TACK ! =)

Nu är det så här att det har hänt lite tråkiga saker som har yra runt i min skalle dom senaste dagarna pga. att det finns  idiot-bloggare, men inget sådant kan sänka mej, inga liknande saker kan sänka mej heller åh det ska folk veta. Även om det inte e skojjsigt åh vara med om tråkiga saker så vet jag att personer som gör en illa e såna som mår riktigt dåligt i sej själv åh dom människorna kanske ska lägga ner mer energi på sina egna problem åh liv istället för att blanda sej i andras. Jag tycker verkligen synd om människor som ska hålla på åh förstöra för andra bara för att deras egna liv e så dåliga eller vad säger ni ?

Man brukar juh säga "Inget ont som inte för något gott med sig !" åh det ska jag tala om för er att det stämmer verkligen. Det stämde i alla fall för min del idag. Träffade en person idag som jag it snackat me på ett tag åh det kändes så bra att få prata me dej igen måste jag säga. Så av allt skit som vart dom senaste dagarna så vart det faktiskt nåt riktigt bra som hände i slutändan så jag kanske ska  säga TACK ! =)
Ansvar för Publicerat Material !


Du som tror att du kan skriva pecis vad du vill i din blogg bara för att det e din blogg så säger jag bara växupp, man borde själv fatta att alla sidor har regler åh skriver man saker som  strider mot reglerna så kan man bli annmäld åh det kan till åh med leda till en polisanmälan om tex. blogg.se tycker det e grovt. Men eftersom att det finns vissa idioter på denna sidan som skriver massa skit om andra människor åh sen om man diskuterar med  dom så säger dom som försvar "de är yttrandefrihet i sverige.." hur moget är de ? Klart det e yttrandefrihet era dumma jäklar men att skriva massa lögner som inte ens stämmer har ingenting me yttrandefrihet åh göra. Skriva saker om andra människros privatliv får man inte göra på denna sida. Det stirider mot reglen "intrång i andra människors privatliv" så till er som håller på me sådana barsnligheter på denna sida sätt er ner åh kolla in reglerna på blogg.se för det kan gå riktigt illa om ni fortsätter. Åh, nej detta e inget hot för jag tror det kan finnas en viss människa som tar åt sej som bara den just nuh, men jag skriver detta i största allmänhet. För alla idioter som håller på förstör bara för oss andra. Det blir så dålig stämmning på sidan om alla ska hålla på att skriva massa lögner åh skit om varandra. Så lägg ner me barnsligheterna nu ! ! !

Ni normala bloggare vad tycker ni om det jag skrivit ?

Ansvar för Publicerat Material !

1. Medlem ansvarar själv för de inlägg som medlemmen publicerar på sin blogg. Medlemmen ansvarar även för innehållet i de kommentarer som besökare lämnar på medlemmens blogg. Såväl medlemmens egna inlägg som besökares kommentarer anses utgöra publicerat material ("Publicerat Material") och måste följa BBS-lagen (1998:12 - Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor samt Personuppgiftslagen (PUL).

2. Blogg Esse förhandsgranskar inte Publicerat Material och kan inte göras ansvarigt för innehållet i Publicerat Material.

3. Publicerat Material får inte
• Kränka, hota eller förtala andra personer eller utgöra intrång i andra människors privatliv
• Uppmana till eller utgöra brottslig handling
• Utgöra olaga våldsskildring, pornografi eller hets mot folkgrupp
• Innebära spridning av datavirus, skadliga koder eller s.k. spam
• Innehålla förfrågningar om eller distribution av piratkopior, försäljning av stöldgods, erbjudanden eller gåvor för sexuella tjänster, pyramidspel eller liknande
• Utgöra otillbörlig marknadsföring eller annars stå i strid mot Marknadsföringslagen
• Strida mot tystnadsplikt, eller
• Strida mot upphovsrättsliga regler


4. Publicerat Material skall även i övrigt vara förenligt med god sed och får inte vara av stötande, våldsam, hotfull, kränkande eller obscen natur.

