Nu har jag uppdaterat min blogg ...

Nu har jag uppdaterat min blogg me lite nya ikoner & en annan sak jag tänkte testa mer för skoj skull. Så nu tänkte jag även förklara dom nya funktionerna. Nog för att jag tror att ni redan har fattat dom, men förklarar i alla fall. För det kanske är något som är oklart för någon. Så det är bättre att vara på säkra sidan eller vad säger ni !? hehe..


- Gå till startsidan !

- Kontakta mej !

- Bloglovin !

- SMSa in ett meddelande som kommer att synas för alla i 20min !


Så vad tycker ni om dom nya fukntionerna ?
Ny leksak till IZZAH !

Idag har jag köpt mej en ny leksak. En crosstrainer, jag e så sjukt nöjd. Den e dock beggad, men ser helt oanvänd ut å som ni ser här ovan så kostar den 3211:- i ny pris, men jag gav enbart 700:- så jag har gjort ett riktigt fynd. Jag är så happy, så fort pappa vart här så ska jag träna =)

- TACK PAPPA för att jag fått låna cash av dej till denna underbara leksak, TACK TACK TACK ! ! !
Sjunger du i duschen ?


- Svara gärna på denna fråga, rätt kul å veta vilka som sjunger i duschen å inte ! :P

Själv så sjunger jag alltid i duschen, men dock så är jag ej seriös när jag sjunger. Hittar oftast på egna fjolltexter till kända melodier. En vanlig dusch sång för IZZAH handlar om mej, karln å mina djur. haha .. å sen fjollar jag alltid till rösten. Men en sak ska ni veta skulle jag sjunga seriöst så skulle det låta minst lika dåligt hahahhaha .. har sämst sångröst å då menar jag sämst hehe .. 

Detta kanske va en lite udda fråga, men enligt mej kulig i alla fall, men jag e  ju lite som jag är !
Idag har jag badat söt bäbisen min !


- Yes, jag vet att Rick är världens sötaste hund ! ! !

Idag har jag badat söt bäbisen min ! Kan säga det behövdes för han luktade verkligen hund ! haha ..  Men nu luktar han mumma igen.  Han trivs verkligen i badkaret söt bäbisen min ! Det kanske ni ser på bilderna, men varje gång jag har badat han så fåt han nå cp il. Han springer omkring som ett psykfall å hoppar å har sej, men det e väl för att han vill torka snabbare eller nåt. Det ser riktigt roligt ut i alla fall, jag kanske ska filma han nästa gång jag har badat han å lägga upp det på bloggen så får ni se hur han springer omkring. Tror dock det e väldigt svårt att hinna med att filma för han e ju sjukt snabb, men kan ge det ett försök i alla fall eller vad säger ni !?
Kissies mörka bakgrund !

Alla vet att Kissie VAR den nya bloggdrottningen i förrgår (26aug.), hon hade gått om Blondin Bella å det va något jag verkligen inte tyckte om. Tycker att Kissie e en sån plastig brud så hon är inte värd platsen som bloggdtrottning  i mina ögon ! Uscha säger jag  bara. Men igår (27aug.) då jag tittade på bloggportalen så ser jag att Blondin Bella gått om igen å det gjorde mej riktigt glad =) Så gick det för Kissies bloggdrottning karriär, den varade inte ens 24timmar.. haha .. skäms bruden, skäms ! ;P

Detta vet nog dom flesta redan, men jag tänkte ta upp det i alla falll. För det e säkert nån som ej vet !?
Men Kissie har verkligen en mörk bakgrund. På högstadiet vart Kisse eller Alexandra Nilsson som hon heter mobbad. Hon va svartklädd å väldigt ensammen. På rasterna så låste hon in sej på toaletten för att slippa prata med sina klasskompisar. Hon vågade inte säga nåt till nån på 3år, hon vågade inte heller räcka upp handen i klassrummet då läraren ställt en fråga, hon va helt enkelt utfryst av alla !

Men en dag bestämte sej Alexandra för att "Nu ska jag bli populär. Jag ska bli en helt ny person i gymnasiet" Sagt å gjort hon blekte håret, skaffade löshår å nu är det även skönhetsingrepp som är inblandat. Hon började provocera folk via sin blogg, hamnade ofta i bråk me andra bloggare osv. å allt detta för att få mer läsare å bli mer populär. Men frågan är ju oxå om hon verkligen är så populär som hon verkar tro !? Nej, hon är HATAD å det e väl inte att vara populär snarare att vara MOBBAD åter igen ! Men nu är hon inte bara mobbad i skolan utan  mobbad av hela sverige, men det fattar hon ej ! tragiskt :S

Jag tycker verkligen inte om de hon gör nu och jag tror inte folk tycker bättre om henne nu än förr. För hon e inte känd av nån bra annledning utan tvärt om, hon är känd för att vara hatad. För dom flesta som läser hennes blogg hatar henne å de hon pysslar med eller jag gör då de i alla fall å jag tror verkligen inte jag e ensam om att göra de. - å du Kissie, nej jag är inte avundsjuk på dej, inte för 5öre !

