Vinnaren

Jag hade juh en design uttlottning tidigare i veckan åh nuh tänkte jag visa vem vinnaren vart =)

Klickbar bild

Grattis Grattis gumman till designen ! =)

Kanske, bara kanske

Idag e det kanske, bara kanske Luleå som gäller åh jag hoppas verkligen att det blir Luleå för det skulle vara grymt skojjsigt. Det finns som lixom lite mer affärer i Luleå än i Piteå så nåt skojjsigt till lägenheten ska jag väl hitta. Snart får vi reda på om det blir Luleå eller ej åh jag håller bägge tummarna för att det blir.

Om det inte blir Luleå så blir det i alla fall stan för jag måste till piss systemet åh stå i kö åh sen ska jag kolla lite andra saker åh så.

- Ne nuh ska jag svara på kommentarer åh sen ska jag vänta  på ett svar om det blir Luleå eller inte åh självklart hoppas jag juh verligen på att det blir. Så håll tummarna för de ! =)
En Söt & lurvig kattunge

Då har lill kissen blivit såld. La nämligen in en annons på blocket tidigare idag åh körde först till kvarn åh allt gick som smort åh han kom till ett yngre par i min ålder som har haft katt innan åh allt verkade skit nice =) åh det e juh de viktigaste hoppas verkligen allt går bra för lill kissen ! =)

Här har ni den lilla söta kissen jag sålde idag/nyss !
Design utlottning ! - Avslutad !

Design utlottning !


Anonyma kommentarer räknas ej !
Go Morron !

Go Morron ! Idag vaknar jag tidigt just för att flyttstädet som ska städa ut min andra lägenhet skulle komma idag. Jag e nämligen för slö fär att städa ut den själv så jag anlitade nån städfirma som gör det åt mej, rätt skönt att slippa städa skiten själv åh nuh vet man juh även att det blir bra gjort, men i alla fall nuh städar dom för fulla muggar så jag  har vart över åh låsa upp dörren åt dom.

Sen resten av dagen så kommer jag göra massa andra saker tex dra till stan åh göra adressändring åh lite annat smått åh gott. Men det kommer dock inte bli nån shopping för ekonomin tilllåter ej de. Annars blir det åh fixa till här hemma. Trött åh sur som bara fan e jag just nuh hoppas det går över snart, men det gör de nog åh om det inte gör det får det bli en cp dag idag. Man kan juh inte alltid ha bra dagar juh.

Från åh me nuh ska jag försöka bli lite mer aktiv i bloggandet. Känner att jag har vart slö dom senaste dagarna, men jag har orsak till åh vara slö me tanke på flytten. hehe.. Jag har juh haft så mycke åh göra så jag har fan inte haft tid att blogga så slö kan man väl inte heller säga att jag har vart. ajja..

- Ne nuh ska jag göra nåt annat, men vad vete fan !?
Annelund håller på att barka !

Misshandlades av maskerade män
PITEÅ 


En man i 50-årsåldern misshandlades med ett tillhygge och hotades i sin bostad av maskerade män. Händelsen inträffade på Annelund sent på måndagskvällen.

 Polis kallades vid 22-tiden på måndagskvällen till en lägenhet där en man blev hotad och misshandlad av tre gärningsmän. Två av dem var maskerade. Ett tillhygge, oklart vilket, ska ha använts vid misshandeln. Enligt polisen klarade sig mannen utan allvarligare skador. Han ska dock ha fått bulor och blivit blåslagen lite överallt.

Gärningsmännen lämnade platsen men polisen har lyckats identifiera en av dem. Alla inblandade är kända av rättsväsendet sedan tidigare. Enligt polisen rör det sig troligen av en intern uppgörelse av något slag.

Emma Garpebring 
Publicerad 27 januari 06:45
Uppdaterad 27 januari 11:38

Denna text e tagen från Piteå Tidningen.
Vill du läsa den riktiga artikeln KLICKA HÄR !


 

* * *

Detta hände hos en som bor på samma område som mej åh inte heller så långt ifrån mej åh till åh med en jag känner, det e fan sick att det ska ske såna hära saker :S Åh sen va det inte 3st utan dom va 5st åh åh tillhygget va ett järnrör. Sick sick sick åh jag tycker ej det fanns nån orsak att göra så. För dom maskerade männens anledning till varför dom gjorde så va juh bara för att dom fått för sej att den 50åriga mannen gjort en sak som han inte ens har gjort. Galet sånt här mycket galet ! ! !

KLICKA HÄR för att läsa mer om vad som har hänt på mitt söta bostadsområde !
Vad håller på att hända me mitt fd. lugna bostadsområde Annelund ?

Izzah avslöjar sin hemlighet
Låt sidan ladda klart till 100% för annars funkar inte mouseovern ! ! !
Hemlig & Hemligt

Nuh har jag vart lite hemlig åh det kommer jag fortsätta åh vara. Håller nämligen på me en sak som jag egentligen ej ska hålla på med förän om ca 1v. åh e snart klar me den hemliga sken eller klar åh klar e jag väl inte på ett tag men det börjar då likna nåt i alla fall =) hihi :D nån som kan lista  ut vad det e för hemligt jag håller på med nuh som egentligen inte skulle ha skett förän om ca 1v. ? Nuh e det bara att ni gissar ! ! !  hehe .. 

- Ne nuh ska jag svara på kommentarer åh sen sussa, Sweet Dreams !
Grattis Marion !

Idag fyller söt karlns dotter 14år. GRATTIS MARION ! Jag har gett henne denna fina blogg design åh jag hoppas verkligen hon blir nöjd över den men det tror jag ! Klicka er in på henns blogg här
Åh så fort du kommer till Piteå åh hälsar på oss så blir det säkert nå mer presenter till dej :P

Hoppas du får en underbar 14års dag gumman
massa kramar // izzah åh pappsen ! =)
2# - Auktion - Pågår

Då har jag påbörjat ännu en design auktion för mer info hur detta funkar klicka på bilden.

Lycka till allesammans !
Aha årsbok

Igår köpte jag mej faktist en super nice bok (Aha årsbok) åh fler kommer det att bli. Den va rätt dyr men det e den fan värd åh om ca 4-6 veckor får jag 2008's årsbok, längtar =) men sen fanns det en massa andra böcker jag oxå vill ha: Medikon som är 6 böcker, En fass bok och Djurverk som är 8 böcker

Handling:
AHA ÅRSBOK är framtagen för att matcha aha uppslagsverk och den första boken gavs ut i augusti 2006. Människor, platser, dramatiska händelser, kultur, politik, teknik, sport, stora och små nyheter i våra årsböcker finns årets alla viktigaste händelser i kronologisk ordning.
Design såld

Då har jag just fått ännu en design såld  åh denna gång va det på egen beställning.
Hon som beställde denna design heter Malin åh nöjd vart hon åh det e juh de som e det viktigaste !
Första illustration

Va åh snoka runt på olika bloggar åh då såg jag att Ida hade gjort sin första illustration åh självklart så vart juh även jag sugen på att testa så jag gjorde de. Gjorde en illustration av mej själv men gjorde dock om den lite när det gäller färgerna.

• OBS. Skratta inte åt min illustration för det e faktist försts illustrationen jag gjort ! ! ! 

Det va denna bilden jag gjorde en illustration av.


Och så här vart resultatet:


HAHA .. HAHA .. HAHA .. 
Så vad tycks ?

