IZZAH is back

Så då har man äntligen hittat blogglusten, efter en lång tids sökande så fann jag den tillslut, men det har ni nog märkt med tanke på att jag har uppdaterat min blogg rätt mycke nu och mer ska det bli. Men eftersom att min blogglust har varit på vift en sån lång period så har jag tappat en massa underbara läsare, men jag hoppas ni hittar tillbaka till mig och jag hoppas även massa nya människor hittar hit ! För nu har jag bestämt mig att jag ska ge gärnet me min kära blogg igen, inga mer slö fasoner, ska inte heller tappa bort blogglusten utan denna gång ska jag hålla väldigt hårt i blogglusten så den inte försvinner igen ! Så det är lika bra att låsa in blogglusten i en förvaringsbox så jag håller den fast i fall den skulle få för sig att rymma igen. "Så nu låser jag in bloggluten, så ja då va de gjort ! Mohahahaaa .. (evil laught)

- Välkommen tillbaka till blogg världen, IZZAH ! =)
- TACK för de IZZAH ! =)




Akvarium och brasa !

Idag roade jag mig me att köpa 2filmer eller iofs så fick jag ena filmen (akvarium) av sötast, TACK ! Och filmerna jag köpte va en akvarium film och en bras film ! =) Rätt så coolt måste jag säga, men frågan är nog mer: - När kommer jag ha användning av dessa ? hehe .. Men säkert nån gång ! =)

Här har vi bilderna från akvarium filmen, man kan välja mellan 3st olika akvarium och sen kan man välja mellan att höra akvarieljud eller klassisk musik. Tror detta är rätt avkopplade film, och det ser rätt fin fint ut på tvn måste jag säga, men nu får vi ju se om jag kommer använda detta nå !?


Och här har vi bras filmen =) Den är riktigt mysig måste jag säga man hör brasljudet då man tittar på denna film och det är ett riktigt härligt öjud. Vi får väl se om även denna kommer till nytta. Köppte den för att jag länge velat ha den bara för att ha ! HAHA ..

Detta kanske va lite ondögia köp om man tänker efter, för som sagt så tror jag ej man kommer använda sig av detta så speciellt mycke. Men oavsett om det va onödiga köp så är jag nöjd me mina köp, jag älskar ju onödga saker haha .. ne men, kan vara kul att ha dessa bara för att ha ! Och sen va dom ju inte alls dyra heller akvarium kostade 20:- och brasan kostade 30:- så även om dom inte kommer till användning så har jag ju inte slösa eller flora så mycke penger. HAHA.. HAHA .. HAHA ..

Nå vad tycker ni om dessa filmer ?




God morgon !

Då har man varit vaken någon timme men har sett lite film och så, men nu bestämde jag mig för att blogga lite. Som jag ser ut på bilden ovan, det är en nyvaken izzah utan ögonbryn och med några tilllagda pussmunnar så detta bjuder jag på. HAHA .. HAHA .. HAHA ..

Idag är det söndag, men inte vilken söndag som helst det är skyltsöndag, men jag vet dock inte om jag ska gå. Brukar ej gå på sådant trams, men vi får se. Karln kanske vill och jag kanske ändra mig, än kan mycke hända så vi får se vad dagen och lusten har att erbjuda !

Ne, nu ska jag sluta tramsa på, det jag egentligen ville säga med detta inlägg är GOD MORGON !


Min kära hund (Rick) vill oxå vara med på ett hörn !


Och här har vi den sötaste karln i världen som fortfarande ligger och halv sover !

Ursäkta dålig bild kvalite, men ville använda min webcam lite och den är inte den bästa + att jag inte har orkat ställa in inställningarna på den, för jag har nästan aldrig använt den !




Årets blogg, tävling !

Nu är det så här, även om jag har varit ur usel på att blogga så har jag ändå blivit nominerad av någon vänlig själ till åretsblogg tävlingen som Diana håller i.

