Valborg

Sköna maj, välkommen till vår bygd igen ! 
Sköna maj, välkommen, våra lekars vän !

Idag är de Valborg ! Själv kan jag faktist inte avslöja vad jag ska göra för det e hemligt, men i morgon eller nån dag där på så kommer ni säkert få reda på vad jag gjorde idag =) Men en sak kan jag säga kul kommer det bli åh inte bara lite kul kommer bli sjukt kul. Hela dagen kommer bli rolig + hela kvällen. Nuh blir ni allt nyfikna eller har jag fel ? Mohahahaaa...

Vad ska ni göra idag åh ikväll då ? Det skulle vara kul åh få höra för det e alltid kul åh få veta hur folk ska fira denna högtid.

Men ajja, jag hoppas ni allesammans kommer får en grymt trevlig valborg åh ramla för gudsskull inte in i majbrasan. =)

pip, pip 1, pip 2, pip 3, pip 4 & pip 5

Idag har solen tittat fram till åh från åh det har vart varmt till åh från. Så jag e mini mini nöjd me dagens väder, men jag e super nöjd me dagen i alla fall. Vakna tidigt åh vid 10 drog jag åh darling till stan åh köpte lite käk åh yra omkring på stan en stund. Sen när jag kom hem så traskade jag till kupan åh yra me edith ett tag åh sen då jag kom gem möttes jag av söt Zara så vi satt ute åh snacka åh så typ. Sen gick jag in åh darling for på bolaget åh köpte morgon dagens dryck =)

Efter ett tag kom pip1 åh pip 2 hit så vi drog vidare till pip 3 för att fixa lite inför pip 4as pip. Sen kom även pip 5 åh hjälpte till med det hemliga uppdraget. Nuh undrar ni säkert varför jag skriver pip men det för att det e ett hemligt uppdrag, kan ej berätta något för då kan pip 4 läsa åh det skulle ej vara bra juh. Det e så skojjsigt me hemliga uppdrag åh nyfikna personer. Mycket mycket mycket skojjsigt e det juh eller vad säger ni ? hihi ..

Ne nuh orkar jag ej skriva mera, nuh ska jag göra nå nytta =) Men skriver säkert nå skojjsigt inlägg imorgon. Jag får se om jag kommer ha tid att göra de för i morgon kommer det att hända mycke saker minsann, mycke skojjsiga skaker hihi... Men skriver jag ej imorrn så hörs vi juh på fredag.
hatthylla

Tänkte bara visa er min nya snygga hatthylla jag köpt idag. Visst är min nya hatthylla snygg ? Ska köpa mej ett skoställ som hör till denna hatthylla så fort jag får cash så jag får hålla tummarna att skostället inte tar slut för då skulle jag bli riktigt ledsen. Jag vill juh ha så att det matchar juh.

Hur kul är det inte åh shoppa saker till sin lya ? Jo, det e super duper kul. I Love It ! Men det e jag nog inte ensammen om att göra hehe.. Hittade massa saker jag vill köpa till min söta nya hall, men cashen sa nej till alla saker så jag får helt enkelt vänta me att styra min nya söta hall tills jag har råd, men jag vill juh fixa allt NU på en gång ! Det e juh inte skojjsigt att måsta vänta, men jag får lov åh vänta i alla fall. Åh, typiskt oxå ! :S
Före & Efter

 
KLICKBARA BILDER ! ! !

Nuh har min söta hall blivit omtapetserad, men tapenterna e hur snygga som helst i verkligheten på biderna ser dom lite muppiga ut, tyvärr. Hallen blev riktigt mysig måste jag säga åh jag e 110% nöjd åh det e juh de som e det viktigaste =)
- Hur tycker ni det vart ?