Själv vet jag inte om det vart nån höjdare men för att vara första gången man testar att göra en illustration så kanske den vart rätt så bra i alla fall, eller ? hmmm ... ja du det får ni avgöra, men en sak ska jag säga er det e då inte sista gången jag gör en illustration för jag tyckte det va riktigt skojjsigt, men jääääkligt svårt juh hehe.. =)

Hiss & Diss !?

Igår började jag fundera lite över min blogg. Vad som e bra me den åh vad som e dåligt me den.
Så det e just därför jag ställer dessa frågor till er  så nuh hoppas jag så mååna som möjligt svarar . =)

• Fråga 1. Vad hissar ni me min blogg ?
• Fråga 2. Vad dissar ni me min blogg ?
Dagens shopping !

Då har man haft en shopping dag då åh det vart en massa fina saker som fick följa mej hem ! =)
Min dag har vart helg underbar. Här har ni dagens shopping !

Kläder: En klänning & harem byxa.


Badrumms saker: Gardinger, hylla, 2 tavlor åh barumms matta.


Köks saker: Gardiner, 4 bordstabletter, diskborste åh popcornsmaskin .


Övrigt: 2 stycken tvätkorgar.


Övrigt: Väska, snacks, borste, försvarets hudsalva, halsband, besatt åh click.


Djur saker: Hund leksak, hund ben åh skålar till katterna.


Detta e allt jag har shoppat idag åh som jag ser nuh så vart det väligt mycket saker, men e helt klart nöjd över allt men frågan e om mitt bankkonto e så nöjd, det e väligt lätt att dra kortet men sen när man verkligen inser hur mycket man har slösat så e det inte lika skojjsigt åh jag vet vad jag har slösat åh kanske inte så smart men men men det får väl bli en fattig månad , som  vanligt i framtiden.

I ♥ SHOPPING !

Go Morron gott folk ! Nuh sitter jag här åh är rätt så nyvaken åh ska snart bege mej mot the town åh shoppa lite granna. Om det e nåt jag e bra på så e det verklligen att shoppa, men jag får som sakt inte shoppa allt för måste spara cash till ny lägenheten juh, men nåt klädesplagg ska jag väl kunna unna mej eller vad säger ni !?

Annars kommer jag väl mest gå efter denna lista: The Shopping List
åh det e juh riktigt skojjsigt att shoppa såna saker oxå. hehe...
I ♥ SHOPPING !

- Ne nuh ska jag göra mej klar, have a nice day !
Trollkarlens hemligheter

Idag visades det 2:a avsnittet av den amerikanska dokumentärserien Trollkarlens hemligheter. Jag såg själv klart de åh jag tycker det e grymt bra åh intressant, men samtidigt förstör man juh lite för sej själv genom att se detta. För att jag tycker faktist vissa saker kan förbli en hemlighet, men själv e jag för nyfiken så jag måste bara se de och jag kan även tycka att man e rätt trög när man inte fattar hur dom gör vissa trick men sen när man får se hemligheterna bakom ticket så visar det sej att det e lätt som en plätt och så tänker man "fan va trög jag är det här borde man ha listat ut" typ eller jag tänker då så i alla fall, jag vet juh inte om ni tänker så ? hehe..

Handling:
Hur bär sig magikerna egentligen åt ? I denna fascinerande dokumentärserie får vi svaren på våra frågor. Aldrig tidigare har en magiker vågat avslöjar hemligheterna bakom de otroliga illusionerna. Trollkarlarnas tysthetslöfte är brutet för evigt. Hur har assistenterna förvandlats till tigrar ? Hur kan man såga en kvinna i två delar ? Hur kan en person sväva fritt två meter över marken ? Svaren på dessa och många andra frågor får vi i den här serien.
Nyttig & Onyttig

Nyttig igår åh onyttig idag ! Vart lite sen middag, men det e sånt som händer ibland. Har ätit från Frasses åh gött va det. Vart ett cheesmål till mej åh min kära underbara karl, men som vanligt orkar jag nästan bara hambrugaren. hehe.. Man kanske ska nöja sej me en barnbox me + meny nästa gång för det åt jag jämt förr åh det va lagom mängd för mej. Jag kände mej så hungrig idag så jag trodde faktist jag skulle orka allt det va därför jag köpte ett cheesmål, men inte orkade jag allt inte. Typiskt ! hehe...
Dagens måsten !

Detta e min lilla lista på dagens måsten ! Listan va inte lång, men den kommer ändå ta tid för det e rätt jobbiga saker men rätt skojjsiga skar förutom diska åh bära saker. Som ni ser på listan så såt diska på tur åh jag som hatar att diska ! :S men måste juh göra de, men det e inte så mycke disk tur nog. Det e mest glas åh bestick åh jag som hatar att diska just bestick ajja men det ska nog gå bra. hehe...

- Nuh blir det att svara på kommentarer åh sen kommer jag bege mej mot köket åh fylla diskhon med diskvatten, ta på mej mina söta oranga diskhanskar åh ta min blåa fina diskborsten i näven åh skrubba, skjölja, skrubba åh skölja ! haha...
Nyvaken


Go dag ! just nuh känner jag mej som en zombie är nyvaken åh jävligt yrig ! E fotrfarande trött som fan.

"God morgon,
nu behövs det glada tag.
God morgon,
ta och leta fram ditt bättre jag.
Har du någe' bra förslag?
Nu behövs det glada tag !"


- Ne nuh ska jag leka lite med PS, jag har nämlige 2st bloggdesigner jag håller på med som måste bli klara, men först ska jag svara på kommentarer. =)
Lördagsgodis

Eftersom att jag inte e så mycket för godis så e detta mitt lördagsgodis åh det e riktigt gött måste jag säga. Fick ett 6-pack russin av min far för någon dag sen. Så ikväll tyckte jag det va passande att öppna ett av paketen. Just nuh sitter jag åh skriver ett blogg inlägg åh äter russin, medans karln sitter åh ser en film som heter "Pathology" åh en sak kan jag säga er den verkar vara riktigt dålig så jag har inte ens orkat försöka sätta mej in i vad filmen handlar om, men det e klart man kan juh inte gilla allt heller. Tror jag ska se om jag kan hitta "Yes man" me svensk text för i sånna fall laddar jag ner den så kan vi se den efter kalrn sett klart denna ur usla film ! hehe ..

- Ne nuh ska jag svara på lite kommentarer åh sen e det DC som gäller. =)
Personlig almanacka

Hittade just en sida på internet där man kan skapa en personlig almanacka åh självklart intresserade detta mej på några plan.

1. Kul att göra en personlig almancka
2. Kul att ha en personlig almanacka
3. En almanacka skulle vara till stor hjälp att få mitt röriga liv till mer strukturerat.

Så hur ska jag göra ?
Har lite svårt att bestämma mej om jag ska beställa en sådan sweet almanacka. Tycker dock den va lite dyr 275:-  kostar den åh jag vill nog hellre lägga dom pengarna på nåt annat, men känner att jag ändå vill ha en sådan juh. Hmmmm... jag får helt enkelt ta åh fundera lite till hur jag ska göra. Så vi får se om jag ska beställa den eller ej. hehe..
Startisdan

Mitt Samantha inlägg hamnade visst på startsidan :D Kändes riktigt skojjsigt åh se =) Blev som chookad då Karin / redaktören skrev i en kommentar att hon hade lagt upp mitt Samantha inlägg på startsidan =) Har nämligen aldrig hamnt på startsidan innan så detta e första gången för mej åh jag vart så så happy.
Svara på min fråga

Nuh e det såhär att min statistik bara höjer åh höjer sej dag för dag typ åh det e juh skit skojjsigt för mej, men nuh har jag börjat fundera på hur ni söta människor har hittat till min blogg ? Det kan vara rätt skojjsigt åh höra hur just du har hittat min blogg så nuh tycker jag allesammans kan vara så söta åh snälla åh svara på min fråga. Tack på förhand allesammans ! =)
Samantha

Den Amerikanska komediserien Samantha gick av stapeln idag och självklart såg såg jag de. Är nämligen ett stort fan av Christina Applegate som spelar Samantha i denna komediserie så jag va juh bara tvungen att ge serien en chans. Och det va verkligen inget jag ångra. Jag måste säga att jag gillade serien skarpt, så dom övriga 14 avsnitten kommer jag självklart att se.

