - Dina Vackraste ord


Den 31/1 så va det officiellt Sverigepremiär för Minaya's musikvideo,
men eftersom att jag e lite seg åh inte hänger me så märkte jag detta igår
eftersom att jag råkade halka in på hennes blogg åh självklart lyssnade jag på låten
åh jag föll för den på en gång, hon är en väldigt söt tjej med en underbart vacker röst
åh låten e hur super fin som helst åh videon e oxå väldigt fin ! ! ! =)

Jag önskar dej lycka till i artist livet, fortsätter du så här kommer du komma långt ! ! !


Hade velat ha låttexten, men hittar den ej, men det beror nog på att låten e för ny än så länge :P
Men så fort låttexten finns så kommer jag lägga in den här under videon !

Vinn Weekendresa för 2

Min motivering:
Jag har vart in på Airtours hemsida åh kollat på Cittyweekend städerna åh det fanns så många städer jag vill dra till, jag har missat väldigt mycke eftersom att jag ALDRIG är på resande fot, men jag kände att New York e en stad jag hade velat fara till. Har alltid haft en dröm att få dra dit, men eftersom att man inte har råd me att resa nån gång så missar man så himla mycket. =( Åh nuh när jag sitter åh tänker efter så har jag bara vart utanför Sverige 1 gång åh jag e 24år eller iofs jag har juh vart i Finland åh Danmark men det räknar jag inte riktigt på samma sätt åh sen då jag va där va jag en liten plutt så i vuxen ålder har jag ALDRIG vart utanfrör Sverige, sällan jag ens är på resande fot inom sverige åh jag vill verkligen ta med mej min kära karl på en sweet resa till New York för det tror jag vi kan behöva, inte bara för resadets skull även för vårt fårhållandes skull eftersom att vi har det lite som vi har det just nuh så en resa kanske skulle bli en liten nytändning i vårat förhållande åh inte bara de 24/2 så fyller my darling år så denna resa hade juh suttit perfekt som en liten fördelsedagspresent till han. =)

Hoppas min motivering duger ? Nuh kommer jag enbart hålla tummarna till den 12/2 KL 21:00.
Jag hoppas verkligen att det jag åh min kära som har turen att ta hem denna underbara resa. =)

Tävling:
Som ni kanske förstår av denna motivering eller rubriken i detta inlägg så e jag med i en underbar tävling som Engla har. Hon lottar ut en weekend resa för 2 värde 10.000:- hur nice låter inte de ? jag tycker då det låter fett nice så självklart hakar jag på denna tävling åh det tycker jag ni oxå ska göra. Klicka här för att komma till tävlingen !

Nageltork

Go morron ! Dagens första inlägg kommer att handla om nagellack, måla naglarna & nageltork. hehe ..

Alla som känner mej vet att jag e besatt av nagellack åh att måla mina naglar i alla de möjliga olika färgerna eller hur ? Innan använde jag min hårtork som nageltork, men äntligen, äntligen har jag köpt mej en sweet sweet nageltork som funkar underbart. Iofs så e det ett tag sen jag köpte denna nageltork nuh, men invigde den inte förän i fredags åh vet ni hur bra den va :D satt åh rökte medans jag lät min underbara söta nageltork göra jobbet efter jag rökt en fimp så va nagellacket torrt. Så nuh inser ni hur bra den va åh jag  e så happy ! =) Nuh slipper jag äntligen sitta åh vänta i 50timmar på att nagellacket ska torka åh jag måste bara säga er att detta e ett av dom bäste köpen jag gjort på lääänge. Den va inte dyr, men den va väldigt välbehövd åh e hur nöjd som helst me den.  Den kanske inte e så snygg men det ska jag fixa !

På bilderna ovan så ser ni lite av mina nagellack åh lite bilder på mina kamelontnaglar åh sist men inte minst min underbara söta nageltork :P Klicka på bilderna för att se mer av mina kamelontnaglar =)

- Ne nuh ska jag svara på era söta kommentarer åh sen ska jag göra nått annat, men vad vet jag ej !?
Hem ljuva hem

Nuh har jag beställt denna underbara film, Hem ljuva hem. Den e så grymt bra, men jag vart så stressad för såg att den utgått från både ginza åh discshop åh några andra sidor jag brukar beställa ifrån så den börjar tydligen försvinna nuh, men jag lyckades hitta den på ett annat ställe så jag var tvungen att beställa den. Den e så jävla grymt bra denna film, älskar den, men dock så e det en tragisk film.

Handling:
På ytan kan saker och ting verka perfekta. Men skrapar man bort det översta lagret kan mörka hemligheter snabbt visa sig. I Hem ljuva hem lever en mamma och hennes son i skräck för familjens pappa som har en förmåga att ta till våld.

Svensk film från 2000 av Dan Ying med Alexandra Rapaport och Michael Nyqvist.

- Har ni sett denna film ?
- Om ni inte har gjort det så säger jag bara gör det ni kommer inte att ångra er ! ! !
RaggaFölj min blogg med bloglovin
Nuh tänkte jag ragga till mej lite prenumeranter.. inte för att jag tror det kommer att gå så bra, men man kan juh alltid försöka :D För dej som gillar min blogg börja följa den i blogglovin genom att klicka på bilden ovan åh då du lagt till mej så säg till mej så kan jag juh lägga till dej om du nuh vill de vill säga ! =)

Så nuh e det bara att ni klickar på bilden ovan åh lägger till mej. Just nuh har jag 21 åh jag hoppas verkligen antalet av prenumeranter kommer att öka efter detta inlägg för då skulle jag bli super duper happy åh vem vill inte göra lilla izzah super duper happy ? KLICK KLICK !
Jag är så stolt

Jag är så stolt över min söta lilla vovve liten, Rick ! Han e juh hur duktig som helst. Idag tänkte jag göra ett försök me att klippa klorna men eftersom han är så svår att klippa på så brukar jag klippa nån klo i taget åh sen väntar jag en dag åh så fortsätter jag, men idag, idag gick det som en dans på rosor lill killen va hur diktig som helst juh. Fick för en gång skull klippa alla hans klor utan att han sprattla sönder sej själv. Han va sååå duktig åh jag e sååå stolt över han.