5. Allt Publicerat Material skall vara på svenska, engelska eller något av de nordiska språken.

6. Blogg Esse har rätt att i efterhand granska allt Publicerat Material, och har rätt att i efterhand ta bort sådant Publicerat Material som strider mot Användarvillkoren. För det fall Blogg Esse misstänker att medlem genom publicerat material begår brottslig handling, kommer Blogg Esse att göra en polisanmälan.

7. Om Publicerat Material skulle leda till att skadeståndskyldighet gentemot tredje man på grund av sitt innehåll eller annars, är medlem skyldig att hålla Blogg Esse och samarbetspartners till Blogg Esse skadeslösa.

ajja .. nuh ska jag lägga ner mitt djupa jag .. haha .. haha .. haha .. =)
Puss Puss på er snälla bloggare till er dumma säger jag bara väx upp åh lägg ner !
I LOVE LIFE !
King of Pop har lämnat oss


Michael Jacksons liv i bilder Se bilderna här.


King of Pop har lämnat oss

Drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem i Los Angeles. En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack. Han blev 50 år gammal. – Jag är så ledsen och omtumlad av alla känslor, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP. Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillestånd vid lunchtid på torsdagen. SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid). – När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärt-lungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online. Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles.

"Heroiska insatser" 
När Jackson kom fram till sjukhuset klockan 13.14 låg han i djup koma. Michaels bror Jermaine Jackson säger att sjukvårdspersonalen gjort heroiska insatser för att rädda hans bror. – Han personliga läkare, som var med honom (i hemmet), försökte återuppliva min bror, liksom ambulanspersonalen, sade Jermaine vid en presskonferens från sjukhuset några timmar efter att brodern avlidit. – Ett team med väldigt rutinerade läkare, inklusive akutläkare och kardiologer, försökte återuppliva honom i över en timme – men de lyckades inte. Jackson dödförklarades 14.26 lokal tid. Kroppen fördes sedan i helikopter till USC Medical Center för obduktion.

"Familjemedlemmarna gråter" 
CNN har pratat med familjen Jacksons advokat Brian Oxman. – Jag kan bara berätta att familjemedlemmarna gråter och jag har inte kunnat få något bekräftat. Jag bara kramar dem och berättar för dem att jag älskar dem, säger Oxman. SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid. Los Angeles-polisen och livvakter har stängt av entrén till akuten på UCLA Medical center där han vårdas, uppger OK Magazine. Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II som kallas för "Blanket", som föddes 2002. Vem som är modern till det barnet är okänt.

"Jag fick säga adjö" 
Frank DiLeo, Jacksons manager och vän i över 30 år, fanns med Jackson på sjukhuset. Enligt vissa uppgifter var han även hemma hos honom när han kollapsade. – Jag fick kyssa honom och säga adjö. Jag förlorade en väldigt kär vän. Någon som jag beundrade, någon som var den största talangen som jag någonsin har stött på eller jobbat med, säger DiLeo till Los Angeles Times. Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II, som kallas för "Blanket", född 2002. Vem som är modern till honom är okänt. – Jag är så ledsen för hans barns skull som jag vet var allting för honom och för hans familj, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP

Polisutredning 
Los Angeles kriminalpolis har inlett en utredning om dödsfallet – även om de betonar att de inte funnit någonting som tyder på att något brott har begåtts. Polisen ska enligt Los Angeles Times hålla förhör med Jacksons släktingar, vänner och läkare för att fastställa vad hur han avled. Enligt CNN, som pratat med Michaels bror Marlon Jackson, hade stjärnan klagat på att han kände sig sjuk kvällen innan. – Jag pratade med Frank DiLeo, Michaels manager. Frank sa att Michael hade klagat på att han inte mådde bra. Han ringde honom för att säga att han inte mådde bra, säger Marlon Jackson till CNN. – Michaels läkare kom för att besöka honom och Frank sa "Marlon, från i går kväll tills i morse så vet jag inte vad som hänt."