Handling:
Samantha vaknar upp på sjukhus med sin familj och vänner runtomkring sig, problemet är att hon inte vet vilka de är. Samantha har drabbats av minnesförlust. Hon måste förlita sig på sina vänner och sin familj, vilket inte är så lätt när det visar sig att den man trodde var sin bästa vän är en person man inte har pratat med sedan skoltiden. Att inte heller känna sin sambo, Todd, gör inte saken bättre. Samantha blir tvungen att försöka pussla ihop sitt förflutna för att upptäcka vem hon var.


- Såg ni Samantha åh om ni gjorde de vad tyckte ni om serien ?
Shopping List

Ojj ojj ojj, denna månad kommer bli en riktigt fattig månad. Just för att jag ska köpa en massa saker till min nya lägenhet. Jag flyttar juh nuh 1feb så det blir mycke shopping till den. Så nuh får jag försöka hålla i pengarna tills jag flyttat så jag kan köpa allt alla måsten !

 

• Shopping List:
- Köksmöbler
- Gardniner
- Gardinstänger
- Dukar
- Badrumshylla
- Badrummsgrejj
- Tavlor till badrummet
- Badrumms matta
- Prydnadsaker
- Knivblock + knivar
- Duschdraperi
- Harembyxa
- Matskålar till katterna
- Stekpanna
- Försvarets hudsalva
- Borste

Detta e lite av alla måsten jag ska köpa, men kommer juh inte ha råd me alla måsten denna månad juh så jag får juh dela upp de så detta e de jag ska köpa denna månad i alla fall åh sen om det blir nå mer det får vi se, men tror knappast jag kommer ha råd me nå mer måsten denna månad. Synd att man inte hade råd me alla måsten för det skulle vara roligare åh få klart allt på en gång, men nuh har man inte en ekonomi som tilllåter de så jag får ta de stegvis istället.
Köksmöbler !

Dessa underbara köksmöbler e snart mina ! =) Är dom inte super snygga ? Yes, det e dom !
Imorrn så ska jag fara åh köpa mina fin fina köksmöbler. hihi.. skojjsigt värre ! =)

Jag behöver juh verkligen nya köksmöbler åh då e det klart man passar på att köpa när man hittar sånna här snygga köpkmöbler till ett riktigt bra pris. Ni kan juh se vad det kostar egentligen. =)
Harembyxan

Harembyxan är tillbaka och står för vårens heta byxtrend.
1. Svart harembyxa med regnbågsfot från Forever21.com, 60 kr.
2. Grå harembyxa från Topshop.com, 420 kr.
3. Harembyxa med blixtås från Yesstyle.com, 398 kr.
4. Enkel, svart harembyxa från Sonia Rykiel / Net-a-porter.com, 5 300 kr.
5. Blå harembyxa från Stella McCartney / Net-a-porter.com, 6 850 kr.
6. Svart harembyxa från Asos.com, 240 kr.
7. Svart harembyxa från Splendid / Net-a-porter.com, 1 420 kr.
8. Harembyxa med paisley-mönster från Only.se, 199,95 kr.
9. Glansig harembyxa från Vero Moda / Asos.com, 420 kr.
10. Svart harembyxa från Topshop.com, 385 kr.


Vad tycker ni om Harembyxan ?
HISS eller DISS ?

- Själv HISSAR jag dom högt. Jag älskar
Harembyxan, tycker dom e så grymt snygga så jag kommer helt klart köpa hem nåt / några par. =)
Budget & Lyx


Tänkte visa lite budget åh lyx kläder, skor åh väskor, ni kanske hittar nå fint ni kan klicka hem ! =)


BUDGET: Topshop.com, 460 kr.
LYX: Diane von Furestenberg  /Net-a-porter.com, 3 780 kr.BUDGET: Topshop.com, 340 kr.
LYX: Mulberry / Mulberry.com, 2 940 kr.BUDGET: Topshop.com, 1 140 kr.
LYX: Costume National / Lagarconne.com, 10 000 kr.BUDGET: Hm.com, 298 kr.
LYX: Burberry / Net-a-porter.com, 2 000 kr.


BUDGET: Forever21.com, 130 kr.
LYX: Tory Burch / Net-a-porter.com, 6 250 kr.BUDGET: Forever21.com, 160 kr.
LYX: Moschino Cheap & Chic / Net-a-porter.com, 3 400 kr.
BUDGET: Hm.com, 398 kr.
LYX: Alexander McQueen / Net-a-porter.com, 13 480 kr.BUDGET: Forever21.com, 70 kr.
LYX: Yves Saint Laurent / Mytheresa.com, 2 950 kr.BUDGET: Topshop.com, 780 kr.
LYX: Matthew Williamson / Net-a-porter.com, 13 700 kr.BUDGET: Forever21.com, 80 kr.
LYX: Store.Delias.com, 560 kr.BUDGET: Hm.com, behå, 98 kr, trosa, 98 kr.
LYX: Milly / Net-a-porter.com, 2 260 kr.BUDGET: Lindex.se, 399 kr.
LYX: Topshop.com, 2 100 kr.BUDGET: Forever21.com, 140 kr.
LYX: Luella / Net-a-porter.com, 8 440 kr.BUDGET: Have2have.se, 140 kr.
LYX: Maloles / Net-a-porter.com, 1 950 kr.BUDGET: Forever21.com, 210 kr.
LYX: Marc Jacobs / Net-a-porter.com, 10 700 kr.BUDGET: Dinsko.se, 999 kr.
LYX: Marc by Marc Jacobs / Net-a-porter.com, 7 580 kr.BUDGET: Forever21.com, 115 kr.
LYX: Prada / Mytheresa.com, 1 950 kr.BUDGET: Topshop.com, 1 140 kr.
LYX: Miu Miu / Net-a-porter.com, 19 000 kr.BUDGET: Topshop.com, 960 kr.
LYX: Philiosophy di Alvberta Ferretti / My-wardrobe.com, 3 000 kr.BUDGET: Have2have.se, 498 kr.
LYX: Alexander McQueen / Net-a-porter.com, 12 900 krBUDGET: Lindex.se, 199 kr.
LYX: Dolce & Gabbana / Mytheresa.com, 5 950 kr.BUDGET: Hm.com, 398 kr.
LYX: Just Cavalli / Net-a-porter.com, 5 170 kr.BUDGET: Topshop.com, 660 kr.
LYX: Miu Miu / Net-a-porter.com, 4 400 kr.BUDGET: Forever21.com, 230 kr.
LYX: Derek Lam / Brownsfashion.com, 8 100 kr.BUDGET: Monsoon.uk.co, 480 kr.
LYX: Sonia Rykiel / MrsH.se, 2 250 kr.


Så det va alla  budget åh lyx kläder, skor, väskor ! 
Hittade ni nå godbitar  som ni vill klicka hem ?