↑ ↑ ↑
 Tapeten  ↑ ↑ ↑
efter 08.00 nån gång

Igår va det en målare här som målade taket, listerna osv. i hallen åh han spackla även väggarna i hallen för att idag så ska det komma en tapetserare hit som ska tapetsera om min hall. Nu e det fult, sen kommer det bli myspys =) Men kommer ej säga vad jag har för färg på dom , nu åh vilken färg det kommer åh bli det får ni se senare idag, för då lägger jag in före och efter bilder.

Hoppas att ni inte dör av nydikenhet nu för då får ni juh aldrig se min söta nya hall haha ... Jag hoppar åh tror att den blir så mysig som jag har tänkt mej att den ska bli =) Om den inte blir de kommer jag bli mycket ledsen. haha ..

Nu ligger jag i sängen åh tänkte sätta på en film så jag håller mej vaken för tapetseraren skulle komma efter 08.00 nån gång. Usch för att vakna så hära tidigt. Jag e skit trötter åh vill bara sova så jag kommer säkert somna snart igen, men han har juh nyckel så det e juh bara för han åh klampa in om jag inte vaknar då han plingar på, men dock så tror jag att jag kommer vakna för jag har juh en hund som blir så glad varje gång det plingar på dörren hehe.. men även vovve liten verkar vara grymt trött han liggger nu under täcket vid mina fötter åh sussar sött han märkte inte ens av då karln for iväg för en stund sen.

- ne nu ska jag lägga mej åh se film åh invänta på att snubben me limmet åh tapeterna ska komma.
Jag e ingen hockey älskare

Jag e ingen hockey älskare, men klart fan man blir lite sne då man kommer hem åh får veta att Sverige förlorade mot Lettland åh det sved juh ännu mera att det va straffar vi förlorade på. Fy bubblan säger jag bara, men då hoppas jag att vi vinner nästa match som är mot USA.

- HEJJA SVERIGE HEJJA ! ! !
Dripp Dropp

Dripp Dropp har det låtit hela dagen idag :S Idag har det nämligen inte alls vart nå bra väder :S Så jag har vart über tröttter åh inte gjort så mycke eller jag har vart på kupan åh dollar en sväng me söt zara annars har jag bara sovit åh det va inte alls så länge sen jag vaknade hehe. Även söt hunden har vart riktigt trött idag. Jag hoppas verklgen vädret vänder snart, men gräset behöver regn för att det ska bli grönt åh fint så det e rätt bra att det regnar men det e tyvärr inte kul.

Hmmm.. vad ska man nuh göra då ? Hade juh vela gå ut åh gå men inte går de då det regnar eller går klart det går men det e fan inte skojjsigt juh. Så vad ska man hitta på då ? hmmm .. ska försöka få tag i min söta pappa åh se om han kan köra mej till en pizzeria så jag kan få i mej nå mat denna dystra dag åh sen e jag sjukt sugen på ostbollar oxå så ikväll blir det nog till att sitta åh tröst äta eller nå liknande, man måste juh göra nåt i alla fall. Hoppas ni söta bloggare har haft underbart väder idag då ?

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans, det ska jag då ha så gått det går !
Inuti mej ...

Denna undebara dikt e tagen ur filmen Hannah med h.
underbart väder


Nuh har det vart flera dagar me underbart väder så jag har verkligen inte haft lusten att sitta inne åh blogga alltså. Jag har vart ute hela tiden åh hittat på en massa skojjsiga saker =) Vi har grillat en massa åh sen nån dag har vi druckit öl åh haft trevligt åh så har vi bara myst allmänt. Hur underbart e det inte då värmen är här =) jag älskar värmen =) Idag har vi åter igen grillat åh efter grillningen spelade vi ett parti TP åh jag som e så oallmänbildad  så sådana spel funkar inte så bra för mej :S Men jag kom i alla fall 2a haha.. åh älsklingen vann i vanlig ordning.