Sjukdomsrykten och skulder 
Michael Jackson har sedan länge omgärdats av sjukdomsrykten. Tidigare i år kom rapporter om att Jackson tänkte skjuta upp konserterna i London i sommar och höst på grund av sjukdom. Jackson hade 50 konserter inplanerade i Londons O2 Arena, den första den 13 juli. Samtidigt hade stjärnan en privatekonomi som låg i ruiner. Michael Jackson hade skulder på 500 miljoner dollar, motsvarande cirka 4 miljarder kronor, skrev Wall Street Journal den 13 juni i år. Värdet på stjärnans största tillgångar – bland annat rättigheterna till 251 Beatles-låtar och till hans egna låtar – översteg dock troligen skulderna, enligt tidningen källor. De inplanerade konserterna i London skulle inbringa upp till 50 miljoner dollar, och om turnén utvidgades till Europa, Asien och Nordamerika skulle den ha kunnat inbringa totalt 400 miljoner dollar, uppgav källor för tidningen. Enligt flera rapporter hade Michael Jackson också drabbats av hudcancer, något som dementerades. Författaren Ian Helperin släppte förra året en biografi om popstjärnan där han påstod att han led av brist på Alpha-1 antitrypsin – en genetisk lungsjukdom som kan leda till döden. Tidigare 2008 fotograferades han i en rullstol – oförmögen att gå själv                        
     Fans sörjer vid Michael Jacksons stjärba                       Tusentals fans samlade utanför sjukhuset.
     på Hollywood walk of fame efter dödsbudet                     Michael Jackson
Född: 29 augusti 1958 Gary, Indiana, USA 
Fullt namn: Michael Joseph Jackson 
Aktiva år: 1967-2009

Michael Jackson lämnade efter sig tre barn: Michael Joseph Jackson Junior, född 1997, Paris Michael Katherine Jackson, född 1998, och Prince Michael Jackson II, född 2002. 

Michael var gift två gånger. Första äktenskapet med Lisa Marie Presley - den 18 maj 1994 till den 18 januari 1996, och det andra äktenskapet med Debbie Rowe - den 15 november 1996 till den 8 oktober 1999.Artikel + bilder (förutom ängeln) tagen av AftonbladetSäg vem som inte gillar hans låtar ? Jag gillar verkligen vissa av hans låter eller dom flesta låtarna gillar jag, Man e lixom uppuxen me karlns musik åh nuh helt plötsligt finns han ej. Det e riktigt sorgligt.  Jag tyckte dock han va en lite udda person me tanke på att han har opererat sej som han gjort, alla rykten om små pojkar osv osv osv.Så när det gäller hans personlighet vet jag ej riktigt vad jag ska säga, men som artist så tycker jag verkligen om han ! :S Denna stora legend vart bara 50år gammal :( Mycket sorgligt ! :(


Detta e helt klart min favvo låt med han:
"Den betyder sjukt mycke för mej men det har sina skäl"
 
åh sen finns det självklart en massa andra bra låtar oxå.

† R.I.P Michael Jackson †
Jag har haft en sån underbar dag

Idag har det vart toppen värme hela dagen. Det e nästan så att det har vart för varmt idag åh det e fortfarande sjukt varmt kollade för ett tag sen hur varmt det va åh då visade termometern °30.8+ i skuggan. Men i alla fall jag, darling åh hunden har vart borta typ hela dagen åh haft riktigt trevligt =) 

Först så drog vi till darlings mamma åh va där åh såg då Rick min älskade bäbis lekte med Ben bennys broders vovve =) Åh dom va så söta när dom sprang omkringn åh jaga varandra.
 
Här har vi Rick (lilla hunden) åh Ben som träffades för första gången igår åh dom vart bästa vänner på en gång. Ben verkligen avgudar min söta lilla Rick för när karln gick ut me Rick på en lite runda så satt Ben åh ylade som bara den vid ytterdörren. Ben va jätte ledsen ylade inte lite utan han ylade högt som fan åh så fort Rick kom in igen så satte dom igång åh busade igen. Så kul åh titta på lilla smidiga Rick åh stora klumpiga Ben hehe åh endå e Ben bara ca 12v. haha .. så som fullvuxen kommer han vara riktigt big =)

Men i alla fall sen drog jag åh älskling mot stan åh jag fyndade mej ett par skit fina solglasögon + solglasögonfodral 2st. Hade nämligen svårt att välja färg så det fick bli båda. haha ..  haha .. haha ..
Fodralen = 25kr/st men det va 50% åh solglasögonen 129kr åh även dom va det 50%  !