- Jag hittade då några godbitar jag hade velat klicka hem om jag bara hade cash ! =)
Ne nuh ska jag svara på kommentarer åh sen ska jag lägga mej åh försöka sova, sweet dreams !
Opera

Själv använder jag mej av Opera. Den e helt klart den bästa webbläsaren av alla åh den har så smidiga funktioner åh mina 2 favorit funktioner e trollspöet åh åh snabbval. Förr använde jag mej alltid av Firefox, tycker fortfarande den webbläsaren e bra åh jag har den på min dator men använder den sällan. 

Men den webbläsaren jag hatar mest av dom jag har testat e Internet Explorer, usch åh fy åh blä säger jag bara, men detta e juh en vane sak helt enkelt !
XBOX 360 + 27spel

Då har jag åh älskling lånat XBOX 360 + 27spel.
Inte illa då har vi nåt att göra  ett tag framöver. =)
Eller vi ska lämna tebax detta på söndg typ
så till dess har vi nåt att roa oss med.

Har testat nå skit skojjsigt bil spel åh jag kom faktist 2
åh det va första gången jag spela de =)
Mycket bra jobbat izzah =)

Åh snart ska jag testa nå boxnings spel,
men sånna spel brukar jag ej va bra på.

Hoppas det finns nå vanliga fighting spel
för sånt gillar jag skarpt åh brukar vara rätt duktig.

- Ne nuh ska jag svara på lite kommentarer åh sen texta boxnings spelet !
Why, Why, Why ?

Varför va man så dum åh börjad röka ? Man visste konsekvenserna åh ändå börjar man. Det e lite till åh idiotförklara en, dom flesta rökare började säkert pga. grupptrycket eller för att dom skulle leka coola. I mitt fall va det för att leka cool.

Varför ska man leka cool me döden ?
För det e ju de man gör om man tror att man e cool för att man röker cancer pinnen. Röka e helt enkelt motsatsen till coolt.
 
Varför ska man vara så ung åh dum ? Jag började röka då jag va 12år åh röker fortfarande åh nuh e jag 24år. Jag har haft mina perioder då jag rökte över 2paket per dag åh nuh e jag nera på minst 1 paket max 1½ paket per dag åh det e juh inte bara dåligt för hälsan ekonomin lider juh oxå av de, men det känns som att jag  är så himla insnurrad i beroendet så jag har helt tappat orken att försöka sluta. Tror ändå inte jag klarar de, men alla klarar av de bara man har den rätta viljan, jag vet att jag vill men jag tror inte jag har den där riktigt starka viljan som man måste ha för att klara av de. Men jag ska söka rätt på den viljan åh sen e det bye bye ciggen för gott, men tyvärr så e det lättare sagt än gjort. Har en cigg kvar nuh åh känner att jag håller på att dö, inga cash har jag heller så jag kan inte gå åh köpa cigg heller så just nuh sitter jag här åh har ångest för att jag började röka. Att man kan må så här piss bara av att veta att ciggen snart e slut det e juh för fan sick, men men ... nuh e det som det är. =S

- Ne nuh ska jag lägga mej åh sova, pallar fan inte att vara vaken ! =(


Uppdaterat 17.43:

Nuh har jag fått cigg så nuh mår jag redan bättre, tack Micke du är en ängel ! =P
The End !


DEL 1, DEL 2, DEL 3 & DEL 4  åh detta e  DEL 5 åh The End ! =)

Mitt försvar på denna kommentar e:
Nej du / ni har samma IP:nr som innan så sluta fråga mej sånna IQ befriade frågor hela tiden för vet du inte ens när IP:nr ändras åh vad som ändras så får du väl smsa dina ointelligenta frågor till 118800. Dom kanske kan hjälpa dej !? Fasst det e e klart du / ni behöver nog hjälp på mer än ett plan åh jag tror inte ens 118800 kan hjälpa dej me dina IQ lösa frågor åh jag tror inte nån kan laga din / eran skalle så den blir 100 % bra. För det e den e nog redan så förstörd så den kommer nog aldrig bli 100% bra igen, tyvärr jag beklaga ! =(

Idioten av oss e inte jag det e du / ni, men du / ni e så idiotiska i skallen att ni inte ens fattar de åh det måste jag verkligen säga är riktigt tragiskt, men samtidigt skojjsigt. Men det värsta av allt me ert beteende e att ni e Anonyma fattar inte varför ni e så fega när jag redan vet vilka ni inblandade är, vem som skriver vad osv. Snacka om att vara fega små kräk. Ni vågar tydligen inte visa er för omvärlden åh det e riktigt moget så gör man när man e vuxna människor, jag brukar alltid vara anonym då jag ska stå för en åsikt, NOT ! Det e juh för fan ingen ide att yttra sej om man inte vågar visa vem man är, men till åh med de fattar ni inte som normala människor gör. Åh sen e ni juh så fega skulle ni nuh få för er att fylla i Namn fältet så skulle ni juh säkert skriva in nån annans namn det skulle inte alls förvåna mej för ni är juh idioter så inget chookar mej när det gäller er.

Åh en sak till. Vart ska jag fara ? Mitt hem är i Sverige / Piteå åh ingen annan stans. Så du det blir lite svårt att fara hem då jag redan är hemma lilla vännen. =) Ni visar verkligen hela tiden hur tragiska ni är. Men en sak har jag då märkt ni har bytt taktik åh även jag ska byta taktik från åh med nuh åh om min nya taktitk kommer bli en fördel eller nackdel för er det lär juh framtiden visa ! =)  
Have a nice life. Pöss Pöss på idioterna ! ! ! =)
Movie Thime Whit Cinderella !

Då har jag just sett dessa filmer. Dom e riktigt bra tycker jag, väldigt underhållande. Till dessa filmer så har jag suttit åh ätit lite godis "Mentos", mumms mumms ! Det e riktigt gott måste jag säga åh det e ännu godare när man nästan aldrig äter de. Jag har även klunkat i mej en massa "Coca Cola" i vanlig ordning och riktigt mysigt har jag haft det måste jag säga även om my darling har sussat hela tiden. hehe =)


- Nuh ska jag svara på kommentarer åh sen e det sussa som gäller, sweet dreams !
Made in Sweden

Made in Sweden
Janet och Kim har blivit utvalda att få chans att bli stjärnor och nu börjar det tuffa arbetet med inspelningar. Först får de träffa Anders, Andreas och Laila innan de beger sig in i studion. Kim får dessutom träffa producenten Desmond Child som blir lite fundersam över Kims eget låtmaterial.

Min åsikt om detta program:
Jag tycker detta program verkar riktigt bra så jag kommer självklart följa denna realityserie.
En väldigt intressant serie måste jag säga åh jag längtar redan till nästa avsnitt ! =)


Er åsikt:
Vad tyckte ni om denna serie e det nåt ni kommer följa eller ?
Drömtydning

Jag är egentligen ingen människa som gillar att läsa böcker, men hittar jag nåt som intresserar mej så kan jag läsa i flera timmar. Nuh har jag har börjat jag läsa en bok om drömtydning åh den va / är riktigt intressant måste jag säga. Jag gillar att läsa sånt grejjs som hör till psykologi eller vilken kategori nuh drömtydning hör till !? åh sen älskar jag att läsa typ horoskopsböcker åh sånna saker, men jag gillar dock inte att läsa vanliga böcker eller ja om dom e verklighetsbaserat så älskar jag de, men har aldrig orken att läsa vanliga böcker för det intresserar inte mej på samma sätt.