Senare så ska jag över till söt grannarns åh va social me dom medans karln ser på skit hockey åh jag hatar verkligen hockey usch åh fy åh blä så då e dert juh bättre åh vara sociala me söt människorna medans han tråkar framför hockeyn. Skulle egentligen ha behövt stor städa oxå så jag ska nog kanske göra de snart eller nåt. Eller nuh ska jag i alla fall slappa en stun men sen får jag ta tag i städandet.

Ne nuh ska jag se lite tv åh bara allmänt slappa eller ska juh självklart svara på alla söta kommentarer först mens sen e det slappa åh tv som gäller, kanske skriver senare ikväll eller så skriver jag i morgon hehe :D

Ha en fortsatt trevligt kväll allesammans ! =)
Startsidan

Det va inta alls för länge sen jag vaknade åh jag va lite trött åh sur för att jag vakna nuh hade velat sova till 11 i alla fall men inte kunde jag de tydligen :S Så jag satte mej framför datorn lite trött åh smågrinig över att jag it fick sova längre åh sen har jag inte sovit så mycke i natt heller vaknat tp 1000ggr åh så. 

Men sen när jag går in på blogg.se så vad får man se ? jo, mitt inlägg e med på startsidan åh det kändes juh riktigt skojjsigt juh så nuh blev man juh lite gladare i alla fall. Det va faktist en rolig syn. hehe.

Idag e det åter igen sol åh väldigt fint väder så snart ska jag dra ut på en lång promenix me vovve liten hade jag tänkt mej, men först så ska jag skriva klart detta inlägg åh sen svara på lite kommentarer jag fått åh sen e det ut åh promenixa i det fina vår vädret som gäller =) Skönt ! =)

Senare idag så ska jag dra iväg me Zara åh Clara åh handla inför festen i morgon. Det e dock inte vi som ska ha fest utan vi har fixat en tjejfest för Claras dotter som blir 13år hoppas hon giller sin födelsedagsfest, men i alla fall vi ska handla mat, chips, dicka åh allt som ha me fest åh göra eller det e klart ingen alkohol hehehe =)

Åh senare idag så måste jag in till stan åh hämta mina cash som en e skyldig mej så jag ska väl yra på stan en sväng oxå me karln. Jag kanske hitta mej nå fin fint vem vet ? Vi får se hur snål jag är me tankae på att jag ej har så mycke cash :S som vanligt, i framtiden ! hehe ..

Senare ikväll blir det åter att dra iväg åter igen åh äta tårta hos jennan åh johannes för söta lilla jennan fyller juh 24år idag. ETT STORT GRATTIS TILL DU GUMMAN ! ! ! Dom bor tyvärr rätt långt bort ifrån där jag bor men håller vädret i sej så tror jag att jag går en väg i alla fall, kanske bägge vi får se.

Ne nuh ska jag på med kläderna åh ut på promenix me kärleks vovven =)

Ha en bra dag allesammans ! 
The blog world

Nuh e det så hära jag har vart så slö när det gäller min blogg på senaste tiden åh det syns verkligen på min statistik oxå åh det gjorde mej ledsen. Det e många söta bloggare som övergivit min underbart söta blogg åh det tycker jag inte om. Så nuh e det nya tag som gäller åh jag ska verkligen komma tillbaka till The blog world för så här får det inte vara nej nej ! Så nuh ska jag försöka vara lika aktiv me min blogg som jag va en gång i tiden för det e juh hur kul som helst men inte alltid så lätt då man har slut på skrivar idéer, men det kommer säkert ploppa upp massa saker förr eller senare eller jag hoppas då de i alla fall =) Och sen e det juh kul åh få massa söta kommentarer från massa olika bloggare åh kul åh svara på kommentarer osv. Så nuh e det bara att börja blogga på allvar igen. =)  Önska mej lycka till ! ! ! 

Välkommen tebax izzah till the blog world !
Årets första grillning !


Benny, Makkan, Zara och Izzah fotar !