Varför byta liv från att vara en ensammen tjej till att bli hatad av massa folk ? Hur tänkte hon när hon gjorde sitt beslut om att ändra sitt liv ? Jag fattar inte, gör ni ?


Denna fakta har jag hittat HÄR så ta er en titt allihopa ! ! !


PS. svarar på alla söta kommentarer senare !
Hon är nya bloggdrottningen !

(Bild tagen från Aftonbladet)

Tror folk kan finna detta inlägg riktigt intressant speciellt blogg folket åh kommer säkert ploppa upp blandade kännslor + reaktioner om just detta inlägg, men det tar jag. Stå för det jag tycker å tänker så e det bara å det kommer jag alltid göra, spelar ingen roll om jag får massa skit för detta inlägg, det kommer ej ändra min åsikt, så de så ! ! ! :P Så nu vet ni de .. HAHA .. HAHA .. HAHA ..

Detta läste jag nyss på Aftonbladet å blev helt chockad. Kissie som nya bloggdrotting, men usch säger jag bara. Jag gillar inte henne för 5öre. Okej så är det stor skillnad mellan Kissie å Alexandra som hon själv säger i Aftonbladet intevjun "-Kissie är en bloggkaraktär. Jag överdriver allting hundra gånger i bloggen och allting är rosa och väldigt Paris Hilton. Det är ett rollspel som jag tjänar mycket pengar på genom bland annat annonser." Så det e ju Kissie jag inte gillar för jag vet ju inte hur hon är då hon är Alexandra. Jag tror dock att hon är sej själv oavsätt vad hon än säger, men hon vågar inte stå för de !

Men det jag kan tycka varför bli känd för att utge sej för att vara en helt annan person än vem man är ? Det skulle då inte jag vilja i alla fall. Nu leker vi me tanken, men om jag skulle bli en stor bloggare så vill jag ju bli stor för den jag är, inte för att jag suttit å överdrivit allt å provocerat personer osv. Ne Ne, inte min stil, jag är den jag är å är nöjd me de, det e klart att det finns vissa saker i mitt liv jag skulle vilja ändra på, men det finns det ju i allas liv !?

Varför sitta å provocera folk för att få fler läsare det e ju sjukt i mina ögon i alla fall. Finns säkert folk som tar åt sej av de hon skriver å sen finns det ju vissa som skrattar å jag e en av dom som skrattar så det e enbart därför jag är inne på hennes blogg lite då å då. För man får ju verkligen sej ett gott skratt ! Tycker själva bloggen e rätt pinsam !

Blondin Bella va förra blogg drottningen å henne kan jag inte säga så mycke om för har inte läst så mycke i hennes blogg. Men hon verkar vara en trevlig person å  hon är inte nån som kör nå ful karaktär eller kanske hon gör men inte vad jag har hört i alla fall å det tror jag inte att hon gör heller, men vem vet !? Hon provocerar inte folk för att få läsare eller så, så hon e i mina ögon av det lilla jag har kollat in i hennes blogg helt OKEJ !

Läs Kissies intervju HÄR !

Kissies Blogg
Blondin Bellas Blogg

Vad tycker ni om den nya bloggdrottningen, och vad tycker ni om detta blogg inlägg ?
Nu känner jag mej sjukt snurrig ...

Nu känner jag mej sjukt snurrig så trötter e jag. Ikväll kommer det bli en tidig kväll ! =) Har vart å gjort en massa saker idag, har inte suttit still mycke, men det e bra att röra sej ju !

• Steg upp lite före 08:00
• ca 08:30 3,5km promenad på 31min
• Hem slappa lite å duscha
• Sen gick jag å darling till dollar store, elgiganten å öb
• Tog bussen in till stan
•  Kom hem igen
• Sov en stund
• Gick till elgiganten igen
• Kom hem igen å slappa framför tv:n spelade lite GH
• Göra sej klar för nästa promenad
• ca 20:20 va jag ute å traska 3,5km slingan på 31min igen
• Nu ny duschad å skriver detta inlägg
• 22:45 - 00:40 är det Big Brother 2003 som gäller
• Sist men inte minst sova

Detta va min dag, som ni kan se så har jag inte suttit still mycke idag å det känns både i mina ben å fötter, men nu ska jag lägga mej till rätta i soffan å känna lugnet eller först ska jag svara på alla underbara kommentarer jag fått under kvällen ! Men kan lova er att morrondagen blir mer slappa i alla fall, men mina promenixer kommer jag ju självklart köra med även imorrn ! =) För dom måste jag sköta ju !
Män som hatar kvinnor ...