 

TOLKA DINA DRÖMMAR:
Öppna proten till din egen drömvärld !
 Vad betyder drömmarna ?
 Är det bara en biprodukt av sömnen eller förmedlar de något viktigt i ditt liv ?  Pamela Ball lär dej förstå drömmarnas känslomässiga budskap, att tolka  symbolerna och budskapen i enskilda drömmar. Tolka dina drömmar hjälper dej  att få en bättre bild av vem du innerst inne är, vad du längtar efter och är rädd för.  Genom att lära känna dina drömmar kan du förändra och förbättra ditt liv.
- Ne nuh ska jag lägga mej i soffan, bädda in mej under ett varmt täcke åh fortsätta läsa boken
eller först ska jag svara på alla söta / underbara kommentarer jag fått ! =)

Bright ass


DEL 1
, DEL 2 & DEL 3

Svar: lilla lilla lilla anonyma du jag vet fortfarande vem det e som skriver vad åh vilka som e inblandade åh IP:n byts inte varje gång bright ass. Det märks verkligen att eran IQ e på väldigt låg nivå, men det visste jag redan sen innan, men det e juh bra att ni bevisar det själva så folk får se på svart åh vitt att ni ej har nån intelligens ! Bra jobbat ! =)

Åh sen en till sak, tror du / ni att ni är anonyma på nätet så visar ni juh även vilken nivå ni ligger på. För vilken människa som helst fattar juh att man ej e anonym på nätet, men ni verkar ej göra de. Detta börjar bara bli mer åh mer tragiskt, men tur nog så e det juh ej jag som skämmer ut mej utan det e ni som skämmer ut er. För  ni visar verkligen hela svenska folket hur dumma / tröga människor kan vara. Så fortsätt skämma ut er, ni har juh gjort det bra hittills. God Fortsättning ! ! ! haha .. =)
Rasistiska påhopp

Detta e det 3:e rasistiska påhopp jag fått sen igår. Kolla in 1 och 2 oxå !

Hur kan man ha vart så blind, men äntligen så har jag fått en klar bild av vem det e som skriver.
Har även svart på vitt att dom / den som  jag trodde va inblandad verkligen är iblandad i dessa       rasistiska påhopp, men det hade jag juh iofs förstått från första början. Så spela inte så oskyldig nuh för det e DU som har startat allt detta h-vete åh det vet du ! ! ! Så låt både mej åh Jennan vara ifred ! ! !

Fast det e klart, Jennan har fått vara ifred från er 1 dag eller vad det nuh är åh förhoppningsvis får hon vara ifred längre? Men det verkar som att  det e min tur att bli trakasserad i 1 års tid pga att jag uttrycket min åsikt åh en åsikt som även ni vet är rätt ! ! ! Åh det enda ni klarar av att skriva till mej e tydligen rasistiska påhopp, men det e ett tecken på att ni e desperata  åh inte har nåt annat åh kläcka ur er för ni vet att mina åsikter stämmer så ni kan ej säga emot dom åh det e därför ni inte gör de. Så då blir det att ni skriva en massa rasistiska påhopp till mej istället, för att ni måste juh tydligen yttra er om nåt.
Vinterkräksjukan / magsjuka


Åh så wonderful, vet ni vad klarn har dragit på sej, jo vinterkräksjukan / magsjuka. Jätte skojjsigt, NOT. Han spydde just som ett psyk åh sen har han vart på dass åh gjort nr2 typ 40.000ggr på 30min. Jag kanske borde snöra ut han från min lägenhet så jag slipper få de, men dock så e det redan försent antagligen åh sen så skulle jag ej göra så mot min älskling. Så nuh vet jag juh vad som eventuellt väntar mej åh det e vinterkräksjukan / magsjuka åh inte vill jag vara sjuk åh absolut inte kräksjuk för det e fan det västa som finns juh, men me min tur så lär jag säkert stå på knä över toa stolen åh kräkas som ett CP om nån dag. Så snälla söta ni håll tummarna för att jag ska slippa vinterkräksjukan / magsjuka !

- Vad det nuh än är du har dagit på dej ? Krya på dej älskling !
Svartskalle

Då har jag fått ännu en skit kommentar åh denna gång vart man kallad svartskalle.
I förra kommentaren fick jag det här.

Åh jag vet fortfarande vilka som är inblandade, men vet dock inte vem av dom det e som skriver åh det skulle jag gärna vilja veta. Nuh ser man att ni / du har bytt taktik, tror ni / du jag är dum åh inte fattar vad ni / du håller på med ? Men nej nej det e jag inte jag ser ert / ditt mönster åh jag fattar precis vad ni / du är ute efter... men det kommer ej att funka, tro mej ! ! !
Medicinmannen

Då har jag köpt mej ännu en film åh denna gång vart det denna Medicinmannen.
Dom flesta har säkert hört talas om denna serie som Persbrand är med i. När denna serie gick på tv så såg jag bara första avsnittet missade resten för jag gjorde alltid nåt annat åh såg sällan på tv då serien gick på tv, men av de lilla jag såg så tyckte jag det verkade riktigt bra så nuh har jag köpt den åh hoppas serien e så bra som den verkar. Är den inte de så spelar det egentligen ingen roll för jag samlar på filmer me just Persbrandt.  Jag älskar Persbrandt för han e juh en grymt bra skådis åh igår vann han juh guldbaggen för bästa mannliga huvudroll åh det tyckte jag helt klart han va värd för han e sååååå bra ! 
Niggerland

KLICKBAR BILD !

Denna fina kommentar har jag fått, visst e det underbar, NOT !
Vem fan använder sej av ordet niggerland ? Vem fan e så störd åh skriver en sådan kommentar ?
Jag fattar inte ens att man ens orkar !?

Mitt försvar på denna kommentar e:
Jag e då inte ens neger. Du som skrivit denna kommentar verkar ej veta hur en neger ser ut. Du kanske ska ta åh googla fram en neger så får du se hur en riktig neger ser ut. Vad har jag ens gjort för att du ska skriva sånna här saker, inte ett piss till skillnad från dej/er. Jag har bara uttryckt min åsikt om saker åh ting åh alla har rätt till sin åsikt åh jag vet att min åsikt även stämmer åh det vet ni oxå det e därför ni håller på att tracka ner mej åh Jennan.


Som ni kanske förstår så vet  jag att jag vet vem/vilka det e som skrivit denna underbara kommentar åh det e samma personer som trackat/trackar min vän för det e då samma IPnr. Eller jag kan inte peka ut exakt vem av er det är som skrivit, men jag vet vilka det e som e inblandade i detta. Så nuh ska ni börja tracka mej oxå, ni har verkligen inget liv alls. Shit alltså riktigt tragiskt. Förstår att ni inte har nå vänner ni startar juh krig me hela världen åh det e juh riktigt tragiskt. Ni visar verkligen att ni inte har något liv.
Design Utlottning


För att se hur hela designen ser ut KLICKA HÄR !
The blog dog !

Det e inte bara människor som kollar in min blogg även min kära hund e en trogen läsare.
Rick the blog dog som ni kan se så kollar han in min blogg för fulla muggar åh den tycks vara väldigt intressant. Åh inte bara de Rick the blog dog vill hälsa er en sak.

• Rick the blog dog säger:
- Hej alla söta blogg människor som läser / kommentera min kära mammas blogg. Visst e det en riktigt bra åh rolig blogg det tycker i alla fall jag, men kan ni inte göra mej åh henne en tjäns jo börja penumerera på hennes blogg så blir jag gald åh min mamma skulle bli ännu gladare. Klicka här åh börja prenumerera på min mammas blogg. =) Tack på förhand Rick the blog dog !