Igår hände det mycke. Jag började morgonen med en lång promenix me söt Zara åh sen va vi även förbi kupan åh titta lite på saker dära åh så =) åh då vi kom hem vart det åh rensa ogräs mellan plattorna på min ute plats åh sen på zara åh makkans ute plats =)

Sen hann jag även vara till vetrinären me min söta mojje man, han vart nämligen kastrerad igår så vi va dit åh lämna han åh sen 16.30 så va vi åh hämta han så under tiden jag väntade på att få hämta min söta kisse så drog jag, pappsen åh zara åh handla lite efterosm att jag åh zara kom på att vi skulle grilla för det va sånt fint väder under dagen, men självklart bara för att vi skulle grilla så försvann solen åh när vi grillat klart åh gått in så kom självklart solen tebax  hehe =)


Grillandet startade vi så fort jag vart åh hämtat min söta mojje som va så gone då jag hämtade han. Tyckte nästan det va obehagligt han såg så livlös ut, men det  klart han vart juh sövd åh hade juh it vaknat till ordentligt då jag hämta han, men i alla fall sen va det fram me grillen + all mat dryck osv. så satte vi oss vid mina utemöbler, jah, my darling, makkan åh zara åh mummsa i oss burgare hehe åh det va sååå gött =) Åh det va årets första grillning ! =) Åh den va helt underbar måste jag säga =)

Tack för en trevlig dag mina underbart söta vänner + karl ! Ni gör livet så underbart ! Vad skulle man göra utan er ? En massa love till er från lilla mej ! =) Pusseli pöss pöss på er ! =)

Burgare åh till detta vart det: bröd, sallad, lök, dressing,ost åh coca cola !
Nummerkubb Basic - Sommarens stora hit !

Alla människor vet väl  vad det  populeära  sällskapsspelet kubb är för något ? Nu har det kommit ut en ny variant av kubb som heter Nummerkubb Basic.


Nytt kubbspel som kommer att bli sommarens stora hit.
För två eller fler spelare, varje spelare har ett kast per omgång, första person att få femtio poäng vinner. När man välter en pjäs så får man lika många poäng som visas på pjäsen.
Lyckas man välta fler pjäse fås lika många poäng som antalet som vält. En spelare som kastar tre gånger i rad utan att välta någon pjäs åker ut ur spelet.


Hur tyckte ni Nummerkubb Basic verka ? HISS ELLER DISS !?
Själv älskar jag juh vanlig kubb åh jag tror Nummerkubb är minst lika kul. Så jag hissar detta nya kubbspel i alla fall :D
Usch idag har min mage

Usch idag har min mage inte mått nå bra alls :S Jag har mått så illa så fort jag rört mej så känns det som att jag ska kräkas, men tur nog så har jag aldrig kräkts. Okej nuh e det lite bättre åh jag hoppas verkligen att det e bättre i morgon för jag vill verkligen börja om åh motionera igen. Jag har nämligen haft en motions pause nuh lördag, söndag åh idag eftersom att jag mått som jag mått. Har ändå tvingat ut mej själv på en liten promenix i alla fall men lång vart den ej för jag pallade ej nå längre, men i morgon så ska jag försöka att börja om att promenixa i alla fall hoppas bara att jag mår bättre åh att det e fint väder även i morrn =)- Ne nuh ska jag typ svara på kommentarer åh sen ska jag lägga mej ner i soffan åh glo på tv typ.

Jag är så lycklig ! ! !