Idag har jag gjort ett nice fynd på Elgiganten =) Dom hade några exemplar av filmen "Män som hatar kvinnor" för 99:- å annars ligger filmen på 149:- - 179:- där i kring. Så efter 10 tiden så gick jag till elgiganten för att köpa filmen, men hon i kassan sa att den inte kommer förän imorrn å sen sa hon även att hon tyckte jag skulle boka den å betala å göra allt klart för att jag va där ca 10:25 å redan då hade det vart ca 20personer å bokat den å då hade dom bara haft öppen i 25min så självklart bokade jag å betalade filmen ! =) 119st filmer skulle dom sälja till detta super braiga pris. Så det va nog bra att jag bokade den.

Men tjejen i kassan hade dock fel, filmen kommer inte imorrn, den har redan kommit för fick ett sms från elgiganten för inte så länge sen, så nu ligger den å väntar på mej i kassan så senare idag ska jag rusa å hämta den efter längtade filmen. =) hihi .. För denne film e så sjukt bra å vad jag älskar den ! ! ! =)

Och sen vill jag tacka pappsen som lånade mej pengar till denna film, TACK TACK TACK ! =)

Har du sett filmen å vad tyckte du om den ?


- Nu ska jag svara på lite kommentarer å sen ska jag vila en stund innan jag hämtar filmen ! :P
ett par nya skor att gå i ...

Min kära far e så snäll, bara för att jag varit så duktig å börja promenixa i rask takt 2ggr/dag så tyckte han att jag behövde mej ett par nya skor att gå i, men självklart fick dom ej vara för dyra så prisklassen han yra om så fanns det ej så många att välja på men hittade dessa för 250:- men då va det även 70% rea på dom så dom har ju kostat mer, men priset e ju abslout inte det viktigaste eller inte för mej i alla fall så länge dom e sköna att gå i så e jag nöjd å dessa va super lätta att gå i hur sköna som helst för mina fötter =) För dessa skor kommer jag ju absolut inte använda i vanliga fall utan dessa  kommer jag ju enbart använda då jag ska ut å promenixa i slingan ! =) För så snygga va dom ju inte, men som sagt super duper sköna ! ! !

Idag har jag vart å traskat 3.5km 2ggr första gången gick jag, Clara å hennes karl de på 31min å det vart vårat rekord, men ikväll så gick jag den slingan med älskling å då slog jag/vi nytt rekord, men dock vart det bara me 1min, men det e ju bättre än inget i alla fall. Fast jag hade vart mer stolt om jag slått de me 5min eller nå liknande i alla fall. hehe .. Men det går ju i alla fall frammåt för mej ! =) hejja hejja hejja !

Och ni kom ihåg att jag är en nybörjare då det gäller raska promenader i slingan/slingorna så jag tycker detta e en bra början för mej. rekordet på 4.6km ligger på 40min å rekordet på 5km ligger på 48min. Så för å vara nybörjare så e jag väl hyffsat bra eller !?

Har dock bara gått 5km en gång å det vart alldeles för jobbigt för mej å det e ju inte bra att överansträna sej heller å eftersom att jag inte e så van vid detta kommer jag hålla mej till 3.5km å max 4.6km tills jag känner mej redo för 5km slingan. För den slingan va inte den enklaste, uscha vad jobbig den va. 3.5km å 4.6km dom slingorna e mycke lättare inte lika mycke uppför , men dom räcker helt klart för mej i alla fall ! =) Blir nog slut av dom så det räcker för mej än så länge i alla fall ! :P

Dock så har Clara å fredde mycket mycket mycket bättre kondition än mej känner jag då jag e ute å promenixar me dom det händer att jag hamnar bakom dom, men efter ett tag joggar jag ikapp dom. Dom slog deras rekord på 5km idag så deras nya rekord är 5km på 45min visst e dom duktiga =) yes jag vet att dom är. Måste förska hinna ikapp dom, men lär nog vara svårt för dom ligger ju som sagt gode mycke före mej när det gäller gående 0 uthållighet hehe ... hehe ... Dom ska till å med ge sej på 7.5km i morgon haha .. i helvete att jag kommer haka på sådana sträckor hehe .. skulle ju vara död innan jag äns hunnit gå 6km haha .. Så dessa vansinnigheter får dom sköta själv haha .. ne det e ju inga vansinnigheter, men skulle jag haka på så för mej skulle det vara en vansinnighet me tanke på hur slut jag blir på dom kortare promenaderna. hahahahhaha ..