Och till dig som nominerade mig: Hade varit kul och veta vem du är, för du skrev tydligen in min url/bloggadress istället för din egen så snälla berätta vem du är, blev ju väldigt nyfiken ju ! =) Och ett stort tack till dig i alla fall, TACK ! =)

Den uppgiften jag har nu är att få så många nomineringar av er söta själar som möjligt. Så nu är det bara att ni klickar er vidare till tävlings-inlägget och skriver i kommentaren att ni vill nominera MIG ! =)


KLICKA HÄR och nominera MIG, tack på förhand ! =)




Inte hög IQ för 5öre !

(KLICKBAR BILD)
Alltså hur hög IQ har en person som gör nåt sådant ? Inte hög IQ för 5öre ! Tragiskt att man kan tro att man kan komma undan med något sådant allvarligt eller det är tragiskt att man ens gör en sådan sak mot en annan människa :(  Men denna tjej lär få det straff hon förtjänar, och sen får man ju hoppas att hon lär sig nåt av sitt misstag, men har man så låg IQ så man ens gör nåt sådant så är det inte så säkert att hon nog med IQ att lära sig nåt av de heller. Man kan ju i alla fall hålla tummarna för att hon lär sig nåt i alla fall.

Jag vet vem 22åringen som har gjort detta är, för personen som råkat ut för den 22åriga kvinnan är nämligen en nära vän till mig ! Så jag hoppas verkligen att polisen ger 22åringen det straffet hon förtjänar ! ! ! För detta kan hon ju inte få komma undan med eller vad säger ni !?




Saw 6

Då har jag och karln just sett Saw 6, oj oj oj så bra den va hojja är den enda jag kan säga. Trodde dock inte den skulle vara så bra som den va. Längtar redan till Saw 7 dyker upp och det kommer tyvärr dröja ca 1år tills den dyker upp. För dom börjar spela in den Saw 7 Januari 2010.

(av 5)


PS. ska försöka svara på kommentarerna jag fått senare idag (24/11) !




Tv, laptop eller systemkamera ?

Dessa underbara elektronik prylar hade jag inte tackat nej till, give it to me baby aha aha ! =) 
Jag kommer skriva korta produktinformationer om varje pryl i detta inlägg, så läs och njut ! ! !



TV: SAMSUNG UE-40B7090 40# LCD-TV FULL-HD LED är en ultra Slim LED TV. Den är upp till 70% tunnare än en vanlig LCD-tv och allt detta tackvare den nya LED tekniken som kan gör att tvn blir så tunn som 3cm. Tack vare tekniken med lysdioder får du den allra bästa bildkvaliteten, med bland annat en extremt djup svärta och mycket hög kontrast. Samsung LED TV är miljömärkt med EU-blomman och förbrukar upp till 40% mindre energi jämfört med traditionella LCD TV. Utmärkta anslutningar garanteras genom 4 x HDMI, 2 x USB 2.0, 1 x Komponentvideo-anslutning, 1 x VGA-anslutning m.m. Med trådlös DLNA stöd, kan du få tillgång till andra trådlösa enheter i hemmet som datorn och mobilen. Content Library Flash ger dig fem användbara funktioner: Galleri, Matlagning, Hälsa, Barn och Spel. Denna TV kan monteras upp på väggen, och därmed se ut som en tavelram i läckert format.



LAPTOP: APPLE MACBOOK AIR C2D 1.86 2GB/120 9400M 13.3# är en ultraslimad macbook, upp till 5 timmar batterikapacitet och högupplöst skärm med LED-bakgrundsbelysning. Bilder, filmer, spel och webbplatser kommer till sin rätt på den strömsnåla 13" LED-bakgrundsbelysta widescreenskärmen. Kontrasten och de livliga färgerna är häpnadsväckande.

Prestanda och anslutningar:
Processor - Intel Core 2 Duo med 2 GB DDR3 RAM.
Grafik - NVIDIA GeForce 9400M med 256 MB delat grafikminne.
Hårddisk - 250 GB Serial ATA med 5400 rpm.
Anslutningar - Bluetooth, 1 x USB 2.0, Mini DisplayPort med stöd för DVI, VGA och dual-link DVI.
Operativsystem - Mac OS X v10.5 Leopard