Äntligen så e våren här åh det börjar bli rätt varmt åh nuh jävlar har jag kommit igång me min motion igen =) sweet :) dom senaste dagarna har allt vart på topp känner jag. Jag känner mej så happy för att jag vet att sommaren åh värmen e på väg :) Har motionerat så mycke dom senaste dagarna det har vart 3st 50minuters promenader / dag + cyklat ca 1-2 timmar / dag + lite mer promenixer men korta. Har inte gjort annat än vart ute åh gått/cyklat =) Har gått både själv åh me världens sötaste granne Zara =) sweet att ha nån åh gå me så kan man snacka en massa skit medans man går, men det e väldigt skönt att gå själv oxå så kan man lyssna på musik åh tänka på allt mellan himl åh jord. Just nuh känner jag mej sååå lycklig alltså som jag känner mej nuh va ärligt talat väldigt länge sen jag kände åh det känns hur bra som helst juh Jag är så lycklig ! ! !

Ne nuh ska jag göra nå nytta åh vet ni vad jag ska göra ? Jo, jag ska ta på mej ytterkläderna skorna åh sen locka på vovve liten koppla han åh sen blir det sista 50mins promenixen för denna dag =) Synd bara att det blir att gå själv nuh för Zara banga men men som jag skrev innan rätt skönt de me faktist =) 


- Människans enda plikt är att vara lycklig !

HELP ME, PLEASE!

IZZAH SVARAR PÅ FRÅGOR !


Linda  - http://hummingbird.blogg.se/
Vad arbetar du med??

SVAR:
Jag är sjukskriven pga ångest deprission mer än så vill jag ej gå in på men har i alla fall vart det sen -05 nuh.Missextra - http://carrosfashion.blogg.se/
Vem är bäst av blondinbella, Kenza, Kissie och Missextra

SVAR:
Kenza s blogg brukar jag läsa lite då åh då åh även din blogg Missextra så jag väljer Kenzas blogg åh din blogg :P evelina - http://evehedberg.blogg.se/
1. skönaste sommarplagget? 
2. Bada i havet eller sjö? 
3. klackar eller inte?

SVAR:
1.
helt klart klänning
2. havet måste jag nog säga men e inte så mycke för att bada i varken ha eller sjö oftast för kallt för min smak haha :P
3. Själv klart klack men sen e det juh nice utan klack oxå hehe :Pbownii - http://bownii.devote.se/

hur lärde du dej göra så fina blogg designer?

SVAR:
Ja du, jag lärde mej själv kan man säga åh sen har jag även lärt mej mycke från sidan design din blogg.
Teutaa - http://tettusshee.blogg.se/
hur många pojkvänner har du haft tills nu ??

SVAR:
Ja du jag har haft 3st.Linda - http://honkallaslinda.blogg.se/
1. varför bloggar du ? 
2. vad har du för syfte att blogga ? 
3. vad gör du på fritiden? 
4. Hur gammal e du?

SVAR:
1. Jag bloggar för att jag tycker det e riktigt kul åh sen e det bra att skriva av sej ibland.
2. Ja du, jag har inget speciellt syfte me att blogga. Bloggar för min egen skull.
3. På fritiden gör jag de som faller mej in just då. tex. vara me vänner, shoppa, mysa me karln osv.
4. jag är 24år fyller 25år i år.Dragana - http://iseedee.blogg.se/
1. Hur långt tid tar det för dig att göra en blogg design? 
2. Vad är din favorit sak med våren? 
3. Ett måste i vår är.... 

SVAR:
1. Ja du det e olika från design till design, men det e några timmars arbete.
2. Min favorit sak me våren e att all snö smälter bort åh väremn kommer =)
3. Gå ut på lååångra promneader. hehe ne, men jag vet inte riktigt hehehe =)Carolina - http://caroliinadenfiina.blogg.se/
1. Hur gammal är du? 
2. hur lång är du? 
3. vart bor du? 

SVAR:
1. Som jag skrev i en fråga ovan så e jag 24 fyller 25 iår =)
2. Jag e inte lång jag e bara 156cm
3. Jag bor i en liten stad i norrbotten som heter Piteå :Pantonia - http://tolka.blogg.se/
hur länge har du å din kille vart ihop ?