Jag säger:
- Så nuh tycker jag allt att ni gör som min lilla Rick vill annars kanske han kommer åh biter er i rumpan eller kanske "skäller" ut er. haha ..


• Rick the blog dog - Här sitter jag åh bloggar me mamma åh i like it !
Gummistövlar

Gummistövlar mitt i vintern, lite knasigt kanske men men...
Så här va de för ett tag sen skulle jag ut me vovve liten på en snabb promenix åh när jag kommer ut så ser jag all slask på marken så då vände jag åh gick in åh tog på mej mina söta zebrarandiga gummistövlar åh sen gick vi ut igen. Då jag kommit till parkeringen så ser jag att inte fan e de nå slask där åh det va inge slask på gång vägen heller så jag hade juh nte ens behövt ta på mej mina söta gummistövlar. Det va som just bara uti min trappuppgång det va slaskigt hehe. ajja, jag fick juh i alla fall använda mina söta gummistövlar för en gång skull för det e tyvärr allt för sällan man använder dom.

- Nu ska jag spela lite Governor of Poker !
Miss munk

Miss munk i egen hög person. haha .. så här såg jag ut då jag kom ut från duschen tidigare idag.
Jag ser juh ut som en munk. haha. Ibland e det faktist skojjsigt åh ta fula bilder på sig själv åh leka me dom i PS åh som ni kan se så e det juh just det jag har gjort nuh, men det e klart man brukar juh säga att lite roar små åh i detta fall så stämmer det juh eller vad säger ni ?

- Ne nuh ska jag lägga mej åh vila framför tv:n eller en film typ.
Slitit som djur

Idag har jag åh karl slitit som djur åh tur nog fick vi hjälp av våra underbara söta grannar oxå ! =)
Annars hade vi nog vart döda nuh, vi började me förrådet igår åh nuh e det äntligen klart.
Jippieeeey, säger jag bara. Dock såe det mycke kvar ännu, finns saker i lägenheten som ska upp dit; men det tar vi i morron eller nån annan dag framöver. Det känns i alla fall skönt att veta att förrådet e helt klart i alla fall för det som e kvar i förrådet nuh ska på tippen inget jag vill ha eller har annvändning för i alla fall.

Så idag har man svättas som en gris för det e juh jobbigt att springa upp för trapporna åh ner, ut till den andra trappuppgången åh sen upp för dom trapporna osv. åh jobbigt åh bära allts skit oxå,
jobbigt jobbigt jobbigt som bara den åh har man sån sugig kondis som jag har så blir det juh extra jobbigt.

Men nu har jag kommit från ett lågt varmt bad + en lång varm dusch så nuh e jag ren åh fin åh luktar nice.
Ojj ojj ojj, vad härligt det va åh det behövdes verkligen kan jag tala om för er =)

- Ne nuh ska jag htta mej nå rena kläder åh sätta på mej åh sen ska jag äta.
Governor of Poker

Nuh har jag suttit åh nött Governor of Poker åh det gick riktigt sugit för mitt lag, men jag skyller på att jag e trötter. Måste juh skylla på nåt eller så kan man juh alltid skylla på att man fick sugiga kort. haha..

- Ne nuh ska jag sussa känner att ögonen börjar gå i kors på mej, sweet dremas !
Drunk-moon

Månen e full ikväll, månen e full ikväll åh den lyser så vackert på den stora svarta himlen =)
Jag älskar fullmåne det e så vackert dock väldigt svårt att ta snygga kort på en drunk-moon
när man ej har en sån bra kamera, men jag gjorde ett försök i alla fall. haha ..

Erkänn snyggaste översättning jag hade på fullmåne, drunk-moon. haha ..
fast det e nog bara jag som tycker detta va skojjsigt för jag har sämst humor. =P

- Nuh ska jag roa mej me annat innan jag måste dra vidare !
Beroende

Jag har gått åh blivit helt beroende av detta poker spel, det e skit skojjsigt, LOVE LOVE LOVE.
Hittade detta spel på en sida där man kunde testa massa spel åh jag klarade ut första världen,
men inte fick jag fortsätta åh spela för det va en demo, tyvärr ! åh då fick man bara göra en värld.
Så jag går in på DC åh hittar spelet, laddar ner de, men märkte inte att jag fått ner det förän idag
då söt karln sa det till mej åh jag blev happy happy happy, för detta ska va en riktig version åh ingen demo, men om det e en riktig verson eller ej det lär jag juh märka när jag klarat ut första världen =P
Så nuh vet jag vad jag kommer att roa mej med lite varje dag då man tex. har boooring. =)
Åh detta roade jag mej me till ca 04 inatt eller imorse eller vad man nuh ska säga !?

Jag tycker verkligen ni ska testa detta spel åh spelet heter "Governor of Poker"
Try it, try it, try it nooow ! ! ! - KLICKA HÄR ! åh testa de nuh !
Jag lovar ni kommer inte ångra er, ni kommer säkert bli lika beronde som jag har blivit !

- Ne nuh ska jag svara på lite söta kommentarer åh sen ska jag allt spela lite,
vart så sugen på att spela nuh när jag har berättat om detta underbara poker spel =)

Hilary Duff

Jag åh en tjej här på bloggen som heter Erika har snackat lite om Hillary Duff.
Vi kom in på ämnet för att Erika hade skrivit ett inlägg om henne "klicka här"
Åh både jag åh Erika tycker hon e en grym skådis åh det visade sej att vi bägge hade lite filmer me henne åh på grund av vårat lilla Hillary Duff samtal så vart jag så sugen på att köpa 2 filmer me henne sagt åh gjort. Det vart dessa filmer jag köpte idag har dock inte sett The Perfect man men den e säkert bra hon bruka juh göra bra åh underhållande filmer så =) Iofs så säger snubben att jag visst sett The perfect man, men jag kan då inte minnas att jag gjort de. hehe ..

Så dom filmerna jag har me henne nuh är:
- Raise your Voise
- Mitt liv som popstjärna
- Material girls
- Agent Cody Bakns
- The perfect man
- A cenderella story 

- Ne nuh ska jag svara på kommentarer åh sen ska jag kolla igenom en flyttkartong åh se om det e nåt jag behöver från den, men det e det säkert åh sen fortsätta bära över saker till mitt blivande förråd.
God Morgon !

God Morgon ! Eller ska man kanske säga god dag !? Då har man just vaknat kanske lite sent men fassnade framför datorn inatt, men nuh e jag i alla fall vaken åh e pigg. Pigg åh pigg känner jag mej inte direkt, men blir väl piggare snart om it annat.

- Nuh ska jag svara på alla underbara kommentarer åh sen ska jag/vi göra det jag/vi tänkte göra igår
nämligen bära en massa saker från vårat förråd till vårat blivande förråd så hoppas grannarna e hemme idag då annars får vi skjuta upp de ännu längre.
Nu är måttet rågat !

Nu är måttet rågat !
Nuh e jag riktigt förbannad på Z:a åh hennes familj B.

Kan ni inte betee er ? Tycker ni det e värt att göra en människa så illa som ni har gjort ?
Ni e fan inte kloka nån av er ... Först ljuger Z:a ihop en massa skit om Jennan.
Sen har hela familjen mage att trakssera Jennan som bara den på hennes blogg.
Skirva en massa elaka kommentarer om henne osv.