Ojj shit nu vart det ett långt inlägg haha .. ska försöka avrunda detta, ska ut med hunden nu å ta mej en kvälls cigg me zara hehe .. så nu säger jag hejdå å godnatt ! ! !
Min kära vän Jenny är med i Sofis mode idag !

Min kära vän JENNY är med i Sofis mode idag ! Tänker inte berätta nå om repotaget för jag tycker allt att ni kan dra på affären å köpa tidningen själva, rätt intressant läsning måste jag säga, men sen får ju folket tro precis på vad dom vill. =) Jag e själv grymt glad för min kompis skull som har hamnat med i denna tidning, så happy för din skull gumman !  

LÄGG 15KR PÅ SOFIS MODE IDAG & LÄS REPOTAGET OM MIN VÄN ! ! !

Har du läst detta repotaget ?
Sommarens Blogg !?

Jag å min blogg har nu chansen att bli sommarens blogg. Så jag skulle vara sjukt tacksam om ni ville hjälpa mej att ta hem denna segern. Det är noescape som håller i denna tävling =)

REGLER:
- Du har tre röster som du kan lägga på samma person eller olika.
- Inget fusk! Om någon röstat med samma IP (anonymt) så tas rösten bort.
- Du får inte rösta på dig själv, tävlingen avslutas: Fredag 30/8.

Så nu tycker jag att alla söta människor röstar på mig å jag är nr 3 =) Lägg gärna alla 3 röster på mej om ni så vill."jag röstar på nummer 3, 3ggr" behöver ni bara skriva !  =) RÖSTA HÄR ! ! ! Berätta gärna om ni har röstat så jag vet =)

• • • Alla som lägger 1-3 röster på mej kommer bli länkade i ett inlägg om jag vinner ! ! ! =) • • •

Tack på förhand allesammans ! ! !
Ikväll har det vart mycke GH nötande

Ikväll har det vart mycke GH nötande  för mej å älskling. Det e så sjukt kul måste jag säga å bättre å bättre börjar man väl bli å karln har oxå förbättrats grymt mycke måste jag säga. Jag är så stolt över han.


Det är GH Metallica spelet är vi har nött ikväll å jag köpte ju detta underbara spel för nån dag sen bara. Och jag ångrar verkligen inte att jag köpte de. Sjukt bra låtar weee .. är det enda jag kan säga ! Tror nästan detta e det roligaste GH spelet eller i alla fall av dom jag har testat.
Vad tycker ni om Guitar Hero ?


Och sen har jag även vart ute å gått me Clara å Fredde idag. Och vi slog rekord åter igen å jag känner mej så glad. Vi gick nämligen 4,6km på 40min. Vårt rekord igår va 40min på 3,5km så redan på 2dagar har vi förbättrats sjukt mycke alltså. Det gör mej riktigt riktigt riktigt glad. Så imorrn får vi se om vi kanske tar åter igen ett nytt rekord å jag kommer då kämpa som ett psyk för att vi ska göra de. =)

Ne nu ska jag svara på kommentarer medans jag sitter å ser på BigBrother 2003. Jag har nämligen börjat följa de. hehe .. det e riktigt kul att se måste jag säga =) Och då det e slut så e det sängen som gäller så jag orkar upp imorrn för våran promenix blir vid 08:30 imorgon.

ajja .. natti natti söt bloggare så höres vi imorrn
Surströmmingspremiär !

Idag har det vart surströmmingspremiär i hela ladet å självklart så har jag å karln gjort som många andra i detta avlånga land gjort idag, nämligen ätit surströmmingen. Shit vad gott de va. Jag älskar surströmming å har gjort det sen jag va mini mini litet barn, me andra ord så har jag ALLTID älskat surströmming, men doften e väl ingen höjdare. Men är man surströmmings älskar så måste man ju stå ut me den skit  lukten. haha .. =)


För mej å älskling så vart det surströmmingsfileer just för att det e lite bökigt att rensa skiten å ha sej hehe .. dock så e jag mer förtjust i sånna man måste rensa själv, men idag kände jag mej slö. Dock så köpte vi en liten fileeburk å en vanlig burk, men vi orkade bara filee burken. haha ...