SVAR:
Jag åh min karln har vart tillsammans sen jag va 16år så me andra ord 8år eller vi hade ett uppehåll på 1år så 7år bilr det juh.Maja - http://anderssonmaja.blogg.se/
Vilken är din favorit låt?

SVAR:
oj det va en riktigt svårt fråga det finns juh så många bra låtar, vet inte riktigt vad jag ska svara så jag får fundera lite på denna frågaErica - http://faithhopelove.blogg.se/
1. Hur tror du att ditt liv ser ut om fem år? 
2. Vilket var ditt första husdjur och vad hette han/hon? 
3. Tror du på Gud/Jesus? Varför/varför inte?

SVAR:
1. Om 5år så hoppas jag / vill jag att mitt liv ser lite annorlunda ut än vad det gör idag med jobb, privatliv osv. så min strävan efter de är stor åh eftersom att jag e envis så tror jag att mitt liv kommer se ut som jag vill om 5år eller nästan som jag vill i alla fall
2. Mitt första husdjur va en katt som jag fick då jag va ca 5-6år åh hon hette Stjärna åh va en norsk skogskatt.
3. Ne jag tror inte på gud men jag tror på nåt gott om man säger så. Åh varför jag inte tror på gud e för att jag tror på de jag kan se åh ta på ! jozzi - ?
brukar du åkah till luleå för att shoppa ? 
isåfall vilken e din favvo affär ??

SVAR:
Jag far faktist väldigt sällan till luleå åh shoppa måste jag säga, men det e klart det händer,
men vet inte riktigt vilken affär som e min favvo affär hehe :P finns många bra affärer.Karolina - http://karolinaastrom.blogg.se/
1. om du var ett djur, vilket djur skulle du vara då? och varför just det djuret? 
2. vilken är din favoritfärg? 
3. vad lyssnar du på för musik? 
4. har du något tips på hur man blir en bra bloggare?

SVAR:
1. Hmmm .. jag skulle vara en hund till åh me jack russel terrier just att för att den hundrasen liknar mej väldigt mycke som jag är. Liten ettreig åh jävligt envis. =)
2. Finns många fina fäger men ska jag säga en färg så får det nog bli svart tror jag :P
3. Jag lyssnar på nästan all sorts musik är en riktig all lyssnare.
4. tips på hur man blir en bra bloggare ? hmmm .. svårt det dära, men va så aktiv som möjligt e väl mitt tips :PAmanda - http://amandaahh.blogg.se/
Vad är det pinsamaste som någonsin har hänt dej?

SVAR:
hmmm.. jag måste nog säga att det pinsammaste jag vart med om va när jag va ut på krogen me några kompisar åh sen när krogen hade stängt så stod vi utanför där åh snackade me folk typ åh sen vart självklart jag pissnödig så jag går en bit bort från folkmassan för det va juh massa folk utanför krogen, men i alla fall jag gick bort en bit åh setter mej där åh kissar åh sen vipps vem tror ni kommer när jag just har pissat klart om inte farbror poppo. Så dom plockade in mej i fyllecell fasst jag inte alls va så full klart dragen va man juh men inte så att man skulle bli inplockad där. Dagen efter då dom släppte ut mej så skämdes jag ögonen ur mej. Nån dag efter så kom det hem ett brev me 800:- i böter. inte skojjsigt.pramita - http://pramiitaas.blogg.se/
vad gillar du för musik?

SVAR:
som jag skrev ovan så giller jag allt möjligt. =)M A L I N - http://malinh.com/
1. vad tror/hoppas du att du gör om fem år? 
2. vilken är din favorithögtid? 
3. brukar du åka iväg på festivaler på somrarna?