Men det va inte bara detta jag fynda. Va ute efter en liten börs så jag gick in på en väskaffär åh kollade åh hittade en riktigt söt börs som va jäkligt liten åh det va juh de jag va ute efter.
Börsen kostade egentligen 170kr men jag gav enbart 49kr för den !

Sen stroade vi vidare åh hamnade tillslut på EB-Game åh kollade på lite tv-spel åh självklart hittade vi en massa skojjsiga spel vi ville ha men inte riktigt hade råd me för tillfälligt, men sen såg vi att det va rea på Buzz åh ingen dålig rea heller. =) Så vi slog juh till direkt.
Kostade 499kr egentligen men vi betalade bara 199kr !

Men efter de hade vi fått nog av stan så vi gick tillbaka till karlns mor åh hämtade Rick åh sen gick vi hem åh då vi kom hem så bar det av igen åh då bar det av till Dollar Store åh där köpte jag 4bollar till mej själv dom va så söta =) åh jag va egentligen ute efter tennisbollar men det fick bli dessa istället för det jag ska använda dom till e om jag ska bada me nån så älskar jag att va i vattnet åh kasta boll mellan varandra typ kasta gris eller nå liknande =)  Ni hänger nog med vad jag menar eller ?
Bollarna kostade enbart 10kr allt som allt.

Nuh ligger vi äntligen åh slappar vi har gått 1000mil idag känns det som, fötterna säger aj aj men ska nog gå ut åh sätta mej snart igen för vem vill sitta inne då det e så hära varmt ? Inte då jag i alla fall. Kanske blir åh ta sej ett dopp senare ikväll eller nåt jag får se vad som sker men inne ska jag INTE vara i alla fall ! ! !

Jag har haft en sån underbar dag åh det hoppas jag ni med har haft åh ha en fortsatt trevlig kväll !
I LOVE SOL , SOMMAR & VÄRME !

Inte ett moln så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på flera dar... trallalalaaalalalaaaa ...

Visst e det härligt att sommaren äntligen har kommit. Jag har till åh med badat. Jag som e världens största badkruka, men igår så vart det åh bada med Zara. 2ggr till åh med. En gång under min, karlns, Zara åh markus picknick som vi hade åh sen en gång på kvällen. De va dock jävligt kallt men så fort man hade doppat sej så vart det rätt skönt måste jag säga åh ännu mera färg på kroppen har jag oxå fått, inte illa ! =)

Idag vet jag ej vad som händer eller det jag vet e att jag åh älskling ska snart till stan snart åh yra där, men sen vet jag ej vad som händer men nåt skojjsigt ska väl ske. Kanske badar  även idag, vem vet  !? Men ute kommer jag då helt klart hålla mej. Det e juh för fint väder för att sitta inne så. Kanske bara går runt på en lång promenix me älsklings hunden eller så hittar man på nå helt annat, i dont know, men det löser sej ! =)

När jag kollade hur vamrt det va för ca 30min sen me andra ord ca 10.00 så va det redan då °25+ inte illa åh efter 12 kommer det juh vara ännu varmare juh så undra hur varmt det kommer åh bli idag egentligen =) Men det blir nog värme så det räcker ska ni se =) I LOVE SOL , SOMMAR & VÄRME !

Har ni fint väder idag då åh hur varmt har ni de ?

HA EN UNDERBAR DAG I SOLEN ALLESAMMANS !
Ny startsida på blogg.se


(Bild lånad av Karin Olofsson)

• Hissar ni eller dissar ni den nya designen på blogg.se stratdidan ?

Jag måste säga att jag HISSAR den, gillar verkligen den nya designen på startsidan skarpt =) Gillar hela upplägget på startsidan åh gillar bloggshoppen =) det va juh en riktigt kulig ide måste jag säga =) Jag gillar helt klart denna startsida bättre än förra, men den förra har jag alltid hatat. Den va så rörig på något sätt (förlåt Karin), men nuh har du verkligen gjort ett riktigt bra jobb me den nya startsidan.
Tummarna upp för dej Karin Olofsson

P.S. Karin, säg till om du inte vill att jag ska låna bilden av dej för då tar jag bort den på en gång ! D.S
Julhia gästbloggar !