Men det värsta av allt hände igår, Z:as pappa va över till Jennans pappa åh hota han åh hennes brorsa.
Hur i helvete kan man göra nåt sånt, hur kan ni vara så ofattbart korkade i skallen.
Ni kan verkligen inte ha nå liv nån av er.

Sen har du Z:a mage att skriva detta i din blogg:
"ÄR DU HELT JÄVLA SJUK SLUTA BLANDA IN MIN FAMILJ!!!!!!!"
Det enda jag kan svara på de e undra vem fan det e som drar in nåns familj.
Det e inte Jennans familj som har gått  åh hotat din familj, utan det e din familj som hotat Jennans.

Det e inte Jennan som har gått åh bölat till sin morsfarsa som i sin tur har ring åh gapa åh skrikit
utan det e du som har gått åh bölat till din morsfarsa som i sin tur har ring Jennan åh skrkit åh gorma
åh sen har ni gått så långt att ni har sprunigt över till Jennans pappa åh hotat han åh hennes bror.

Det e juh för fan sjuk, fattar inte vad det e för jävla fel på er. Att ni inte har mer föstånd.
Åh sen har ni även mage att dra in en Jurist i de hela
pga av att jennan har skrivit sin åsikt om de hela i sin blogg.
Var åh en har rätt till en åsikt, men tydligen inte enligt er, ni kansk skulle ta åh plugga lagboken lite
så ni kanske lär er lite mer om yttrandefrihet för det märks verkligen att ingen av er kan ett smack.

Men nuh eftersom att jag framför min åsikt så kanske ni anmäler mej me eller kanske ringer min morsfarsa
åh hotar dom med, för det verkar juh vara så ni gör.

Men det som e riktigt sjukt e att Z:a har juh sina föräldrar runt sitt finger.
Dom e så blåögda åh tror på sin lilla dotter att hon aldrig skulle kunna göra si åh så åh bla bla bla,
men då känner ni inte er dotter, det e inte Jennan som tagit droger för enligt Z:a så e det juh så,
men i själva värket e det Z:a själv som tagit piller åh om det e mer än så vet jag faktist inte.
Åh ärligt talat bryr jag mej inte heller, men varför säga att det e Jennan som gjort nåt sådant 
när du själv vet om att du suttit åh snackat på olika fester om att du brukar ta nå piller,
men din morsfarsa tror juh självklart på den som ljuger så förbannat mycke bara för att du e deras barn.
Dina föräldrar kanske borde lyssna på sanningen istället, men det vill dom minnsan inte göra.
Men det e upp till dom, vill dom tro på dina lögner so fine för dom, not my probleme.
Men Z:a + familj synden kommer straffa sej själv.

Lämna Jennan åh hennes familj i fred nån gång ! ! !


Visst är det hämskt att det finns sånna här tragiska människor ?
Men vad ska man göra, detta e juh inget man kan skita i, man måste juh få försvara sej
åh sen måste man juh få varna folk för dessa idioter åh jag skyddar då Jennan till 100%
åh det har jag alltid gjort åh kommer alltid att göra ! ! !
- ÄLSKA DEJ GUMMAN ! ! !

Vill ni läsa mer om detta här har ni några rubriker så klicka er vidare:
Trakasserier - MÅSTE LÄSAS !

Åh här har ni några rubirker från min kära Jennans blogg:
Anmäla av MIN blogg
familjen akt 4
The STakers
What In The World Happened 2 You!!!

Så det va några rubriker, åh en sak ska jag säga
detta som e skrivet e bara lite av allt helvete dom ställt till med,
men skulle man berätta precis allt så skulle inte bloggen handla om nåt annat än dom
åh det vill jag juh inte heller att det ska göra.
Diskborste på vift

Varför ska det alltid gå fel när man för en gång skull e peppad att göra nåt tråkigt som tex diska.
Skulle juh diska idag åh när jag går in i köket kollade jag på den gamla diskborsten
åh den såg nasty ut så självklart kastade jag den åh gick för att hämta en ny, men inte hade jag nån ny.
Jag som alltid brukar ha ett diskborstlager, men inte denna gång, nej nej nej,
men jag visste att jag skulle ha en diskborste nån stans men inte hittar jag den inte.
Diskborsten på vift åh jag/vi sökte åh sökte men ingen diskborste återfunnen, helt gone e den.
Så vad gör jag ? jo, jag tar svinto åh börjar skrubba. Det funkade riktigt bra faktsit, men det va rätt jobbigt
så jag orkade inte diska klart allt så jag diskade alla tallrikar, lite bestik åh lite annat grejjs.
Så lite nytta har man i alla fall gjort, men glas åh resten av bestiken diskar jag då jag köpt diskborste.

Promenix me vovven


Det vart inge flytt idag grannarna va ej hemma så vi tar det imorrn istället, men rätt skönt att slippa bära,
men iofs så hade det vart skönare att få göra bort detta men men går juh inte göra nå när dom it e hemma.
Varför vi inte ka göra nåt om inte dom e hemme e för att vi behöver låna deras nycklar till vinden.
För egentligen så ska vi inte flytta förän 1feb, men eftersom att förrådet på vinden e tomt
tå tänkte vi att vi kan juh börja lasta över sånna saker så har vi de gjort  så blir det mindre åh göra sen.
För hoppnings vis e dom hemma imorrn så vi får nåt gjort då i alla fall.

Så istället för att bära åh slita som djur så bestämde vi oss för att dra ut på en promenix me vovven.
Det va riktigt skönt att få sej en lite längre promenix för dom senaste dagarna har det vart så kallt
så man har fan inte kunnat ta nån längre promenix för då hade man frysit ihjäl juh =(

- Nuh ska jag fan göra nån nytta, ska ta åh diska undan lite.
Äntligen

Äntligen så kan man logga in på bloggen, den har nämligen strula hela morron riktigt jobbigt.
Men nuh funkar det juh, man hinner juh för fan få blogg abstinens. =P

- Nu ska jag springa över till grannarna åh låna deras nyklar upp till vinden så vi kan börja flytta lite
åh förhoppningsvis så får vi hjälp oxå om inte annat så tvingar vi dom ! ! ! 

Gran Torino

Har just sett klart Gran Torino  med Clint Eastwood som spelar huvudrollen
åh det e även han som gjort filmen åh jag kan bara säga en sak:
- NI MÅSTE SE DEN ! ! !


    
(av 5)
Miss World 2008

Då har man sett Miss World 2008 råkade nämligen halka in på de så jag va bara tvungen att se de.
Tyckte dock inte det va nån som såg direkt bra ut av dom 5 finalisterna.
Åh finalisterna va Indien, Sydafrika, Ryssland, Angola åh Trinidad & Tobago.

3. Trinidad & Tobago.
2. Indien
1. Ryssland - Miss World 2008

Åh själv tycker jag Ryssland va fulaste bland dom 5.
Den jag hade velat sett som vinnare va juh Sydafrika för hon såg då bäst ut av dom,
men kan dock inte påstå att hon såg bra ut, men bäst av dom i alla fall.

• Här har ni vinnaren:

- Ne nuh ska jag/vi se Gran Torino som Clint Eastwood har gjort åh även är med i =)
Riesen


Då sitter man åh smaskar i sej Riesen medans jag/vi ser Let's dance =)
Mumms, mumms vad gött Riesen är eller vad tycker ni ?
Fredag kväll

Då har ännu en fredag kväll kommit ..
Åh ikväll blir det åh sitta hemma åh mysa me karln vovve liten, se tv åh film.