SVAR:
1. Jag skriver samma sak som jag skrev här ovan "Om 5år så hoppas jag / vill jag att mitt liv ser lite annorlunda ut än vad det gör idag med jobb, privatliv osv. så min strävan efter de är stor åh eftersom att jag e envis så tror jag att mitt liv kommer se ut som jag vill om 5år eller nästan som jag vill i alla fall"
2. Jag e inte så förtjust i högtider hehe tycker det e rätt överskattat men att om jag ska välja en högtid så väljer jag midsommar :P
3. Ne jag brukar juh inte göra de, men brukar fara på festivalen här hemma i Piteå "Piteå dansar & ler" =)Cajsa - http://cajsa1.webblogg.se/
vilken eller vilka ser du mest upp till?

SVAR:
Den person jag ser mest upp till det e min kära far.Eleanor - http://eleanorwarskog.blogg.se/
1. vad är din högsta önskan? 
2. vad fick dig att börja bloggA?

SVAR:
1. Min högsta önskan e att alla mina nära åh kära ska mår bra åh va lyckliga hela deras liv :P
2. Vad som fick mej att börja blogg, hmm ärligt talat vet jag inte riktigt tycker juh om att skriva så jag kan tippa att det va de som gjorde att jag börja blogga.M - http://nineteendecember.blogg.se/
1. Hur länge har du bloggat? 
2. Har du något djur? 
3. Vad är din favorit färg?

SVAR:
1. Januari 2007 skrevs mitt första blogg inlägg så sen dess har jag bloggat =)
2. Jo jag har 3katter åh en hund =)
3. skriver samma sak som jag skrev ovan "Finns många fina fäger men ska jag säga en färg så får det nog bli svart tror jag :P"
Så ja det va alla frågor. Jag hoppas verkligen ni är nöjd me svaren på era frågor !? =)

 

SNART !

Alla svar från frågestunden kommer SNART ! Jag lovar ! ! ! =)

- Detta inlägg går inte att kommentera. Kommentera i inlägget nedan, TACK ! =)
Frågestund !


Då hade jag tänkt mej att ha en liten frågestund igen ! Det va som ett tag sen hade hade min förra frågestunden så jag tycker verkligen det e på tiden att jag har en nuh eller vad säger ni !? Ni får fråga allt från himel till jord eller jag kommer inte att besvara frågor som har med  bloggdesigner som (tex. hur lägger jag in en egen header) osv.

Till Söndag 12:00 så kan ni fråga precis hur mycket ni vill .

Nu kanske ni undrar varför frågestunden pågår ända till söndag åh det ska jag självklart berätta för er. 
Idag fredag så e jag upptagen hela dagen imorrn e jag upptagen me att vara bakis men på söndag e jag pigg åh kry åh på hugget igen så därför tänkte jag att då kan juh lika gärna frågestunden räcka tills dess.

DÅ KÖR VI !
KLARA FÄRDIGA GÅÅÅÅÅÅ ! ! !

 
(v.15) - Veckans Låt !

  • The Cranberries - Salvation

Detta e en gammal goding åh jag älskar låten den e så grymt bra ! =)

To all those people doing lies
don't do it, don't do it
inject your soul with liberty
it's free, it's free
to all the kids who hear with eyes
don't do it, don't do it
cause it's not not what it seems
no no it's not not what it seems

salvation, salvation
salvation is free
salvation, salvation
salvation is free

to all the parents with sleepless nights
sleepless nights
tie your kids home to their beds
clean their heads
to all the kids with heroin eyes
don't do it, don't do it
cause it's not not what it seems
no no it's not not what it seems

salvation, salvation
salvation is free
salvation, salvation
salvation is free
salvation, salvation
salvation is free
salvation, salvation
salvation is free

GLAD PÅSK

GRRR ..

GRRR .. e det enda jag kan säga .. är såååå arg. Det räcker tydligen inte me att jag e sjuk. Min dator gick oxå åh blev sjuk idag så nuh har jag vart tvungen att formatera om skiten så allt e borta. Alla bilder, all musik, film åh ALLT åh jag e inte glad e så förbannad så det går ej att beskriva me ord. Nuh håller jag på att dona me datorn så mycke jag bara orkar men känner dock att jag har ingen lust skulle hellre vela kasta den i väggen så glad e jag just nuh. ååååh hatar elektronik skit ! ! !  >(
Usch nuh har jag legat sjuk

Usch nuh har jag legat sjuk några dagar så jag har ej haft lust eller ork att blogga. Har tur nog inte haft så hög feber men lite feber en massa snuva åh hosta så jag e så super duper less på de nuh. 