Så här såg min klämma ut gött gött.. tunnbröd, smör, potatis, surströmming (såklart), dill & lök. Mumma säger jag bara lova lova lova å ännu mera love love love... haha ..


Äter ni surströmming ?

fototripp med Jenny ...

Här har ni en fjoll bild jag tog då jag gungade haha .... Det va riktigt trevligt att vara på en fototripp med Jenny först fota vi en massa sen vart det att vi drog på en tur med bilen bla. till coop. å sen bar det av hem å släppa av mej. Men nu ska ni får se lite andra bilder jag tog:

Här kommer dom:

Så vad tycker ni om bilderna jag tog under fototrippen ?

Ne nu ska jag svara på kommentarer å sen e det göra sej klar för bädden som gäller. Ska ju upp klockan 07:00 för 07:30 e det promenix med Clara som gäller, men imorrn ska vi gå korta slingan 2ggr i stället för då går vi sammanlagt 4,6km så det blir lite längre än 3,5km i alla fall ! =) Frågan e hur glad jag kommer vara då klockan ringer 07:00 har nämligen sämst morgonhumör. Jag är en riktigt satkärring på morgorna om jag inte fått sova min skönhetssömn ordentligt å tyvärr så e det ju väldigt sällan jag får sova som man ska :(

Natti Natti Gott folk ! =)
Så jag å söt Clara har ...

Idag har jag börjat mitt nya nyttiga liv, vill nämligen bli av me lite kilon som jag fått på mej pga av min lathet :S haha .. jag å söt Clara har börjat promenixa 2ggr per dag morron å eftermiddag. =) Å rask takt är det oxå inga slö gris fasoner här inte lite powerwalk då å då oxå. Eftersom att jag har sämst kondis så orkar jag inte så mycke powerwalk å nu när man går i rask takt så känner man verkligen att man är rökare uscha jag har inge bra flås. Men nu är det ju självklart inte bara promenixer jag har börjat med ska börja äta nyttigare, inge chips å skit läsk här inte så har åter gått till min älskade Loka citron =) Och sen framöver så ska vi även börja simma så mina kilon som jag vill bli av med kommer nog försvinna snabbt.

Tiderna vi gick idag va 09:00 å ca 15.15 å vi har gått 3,5km per gång i rasktakt det e bra gjort för å vara nybörjare =) Men vårat mål är att vi ska klara 5km slingan i rasktakt, men det kommer dröja innan vi klarar de !  Eller vem vet det kanske inte alls dröjer så länge :P

Dagens första vändan klarade vi 3,5km på 40min andra svängen då va Claras karl även med å då klarade vi samma slina fast 10min bättre me andra ord på 30min. Jag vet inte om det e bra eller dåligt men oavsätt om det e dåligt så e det bra för att vara jag för jag e inte van att gå i sådan rask takt som vi gör, och jag känner mej stolt att vi redan på andra prommenaden klarade av samma slinga men -10min. Bra bra !

Clara e dock lite vanara att gå i rasktakt än jag så händer att jag halka efter lite då å då, men det tar jag igen genom att jogga ikapp henne. hehe .. men så fort jag kommer in i detta så kommer jag klara detta mer galant än i dagens läge eller jag hoppas då de i alla fall, men det tro jag. =)

Jag är så glad gumman att du hjälper mej å pusha mej även om detta bara vart första dagen så vet jag att du kommer hjälpa mej framöver, för jag kan ju vara lite som jag är me andra ord slö ! haha ..  å bra att ha nån som är ute efter samma mål som en sälv för då kan man pusha varandra. Nu jäklar gumman ska vi bli hetast i stan eller hur sweet heart !? Fast iofs så e vi redan de, men vi ska bli ännu hetare =) haha .. åter igen tack Clara för att du finns ! =)

Snart ska jag dra iväg me söt Jennan å fota lite hade vi tänkt oss. Hon ska visa nå sweet ställe så bara fram med kameran =) Tur att jag har laddat den under natten då så nu är den full laddad å klar för att klickas på, men nu ska jag göra mej klar så vi kan sticka iväg nån gång.

Detta vart ett super långt inlägg hoppas det e någon som orkat läsa allt detta !?
Tack älskling & tack pappa !