SYSTEMKAMERACANON EOS 500D + OPTIK EF-S IS 18-55 MM är en kompakt och stilfull systemkamera med 15,1 megapixlar. Inklusive EF-S 18-55 mm objektiv. Med EOS 500D kan du fånga upp unika detaljer i dina foton samt ge dem en gedigen prägel. Den kombinerar exceptionell stillbildfotografering och videoupptag i full HD (1080p). En HDMI-anslutning ger dig möjlighet att visa film och stillbilder i HD-kvalitet på en HDTV. Kameran är kompatibel till att ta 3,4 bilder i sekunden i serieupptag på upp till 170 stora JPEG-bilder (9 RAW-bilder.) 3,0” Clear View LCD-skärm med Live View Mode hjälper dig att fotografera från svåra vinklar. EOS 500D funkar tillsammans med Canons fulla styrka av EF/EF-S linser och EX-series Speedlites. Unika funktioner för fantastiska resultat.


Så ja, nu har jag knåpat ihop lite produktinformation om varje pryl som är på bilden ovan + att jag har länkat till varje pryl, Och det enda jag kan säga är: Om man kan bli kär i prylar så är jag verkligen kär i dessa ! 
- I LOVE IT VERY MUCH ! =)




Fredags mys övergick till en ...

Fredags mys övergick till en fredags diskussion med en tjej på facebook. Det diskussionen handlade om var om bitterhet, alltså hur man egentligen är då man är bitter. Hon tyckte en sak och jag en annan, ordet bitter kan ju tolkas på olika sätt, men det vart en riktigt lång diskussion och den hade lungt kunnat pågått än, men eftersom att diskutionen va rätt onödig så satte vi punkt för den.

Här har ni i alla fall våran diskussion:

Alltså kortfattat detta är bitter enligt mig: Man är sur, grinig,  tjatig osv. med andra ord man är allmänt negativ över något. Tex. Om jag sitter å surar och gnäller på allt och ingenting och är allmänt negativ en kväll så kan karln säga till mig; -fan vad bitter du är izzah ! Och ja, då är jag ju bitter om jag håller på så eller hur ? Och inte blir jag ledsen för att karln kallar mig bitter, det är ju ren fakta. Bitter är inte ett hårt ord som "hora" och andra svordomar, bitter är ett sinnestillstånd som alla människor drabbas av i mellan åt. Folk kan ha bittra perioder, bittra stunder och sen finns det vissa som har vart bittra hela sitt liv.

"Bitterfittan" som brukar vara med i tv-programmet "Ballar av stål" är ett sjukt bra exempel på hur man är då man är bitter, dock så är hon ju väldigt överdriven i sin roll, men men .. 

Tycker att tjejen jag diskuterat med ikväll tänker för djupt än vad ordets betyldelse egentligen har. Det blir som så överdrivet och speciellt då hon säger att kalla någon bitter är samma sak som att kalla någon "hora" eller dylikt, bitter är inget okvädningsord, men det är därimot "hora". "Hora" och dylikt är väldigt hemska ord som folk kan kastar omkrings sig. Men jag anser att okvädningsord och svordommar har inte ens med bitter att göra, inte för 5öre. Tycker det är lustigt hur man kan jämföra sådana ord som har helt olika betydelser. Eller har jag fel ? Nej, just de ! =)


Men som sagt har alla sin egen uppfattingn om saker och ting, vissa tycker si och andra så och det är bara att acceptera. För hur skulle världen se ut om alla gick och tyckte lika hela tiden, det skulle inte funka.

• Så vad tycker ni om denna diskussion. Vem har rätt, vem har fel eller båda kanske har rätt ? 
• Hur anser du att man är då man är bitter ?


Haha .. undra om ni ens kommer orka läsa hela detta inlägg, jag har svårt att tro de, men skulle vara sjukt bra om ni gjorde de och sen svarade på mina frågor så får jag se vad ni tycker och tänker kring detta ! =)




Nadia gästbloggar !

Hallå på er!


Nadia här, och idag gästbloggar jag hos Izzah. Har aldrig gästbloggat förut hos någon men det verkar som en kul grej, som fastnat i mitt huvud så vi kör.