Vill uh vara frisk så jag kan ut i vårvädret, men inte de inte. Ska försöka hålla mej så mycke som möjligt inne så jag e frisk till på fredag då det e party som gäller, men me min tur så lär jag juh säkert vara sjuk åh inte kunna dra på partyt. Jag håller då tummarna för mej själv att jag ska bli frisk innan fredag, håll tummarna för mej nuh !


- Ne nuh ska jag svara på alla underbara kommentarer jag fått .
En grymt bra sångerska...


Eller vad säger ni ?
HAHA... HAHA ... HAHA ... HAHA .. HAHA .. HAHA .. HAHA .. HAHA ... HAHA ..
Första festen

27mars -09 så hade jag fest åh det va inte vilken fest som hels utan första festen som broder liten fick vara med på. Till åh me första gången vi festat tillsammans åh för att vara en mini unge som han är så va han riktigt skötsam ung pojke åh det gillade jag. För jag minns själv hur man va i den åldern man va juh.. jah ni... behöver jag säga mera ? haha ..

Tog ej så många bilder från festen, men några vart det åh dom här ovan är 2st i alla fall.
Vart ni sugna på åh se mer bilder så klicka hära

Kännde att jag va tvungen att berätta detta vet ej varför !?
Lövbiff rulle alá izzah & benny

Idag testade jag åh karln åh göra en mat rätt lite på måfå åh det vart Lövbiff rulle alá I Z Z A H & BENNY.
Och nuh vill ni säkert veta vad lövbiffrullen innehöll ? Om inte så får ni veta de i alla fall haha.

Vi hade massa ost + champinjoner sen rullade vi lövbiffen så det vart en rulle åh sen lindade vi rullen med bacon åh sen i stekpannan med rullarna för att va säkra att inte insidan skulle va rå så körde vi in rullarna i ugnen en stund oxå =) till detta hade vi potatisklyftor me skal åh vitlöksdressing åh självklart drack vi cola.

Jag kan bara säga så hära det e INTE sista gången jag äter detta ! ! ! Det va sjukt gött :)
Åh jag måste erkänna att det va Bennys idé att göra detta men det va jag som va så duktig åh gjorde rullarna. Är nämligen sämst på att laga mat, men idag tvingade jag mej själv att hjälpa till åh det gick super duper bra måste jag säga. Jag kan om jag vill ! :P
Vem vill bli miljonär & Alla mot en

Idag fick jag ett skojjsigt dvd spel av min kära =) "Vem vill blo miljonär" kul kul kul e det =) Men dock så e jag nog den mest oallmänbildade människan som finns så för min del gick det åh h-vete så jag har gett upp haha =) Men karl han spelar åh han e duktig åh jag sitter hära åh bara tittar åh är som ett frågetecken på många frågor. haha ..

För nån månad sen fick jag ett annat kuligt dvd spel av min kära åh då fick jag "Alla mot en" åh det e riktigt skojjsigt oxå tycker dock det e roligare än "Vem vill bli miljonär" men båda e riktigt roliga måste jag säga. Även om jag suger i bägge spelen men man lär juh sej lite i alla fall. haha..
1april 2009

Idag e det första april då alla människor springer omkring åh lurar varandra olika saker åh har roligt, men denna dag är ingen skämt dag för min del. För mej e det en jobbig, tragisk åh hemsk dag och varför den e de är för att en väldigt bra vän dog 1april för 8år sen. åh jag saknar henne såååå mycke !

RSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.