Idag har jag vart på stan å jag va ute efter ett par nya gummi stövlar eftersom att nåt mysko har hänt me mina älskade zebrarandiga gummistövlar. Det har blivit nån djup jävla repa på vardera sida typ nära stortån åh man kan typ stoppa genom fingret i repan så dom e ju bara å kasta, synd på så underbart snygga stövlar, men men :S

Ajja så idag va jag ute efter ett par nya gummistövlar å hittade dessa skit snygga, men hittade dock ett par andra oxå så det vart mycke springade mellan affärerna innan jag bestämmde mej för dessa =) Dom andra hittade jag på din sko å dessa kötpe jag från eurosko eller jag å jag, min kära karl betalade .. Tack älskling ! Och sen fick jag detta söta paraply på köpet hihi.. kul att få saker på köpet ! =)

Men inte nog med detta vi hamnade till EB games å då såg jag detta underbara spel bland beggade spelen för en billig peng å sen börja en av killarna som jobba där snacka med karln å då säger han nåt han inte skulle ha sagt å de han sa va: - Detta spel e inte beggat jag tog bort plasten på spelet i morse pga ...... så det e ingen som ens har använt detta spel så det e helt nytt ! Å själv klart så skulle jag stå bredvid å höra allt detta, jag höll iofs i spelet då han berättade de så det va väl säkert därför han sa de. Så jag sa till han: - Detta skulle du aldrig ha sagt då jag står här å lyssnar ! och sen skrattade jag bara å han skrattade oxå. hahaha .. Så nog fan vart det att jag köpte spelet å i helvete att jag har råd me de, men det vart som att jag fick de av pappa i alla fall för han drog av lite på pengarna jag va skyldig han å det e jag super duper tacksam för ! Tack pappa !

Så vad tycker ni om mina köp ?
Noescape gästbloggar !

PSSST..!
guess who's here..? ;)


Jag är en 13 årig tjej som har skrivit en hel del korta och spännande berättesler och noveller och jag vill gärna dela med mig med er! Jag har nog en liten författare i mig och det är nog därför jag inte kan hålla pennan i styr! Jag är en tjej som lever livet ut till 100% och är en liten författare..! Eller nåja, jag är inte författare än, men jag kommer ATT BLI!

När jag var 7 år började jag skriva för att jag tyckte det var kul, sedan började jag skriva mer och mer och till slut så kunde jag bara inte sluta! Så det var då jag insåg att jag verkligen brann för att skriva. Och att bli en världskänd författre blev min dröm ända sen då. Och det är min största dröm ännu idag!


Jag är också tjejen som älskar att shoppa, mingla med kompisar och såklart älskar jag mode och kläder! Resa är en absolut grej jag också ÄLSKAR att göra, sedan min andra intressen är: Karate och dans (jazzshow) Plus att jag är en äkta Twilightare! Allting som har med Twilight och SPECIELLT: Robert Pattinson att göra, I LOVE...And what's MY NAME..?
Yes, that's a secret I might say one day..  Men klicka här,för att komma till min blogg! Och följ mitt liv!STEP INTO THE OTHER WORLD....
--->www.noescape.blogg.se <---P.S: Tack Izzah för detta roliga gästinlägg,
det uppskattar jag verkligen! :)


// Noescape
Lite bilder från Mc festen

Nu tänkte jag visa lite bilder från MC festen jag va på i lördags så jag börjar med att visa lördagens outfit jag körde på =) Ville köra en liten hårdare stil men ändå en söt stil haha .. så då vart det på detta sätt ! :P


Här har vi ladan som vart omgjord på 3dagar till en westenkrog haha .. vart sjukt mysigt !


Här har vi folket på andra sidan baren ! =)


Lite mc knuttar =)


Trubadur fanns på plats i öltältet ! =)


Lite blandat folk


Från vänster: Älsklingen, Korem Wicky och ? haha ..


Älsklingen å hans kusin vitamin ! =)


Detta får räcka med bilder hehe.. Rätt svårt att välja ut bilder vart ju ändå ca 50bilder jag tog. haha .. Sjukt kul hade vi i alla fall.. mycke folk, mycket trevligt folk va det måste jag säga =) Det va väl 100pers eller mer vet inte riktigt hehe .. Jag va dock väldigt full därför vissa bilder är lite mysko. Folket ville ha lite bilder från mej så inom en snar framtid så kommer väl mina bilder dyka upp på deras hemsida =) Det e bara kul att man kan hjälpa till ibland ! =)

PS efter detta inlägg kommer vinnaren av denna TÄVLING att gästblogga !
min söta rosa MC ...

Är så många som frågar mej vad som sker ikväll,
ett tips läs inlägget för hela inlägget handlar om vad jag ska göra..