Jag tänkte att jag skulle erkänna ett av mina största beroenden för er. Från det jag var 12 år har jag varit beroende av lite allt möjligt, och som alla vet så kan en drog styra över en människas liv. Det som styr mitt liv mest av allt just nu är Facebook. För tillfället är jag inne på min 11e dag som sjuk så nu är det väl förvisso berättigat att vara inloggad på fejjan tjugofyra timmar om dygnet, men jag är helt uppslukad av sidan oavsett vart jag är - vad jag gör eller hur jag mår.

Jag sitter där som säkert många andra och skriver mina statusuppdateringar, helt utan värde i dem flesta. Jag läser andras uppdateringar och jag Gillar, kommenterar och spanar in i smyg. Någonstans så verkar jag tro att folk är intresserade av att läsa om att jag sovit länge eller vad jag för tillfället gör, och uppenbarligen verkar det som att jag är intresserad av att veta vad alla andra håller på med också. Jag kan känna en rädsla över att jag själv verkar ha ett behov av att "hålla koll" på folk sådär, även om jag glömmer bort vad jag läst 3 sekunder efter att jag sett punkten.

Jag ska berätta en hemskt pinsam sak för er. För någon vecka sedan när jag var utan internet så ringde jag upp min vän Johan. Jag: Kan du gå in på facebook och se om det hänt något i min logg? Han svarade: Vem som än hade frågat och jag hade gjort det, men inte för DIG. Förmodligen tycker även han att mitt beroende passerat någon form av gräns.

Det sjuka med Facebook är att det finns fan inte en enda sida som levererar så jävla mycket onödigt vetande, samtidigt finns det ingen sida som levererar så många reunions heller. Facebook känns också som vår generations sätt att hålla fast vid nya människor vi möter, eller är det bara jag som letar upp duden jag träffade på krogen på fejjan dagen efter? :)

Samtidigt får jag väl passa på att ge Facebooks crew kritik också. Händelseloggen är bajs, man missar folk som svarat på inlägg etc etc, chatten är förjävlig och det laggar i sinne. Sådärja.

Någon annan som känner att Facebook stjäl erat liv?


Kram och kärlek!

I vanliga fall så bloggar jag här: http://nadiahill.blogg.se


// Nadia





John Blund ...

John Blund, vart håller du hus ? Har inte fått en blund denna natt pga. att du verkar ha glömt mig :( Varför glömma mig nästan varje natt ?  Som ni kanske förstår av detta inlägg så har min sömn vart urusel inatt och inte bara inatt utan den senaste tiden, uscha säger jag bara ! :( Men nu ska jag lägga mig ner och se filmen som går på TV1000 "Good luck Chuck" medans jag invänter den söta lilla John Blund och jag hoppas verkligen att han kommer snart så jag får någon sömn innan jag ska stiga upp igen. Och det är inte allt för länge kvar innan klockan slår, den slår nämligtn 09:30 så jag hoppas han kommer snart, men tror dock ej han kommer att göra de eller i alla fall inte än på ett tag ! :(

- Och sen vill jag be om ursäkt för att jag ej har svarat på alla era söta kommentarer och jag kommer vänta med de till senare idag för just nu orkar jag ej, och jag måste verkligen försöka sussa ! =)




GRATTIS IZZAH !

Vill tacka alla söta människor som va på min fest igår för en trevlig kväll, TACK ! =)




Pink party á la izzah

Ikväll är det party som gäller och gissa vem som vi ska fira ? Jo, det är jag som ska firas, men fyller dock ej år förän i morgon (7nov). Fast festen passade bättre att ha idag än i morgon. Hoppas det bli kul, men det blir det säkert allt är vad man gör det till och har man rätt folk så blir det alltid kul ! =) 

Lokalen e styrd och allt går i rosa och vitt. Riktigt söt =) Och själv kommer jag bära en sjukt söt rosa klänning, vanliga strumpbyxor och söta silver skor, hade dock velat ha nå vita skor, men hade ej de och ekonomin höll inte så kunde inte köpa de heller ! :S Men vita skor eller ej så kommer jag vara sötast på bygget, men det e ju inget nytt ! =) haha ..

Ne nu har jag ej tid att skriva mer blogg är nämligen ej klar ännu så tiden som är kvar måste jag använd flitigt till att göra mig klar och tänka så jag ej glömt bort nå viktigt. hehe ..


PS. kommer ej svara på några kommentarer idag, hopps ni orkar vänta tills imorgon !?