Jag hoppas verkligen inte detta var en engångs företelse, jag hoppas verkligen han e lika duktig nästa gång jag ska klippa klorna på han, men det tror jag faktist för han har blivit bättre åh bättre måste jag faktist själv medge, men hade ändå tappat hoppet där ett tag om att han någonsin skulle klara av detta, men idag visade han verkligen hur duktig han kan vara åh jag vart så glad så det går ej beskriva me ord =)

- Ne nuh ska jag svara på kommentarer åh sen ska jag ringa min far väntar nämligen på han så ska jag iväg åh styra lite saker !
TEST 28


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? 
... före pippi långstrump och björne med 11%

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min söta lilla älskade ricks tass

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Smår ser tv nuh åh det e house

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
15:45

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tv:n åh när karln snackar

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Föt ett tag sen va åh skrapade bort namnlappen från brevlådan för att sätta dit min egen.

7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Lite olika bloggar

8. Vad har du på dig?
En brun klänning me spets

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Jo jag drömde en sjuk dröm om nåt me en minigolfbana som va stor som fan.

10. När skrattade du senast?
Tidigare idag

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
tapeter

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Jo vaknade i natt av att älskling låg å mumla i sömnen åh han så så skojjsig ut =)

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Ett rätt skojjsigt tidsfördriv

14. Vilken var den senaste film du såg?
Pojken med guldbyxorna

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Jag skulle köpa en massa saker, men skulle även ge bort !

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag har ett födelsemärke under högra foten

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle deleta alla krig åh allt våld här i världen

18. Tycker du om att dansa?
I am the dancing queen i alla fall på kogren HAHA

19. George Bush?
Usch åh fy åh blä !

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Pojke: Kevin, Steven eller nåt sånt
Flicka: det har jag faktist inte kommit på ännu


22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Jaaa självklart när det e vinter i sverige kan man flytta tll utlandet åh så fort vintern e över flyttar man hem igen.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
eh .. frågan om jag ens kommer dit !? HAHA ..

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Dragana
Aleks
Erika
erik
God Morgon !

God Morgon ! , God Morgon ! Då va det ej så länge sen jag vakna då åh vad ska man hitta på idag ? Vet inte riktigt jag tar dagen som den kommer.

- Ne nuh ska jag svara på kommentarer åh sen e det ett långt varmt bubbelbad som gäller, skönt !
I sängen

Nuh ligger jag i sängen me datorn på magen åh ser Pojken med guldbyxorna, tror dock inte jag kommer orka se hela lär säkert somna eller iofs det e inte säkert jag e inte så trötter nuh men kanske blir de när jag väl försöker sova !? Men det e dock inte hela världen om jag inte somnar i tid inatt för jag har ändå inget jag ska upp till imorrn, tyvärr !

- Ne nuh ska jag svara på kommentarer åh sen ska jag lägga ifrån mej datorn åh se på filmen ! =)
Cash

Jag vill ha massvis me cash så jag kan köpa massvis me saker till min söta lägenhet juh, men nuh har jag inga cash som jag kan slösa på lägenheten, typiskt ! Men då jag får cash då e det IKEA som gäller åh jag har redan nuh hittat lite saker jag ska handla, men sen kommer jag juh säkert handla så mycket mer. =)

Trötter

Jag har vart så trött åh slö den senaste tuden så jag har inte orkad blogga så mycke som ni kanskäe har märkt !? Åh jag känner mej fortfarande som trötter tror jag håller på att bli sjuk :S idag har jag mått illa som ett CP inte alls skojjsigt men ajja... jag kanske inte kommer vara så aktiv här på bloggen förän om några dagar för när jag känner mej så här orkar jag ej blogga, men så fort jag kommer på benen igen så kommer jag att blogga som bara den ! =) Så jag hoppas alla söta läsare väntar på mej !?
Auktion - Pågår

Nuh har jag startat ännu en desgin auktion ta dej en titt det kanske är nåt för just dej !?
Klicka här fär att komma till auktionen ! ! !
Klicka här för mer info om hur detta går till ! ! !
Desing Tävling - AVSLUTAD !

Då har jag gjort ännu en design som jag tänkte lotta ut !
Klicka på bilden för mer info !

Jag har slösat ca 50.000:-

Detta e den underbaraste hyllan i hela lägenheten eller hyllan e väl inte de som e underbarast utan innehållet. Jag e en film lover nr1 åh det kanske ni ser nuh :D hihi åh mer ska det bli det kan jag lova er.  Jag har gjort en liten snabb beräkning på vad mina filmer kostat mej åh jag har slösat ca 50.000:- , dock så tror jag det e lite mer än så eftersom att jag har räknat att filmerna kostar 99:-/st åh det gör dom juh ej eller vissa gör juh de men inte alla., men jag sa juh att jag bara gjort en snabb beräkning :P Är det nån mer som e lika filmtokig som jag ?RSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.