DETTA SKER IKVÄLL ! ! ! =)

Ikväll ska jag ta min söta rosa MC som jag bara äger i min fantasi å brumma till klubben å festa. Det ska bli grymt kul, ska komma en massa folk från massa olika klubbar från norrbotten & västerbotten .mm. Sammanlagt skulle det väl vara ca 28 olika klubbar som kommer så det lär nog bli sjukt mycke folk, det ska tydligen komma nå folk från Norge till å med haha .. man jajja en trubadur kommer oxå vara där, öl tält osv osv osv. Jag är sjukt taggad inför kvällen alltså, men innan vi drar dit så ska jag, älskling, malin å david sitta å klunka nån öl hos oss å sen drar vi vidare till klubben.

Så ni lär inte höra nå av mej nå mer denna dag å kanske inte imorrn heller för brukar inte vara så aktiv på bloggen dagen efter eller jag brukar inte vara så aktiv överhuvudtaget dagen efter, men på måndag så hörs vi säkert av men det e klart ni kan ju följa mej på min MOBILBLOGG för där lär jag säkert blogga under dagen/kvällen. Men hörrni ha en fortsatt trevlig helg allesammans för det ska då jag ha i alla fall ! =)
Min lilla MC knutte !

Idag har jag, karln, Marion å Rick vart på MC klubben å hälsat på å karln hjälpte även till lite me att bygga baren. Lill vovven fick leka MC knutte åh han va så söt min lilla MC knutte ! eller vad säger ni ? =)

Jag tog lite bilder på byggarna bob nr1, nr2 å nr3 + lite andra bilder oxå för den delen.

Här kommer korten:

Byggarna bobb nr1, nr2 å nr3 hehe ..


Älskling me nå fula arbetskläder å handskar på sej =)


Älskling sitter under baren =)


Och jag å marion satt mest å titta på förutom då vi fotade. haha ..


Visst e dom riktigt duktiga allihopa å slite som djur, men där ett tag gick det lite si å så, men nu e baren klar å den vart riktigt fint säger benny i alla fall eftersom att han har farit tillbaka å hjälpt till ännu mera. =) Är själv nyfiken på å se hur den blev, vet ju iofs på ett ungefär hur den ser ut, men jag får hålla mej tills Lördag för då ska vi dit å då får jag se hur baren vart ! =)

Resten av bilderna kommer här:
Nu vart det till långt inlägg me massa bilder åter igen =) Men det va i alla fall dessa bilder jag tog =) Fanns jätte mycke fint att ta kort på men kunde ej ta så mycke bilder för min digitalkamera hade typ slut batterier, men nog räcker detta nog =) Så vad tycker ni om bilderna jag tog då ?

- Ne, nu ska jag svara på lite kommentarer =)
söta chokladkakor ...

Ikväll blir det en riktig myskväll med karln, hans dotter (Marion) och jag så klart då. Karln å hans dotter drog i väg en sväng på dollar store tidigare idag och vad kom dom hem med tror ni ? Jo massa godis å dricker, men det e det vanliga då hans dotter är här. Vi ätar alltid massa gott tills vi spricker hehe .. + att igår va dom å köpte chips som även finns kvar =) Så nu sitter vi å tjockar i oss massa godis, chips + sockerdricka. Mmmm .. vi har det så bra, men tror nog faktist att det e Marion som fläskar i sej mest för själv e jag mätt å jag har ändå ej ätit så mycke, men jag e mer en chips, ostbåge .mm. människa är inte så mycke för sötsaker, men ibland kan det vara gott ! hehe ..

Men i alla fall bla. dessa tre söta chokladkakor har vi, en var blir det åh Disney förpackningen är min å i mitten den e Marions å den längst bak är darlings ! =) Visst va det söta förpackningar ?

Som ni kunde läsa ovan så är karlns dotter här =) Så nu tycker jag allt att ni ska ta er en titt på hennes super duper söta blogg som hon har å glöm för all del inte att kommentera hos henne så gör ni henne riktigt glad det kan jag lova. Klicka här för att komma vidare till hennes blogg.

- Ne nu ska jag svara på kommentarer å sen lägger jag nog ifrån mej datorn för denna kväll ! =)
facebook

Använder du dej av facebook ?

Själv e jag medlem på facebook, men anväder väl inte den mer än att jag gör en massa test. För det finns juh hur mycke tester som helst på facebook. Skriver sällan till folk åh sånt grejjs, men det kan ju bli ändring på de ju =)

För er som använder facebook så är det bara att adda mej om ni känner för de. Det e bara att söka på izzah viksten så kommer jag ploppa upp i listan !? =) Och sen kan ni ju även bli medlem i mina grupper som jag har som heter "I Love Summer"  & "Bloggare" Dom är öppna för alla ! =)
Jag är så stolt över min underbara söta vän ...