Det blir väl åh se Let's dance, brukar dock inte se de men första avsnittet e alltid skojjsigt och sen
ska vi bla. se en film som heter Gran Torino som Clint Eastwood har gjort åh han e även med i filmen
åh det e ev. den sista filmen han kommer att delta i eller det e vad han har sagt.
Han tycker nämligen att han bröjar bli för gammal, men det e klart han e juh 78år blir 79år i år.

Sen kanske vi hitta på nåt annat som tex. spela tv-spel eller spela nå spel eller nåt.
Vi får se vad kvällen har att erbjuda åh hur länge mina ögon orkar hålla sej vakna.
Men så ser min kväll ut i alla fall.

Vad ska ni göra en fredag kväll som denna då ?
Hoppas ni får en trevlig kväll i alla fall ! =)

- Nu ska jag svara på kommentarer åh sen ska jag vara social me karln som ser nyheterna just nuh.
Det syns på statistiken

Som många säkert vet så la jag juh ner min blogg pause igår åh en sak kan jag säga er 
det syns på statistiken att jag kommit tebax in i blogg världen igen.
Den har höjt sej rejält sen jag kommit tillbaka, men inget rekord e taget ännu. Men jag kan inte klaga.
Är så glad att alla söta människor hittar till min söta lilla blogg, HAPPY HAPPY HAPPY ! 
- Tack alla söta underbara bloggara som läser åh kommenterar min blogg, TACK TACK TACK !

- Ne nuh ska jag se film åh vänta på middagen, det blir korv åh strips till middag !
Hämdens Pris

För nån dag sen började jag me ett Beck race, men jag har haft en pause på en dag.
Rätt jobbigt åh se 31 filmer på raken eller vad säger ni om den saken !?
Nuh e jag inne på "Hämdens Pris" som e första filmen på andra boxen (9-16 boxen)
så me andra ord så har jag sett 15 filmer åh e  inne på den 16:e filmen så jag har lite filmer kvar att se,
men det e juh nice då man tex e hemma själv som jag e nuh. Jag gillar älskar att mysa åh
just nuh myser jag för fulla muggar me coca cola, chees chips åh popcorn inte illa alls.

- Nuh ska jag fortsätta åh se filmen =)
Morgon promenix

God Morgon gott folk !
Då har man vart ut me vovvsingen på en morgon promenix åh kallt va de.
Kändes som det va kring -20º fast det bara var -9º eller bara åh bara det räcker gott åh väl.
Snön kan gärna smälta bort åh fram me solen värmen åh sommaren. Det sulle vara nice =)
Men men nuh e det juh bara Januari åh snön kommer ligga kvar i ett antail månader till =(

- Nuh ska jag svara på alla söta kommentarer jag fått åh sen ska jag lägga mej åh sova vidare typ
eller i alla fall lägga mej vete fan om jag kommer kunna somna om, men vi får väl se.

En kväll fylld me spel


Klä sig varmt

Det e bara att klä sig varmt då man bor i Norrbotten.
Här  e det minsann ingen normal temperatur, nej nej.
Här e det -100º åh det e ingen hjödare. Man kan juh knappt vara ute,
iofs idag e det lite varmare än igår så det e väl ungefär -90º idag. BRRR ...
USCH USCH USCH

När det e sån här kyla vill man ej ha hund, för då MÅSTE man juh ge sig ut i kylan.
Annars hade jag bara suttit inne, men nuh har man en hund som MÅSTE ut.
Åh det som e synd e juh att lillen verkar inte bry sej om kylan för han vill ändå vara ute åh strosa i snön.
Åh det gillar varken matte eller husse,  men så länge lill bäbisen e nöjd så e vi nöjda, så e det bara ! 

Idag kom vi oss ut frivilligt faktist för att jag vart så sugen på chips så vi klädde på oss åh drog ut i kylan.
Som vanligt hade jag 50kg kläder på mej, men det behövdes kan jag tala om för er.
Jag frös då inte ett dugg men dock så svättades jag som bara den inne i affären.

Åh förresten ...
• Tror ni chipsen jag va sugen på fanns ?
- NEJ NEJ inte de inte :S så jag fick köpa andra chips.
• Åh tror ni jag har ätit nå chips  ?
- NEJ NEJ inte  de heller för när jag väl ha dom hemma e jag inte sugen längre
Men detta e inget ovanligt för mej det brukar vara så väldigt ofta .
HAHA .. HAHA .. HAHA ..

- Nuh ska jag/vi över till grannarna åh spela nå spel ! =)
Ny design ...

Som ni nuh kan se så har jag lagt upp min nya design på bloggen nuh !
Tänkte först lägga upp den dagen efter nyår, men så vart det ej.
Just eftersom att jag bestämde mej för att ha en pause så tänkte jag att jag lägger upp den
då jag bestämt mej för att börja blogga igen. Ny design, Nya tag & en helt ny start.
Åh det va nog kanske rätt smart tänkt eller ? hehe :P

Min nya design ser bäst ut i opera åh firefox, men i explorer ser den CP muppig ut.

Klickbara bilder

Opera, Firefox & Explorer

Lite nytt me min design som jag tänkte berätta för er.
Alla bilder i vänster meny e klickbara så ta er en titt.
Åh sen har jag använt mej av en ny funktion oxå.
Eller ny åh ny, funktionen e inte ny men den e ny för min blogg !
Den nya funktionen är "Byt bild vid mouseover" åh det e på alla bilder i vänster menyrad.
Så kolla in den nya funktionen. :P

Är inte riktigt klar me min design, men resten kommer jag fixa i efterhand som jag alltid gör.
Men det som e kvar att göra e bara lite små grejjs, som knappt kommer märkas ! :P

Så vad tycker ni om min nya design HISS eller DISS ?

I'm Back

Nuh har jag bestämt mej för att
komma tebax till bloggandet igen.
Har fått så många söta kommentarer
åh till höger ser ni några av dom.

Klart man blir peppad att komma tebax
då ni söta männiksor skriver så söta saker.

Senare under dagen kommer jag att
uppdatera min nya design.
Ny design efter pausen kanske ger mej
nya tag åh det e bara bra ! ! ! :P

Och sen tänkte jag även försöka hinna att starta en tävling.
Så vi får se om jag hinner med en tävling eller ej.
Annars kommer tävlingen startas imorgon istället.

Hoppas ni tycker det e skojjsigt att jag e tebax igen ?
HISS eller DISS för att IZZAH e tebax igen !?
HAHA .. HAHA .. HAHA .. 

Men en pause behöver alla människor ibland
åh jag kan säga att det har vart väldigt skönt me en pause.
Även om den inte vart så speciellt lång hehe .. 
Blogg pause !

Som ni säkert har märkt så kommer jag att ta mej en blogg pause nuh !
Orkar inte blogga e bara less på allt just nuh så då har även blogg lusten försvunnit.
Kommer svara på alla söta kommentarer åh sen blir det en pause,
men hur länge pausen kommer vara det vet jag ej, det får vi se !?
Den kan räcka tills imorrn, den kan räcka 1vecka eller kanske till åh me 1månad.
Vi får helt åh hållet se när lusten/orken kommer tebax !?

Tills jag e tillbaka kommer jag att ha kvar denna fula blogg design
Så när jag e tebax ploppar det upp en ny design lika bra att börja om helt på nytt.


Hej så länge alla sötta bloggare ! ! !
3# FÖRLÅT...

(klickbar bild)

Detta inlägg går ej att kommentera !


Vill du ha inloggningsuppgifter så måste du va en nära vän till mig,
för jag lämnar inte ut mitt privatliv till vem som helst !RSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.