Webbhotell och domäner ...

Webbhotell och domäner är ju en enda jungel, det finns ju hur mycke som helst alltså. Men domän har jag redan valt och det är ju självklart .se jag vill ha, men nu är det ju detta med webbhotell och jag har försökt kolla runt via google, men som sagt det är ju som att söka en nål i en höstack, och svårare är det ju också om man inte kan något om detta med webbhotell så då tänkte jag ställa er ett par fråger angående detta och med era svar så kanske man kommer en bit på vägen i alla fall.

- Vilket webbhotell anses att vara det bästa ?
- Vilket webbhotell är det billigaste ?
- Är det stor skillnad på dom dyrare och dom billigare webbhotellen ?
- Om just du använder detta, vilket webbhotell har du och vad tycker du om de ?


Jag skulle vara väldigt tacksam om ni skulle kunna hjälpa mig genom att svara på dessa frågor.




Debatt: November är en självmords-månad

När jag såg blogg.se startsidan så ser jag att det är en debatt med rubriken "November är en självmords-månad" självklart klickade jag mig vidare på den länken och kom in HÄR och jag har nog aldrig sett på maken. Okej, det är klart att alla få har sin egen åsikt, men när en människa skriver på detta sätt så kan jag inte bli annat än upprörd och såg i efterhand att det inte bara va jag som reagerat på det hon skrivit, vissa tänker sig verkligen inte efter då dom skriver om sådana jobbiga saker.

Citerar henne: "Min åsikt är den att jag tycker det är så fruktansvärt själviskt att ta livet av sig. Det enda man kan ha i huvudet är sig själv. Ja självklart mår personen dåligt, annars hade den inte tagit livet av sig. Men.. Vad i helskotta tänker hon/han med? Lämnar ALLT bakom sig. Vänner, familj, skola, jobb osv.. Jag säger inte att jag tycker det är fel, eller jo, det gör jag visste."

Jag vart så upprörd då jag läste detta, hur man kan skriva om en sådan sak på detta klumpiga sätt, hon måste ju själv fatta att folk blir upptörda, och självklart så kommenterade jag hennes inlägg !

Jag skrev så här
: "Alltså shit e det enda jag kan säga, så här säger bara en människa som inte vet ett piss om detta med depression !

Personer som mår så dåligt att dom tar sitt liv har oftast mått dåligt lääänge å kämpat å kämpat å kämpat just för andras skull, men tillslut så tar ju den orken slut å dom orkar inte kämpa mer. det måste du väl fan fatta. Eller hur länge ska nån kämpa enligt dig för att dej ej ska bli själviskt ? Hur mycke ska en människa själv behöva lida för att tänka på andra istället för på sig själv ?  Och folk som tar livet gör ju antagligen inte de för att skada sina nära å kära utan dom gör de för att dom ser ingen annan väg ut !

Innan du skriver om något sådant allvarligt så kanske du ska ha lite mer koll på ämnet, tänkt på de till nästa gång då du tar upp nå ämne som kan såra folk på olika sätt ! ! !
"

Efter jag skickadade iväg denna kommentar till denna tjej så ser jag att det va andra som tagit illa vid sig, men sen så fanns det även dom som höll med, men som sagt alla får ju självklart ha sin egen åsikt om saker och ting, men när det gäller ett sådant starkt ämne så ska man nog tänka sig efter vad man skriver. 

Varför just jag tog så illa vid mig är bla. för att jag har en nära vän som tog livet av sig 2005 och jag vet om att han kämpade in i de sista, och sen tog jag väl oxå åt mig för att jag har själv levt i djup depression nu i flera års tid, men mer än så vill jag ej gå in på för det är för privat för att skriva om så här öppet.

Nu vart det åter igen ett långt och djupt inlägg, men kände att jag va tvungen att skiva av mig, vart så sjukt upprörd pga. det den där tjejen hade skrivit, fattar inte hur folk har mage att skriva så !? Och fattar ännu mindre hur det där inlägget kunde komma på blogg.se:s startsida !? hmm .. Någon som håller med mig !?

PS. Varför godkänner hon ej min kommentar !? hmm ..








RSS 2.0



Mina djur















. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.