Jag är så stolt över min underbara söta vän Jenny som klarade teorin + uppkörningen tidigare idag. GRATTIS GRATTIS GRATTIS GUMMAN ! Är så sjukt glad för hennes skull, men samtidigt e jag lite avis på henne. Jag vill ju oxå ha, men ekonomin finns inte. Men nog ska även jag ha körkortet nån gång i framtiden det kan jag lova er.

Men i alla fall.. Jag å jenny va ute å yra me bilen hon e riktigt bra på att köra men nog märks det att hon just tagit de för hon e väldigt försiktigt, men det e bra att vara försiktig om man är lite osäker på vissa saker eller det e väl bra att fara försiktig överhuvudtaget. hehe ... men ajja .. vi for lite hit å dit å passade på att ta lite bilder oxå för jag va den andra hon någonsin skjudsat så jag vill ha lite minnen från den första bilturen me Jenny. 

Här kommer bilderna jag tog:

Här har vi Jenny, Ozzy å hennes första bil =)


Den nyblivna bilföraren Jenny Ölund


Ozzy ligger tryggt i baksätet


å  här har vi bilnyckelknippan


Det är en Mercedes Jenny rullar med på vägarna


Detta va väl allt om Jenny å hennes söta bil som jag faktist måste erkänna själv e en helt okej bil för att vara en första bil. Dock inte allt för perfekt, men som sakt en duglig första bil =) Under bilturen me Jenny så tog jag fler bilder oxå men på annat grejjs.

Här kommer dom bilderna:

Så det va dom andra bilderna jag tog under bilresan. Nu vart detta ett riktigt långt inlägg me massa bilder, men det e kul att göra ett sånt inlägg i bland oxå. Finns mer bilder om du klickar här

ÅTER IGEN ETT STORT GRATTIS GUMMAN TILL KÖRKORTET ! ! !
ett tack inlägg ...

Detta kommer att bli ett tack inlägg till alla söta bloggare som fortfarande har ork att följa min blogg fasst jag har vart sämst på att uppdatera den + att jag även har vart riktigt dålig på att svara på alla söta kommentarer, men nu ska det bli ändring på de. Jag ska försöka så gott jag kan att hålla min blogg vid liv.

Bara för att alla bloggare är så söta  åh har stannat kvar hos mej så tänkte jag ha en liten kort TÄVLING där vinnaren får GÄSTBLOGGA i min blogg. =) Det enda du behöver göra e att skriva en kommentar i detta inlägg om att du är med i tävlingen å sen för att det ska vara så rättvist som möjligt så kommer jag slumpa fram en vinnar via denna sida http://www.slump.nu/ Jag avslutar denna tävling ikväll 11aug 21:00

Lycka till allesammans ! =)


UPPDATERADES 11AUG 21:00
Har nu meddelat vinnaren så snart kommer ett gästbloggningsinlägg !
När fyller du år ?

Eftersom att jag frågade er besökara igår om hur gammla ni är så tänkte jag även passa på att fråga er när ni fyller år. Kanske blir lite mycke frågor nu, men frågar man ingenting så får man ju ingenting veta !

Själv så fyller jag år 7 November ! =)
Hur gammal är du ?

Nu kanske ni undrar varför jag ställer denna fråga, men det e enbart bara för att jag e nyfiken å det e roligt å veta ålderna på folk som besöker ens sida. Så snälla svara på frågan nu så gör ni mej super glad  ! =)

Själv så e jag 24år gammal ! =)
RIP Simon ! :'(

Videon är tillägnad min vän Simon ! ! !
 
Nu är det 4år sen du gick bort åh jag förstå fortfarande inte riktigt att du är borta :S Saknar dej så otroligt mycke så det går inte att beskriva med ord. Vill bara att du ska komma tillbaka till mej/oss :'( Ställer mej fortfarande frågan; Varför valde du denna väg, varför varför varför ?:S


Hoppas du har det bra där du är nu, men det vet jag att du har !  ! ! 
Älskar dej massor Simon !

Vinn den perfekta lilla bloggdatorn !

Jag är med i en tävling där man kan vinna denna söta rosa mina laptop. Jag som har vart ute efter en sådan så länge men min ekonomi håller inte för att köpa en så självklart e jag med i denna tävling då ! =) Skulle jag vinna denna pärla så kan jag ej beskriva me ord hur glad jag skulle bli, så nu kommer jag hålla tummarna till 9augusti 23:59 får då slutar nämligen tävlingen.

Vil du oxå vara med å tävla om denna mini laptop ? Klicka här för att komma till tävlingen !RSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.