They do.. They don't

Jag tänkte på en sak.. Om man fick ett val att läsa en kändis dagbok. Vems skulle det vara? Skulle man välja Nick Jonas för att höra om hans "oskuldsfulla" kärleksliv med Miley Cyrus? Angelina Jolie's för att höra hennes gnäll om hur jobbigt det är med sex små barn och en man som jobbar dygnet om? Paris Hiltons skryt om vilka hon ligger med hit och dit, och hjälper in i hollywood? Camilla Belle's video-girl dagbok som berättar i detalj om hur hon om några månader ska göra en kiss&tell på Joe Jonas? Taylor Swift's dagbok som berättar vilken tid hon har dejt med skvallerpressen för att berätta om hur hon blev dumpad denna gång? Eller varför inte läsa ett blad ur Twilight-stjärnan Robert Pattinson's dagbok om vilka krogar han röker på och se vilka poäng hans ligg får?

Såklart har vi våra svenska stjärnor också, som Carola och Blondinbella. Men för att vara realistiska, politik och jesus? Nej tack. Då riktar vi blickarna mot en och en annan bloggdrottning, Kenza och varför inte Carolas motsats Carolina Gynning. Den ena åker hit och dit, festar och är inte rädd för att skriva om hur hennes "lilla röv blev ett riktigt jävla white ass". Den andra som desperat försöker ändra sin porrimage till en mer sofistikerad image, fast såklart med en gnutta mjuk porr. Men vadå, vem har dött av bilder som är tagna på västkusten med ett par blottade bröst (som för den delen har fått stått ut med en del)

Så min fråga till er är nu, ni får bara välja en av ovanstående kändisar eller varför inte en helt egen taget på måfå. Och sen varför är just den personens privatliv så lockande?


// Julhia
Detta e min midsommar i bilder

Detta e min midsommar i bilder, men ska även berätta lite om den. Den va riktigt lugn åh trevlig måste jag säga. Först så va söt Zara åh Makkan förbi så vi satt åh surra, spelade TP åh så vart det lite tv-spel för grabbarna, trevligt trevligt =) Men sen skulle dom dra till Makkans föräldrar åh vara där .

Så jag åh älskling satt åh mös med varandra hela kvällen, hur underbart e det inte att mysa me sin kära ? Det e nog det bästa som finns eller vadå "nog" ? Det är det bäste som finns ! ! ! Inga nog här inte =)

Som ni kan se här ovan så har man hunnit trycka i sej rätt mycke under denna kväll. Först landgång med räkor, skinka, lax, rostbiff, mimosasallad, kötbullar åh salladsblad .mm. åh det va inte dumt ska jag säga er. Smarre smaskens ! Sen efter ett tag så dukade vi fram fulla rumsbordet me godsaker, 3 olika chipssorter, ostbågar, 3 dipsorter åh coca cola stod det på bordet så vi smaskade för fulla muggar medans vi såg på tv. Sen när vi vart less så dukade vi bort det, men vi har fortfarande massa gött kvar. Men i alla fall då allt va bortdukat vilade åter igen en stund eller kanske nån timmer eller så åh sen va det jordgubbar åh glass time. oj oj oj vad det va gött =) hihi jag har säkert gått upp 1000kg bara på denna kväll =) men allt va så gott så det e helt klart värt de. HAHA .. HAHA .. HAHA ..

Sen spelade även jag åh darling ett parti TP åh som ni kan se på bilden ovan så va ena pjäsen tårtfylld åh den andra helt tom åh vem tror ni det va som klassade ut vem ?  ;) gissa  på allesammans ! =)

Nuh e i alla fall både jag åh darling mätt åh nöjda med dagen/kvällen som gått. Vi har haft det så mysigt så åh vi slipper balsmällan i morrn som dom flesta andra måste gå igenom, men det e helt åh hållet erat eget fel ! Men det kanske va nån mer som va lika klok som mej åh darling åh va nyktra ikväll ? Säkert nån men tror tyvärr de e få. haha .. =)

Nuh orkar jag it babbla mer, men en sak till ska jag i alla fall fråga er !
Hade ni en trevlig midsommar då ?
Trevlig Midsommar !

Jag har skaffat mej en mobilblogg nuh ...kom hem med 407:-

Idag har jag haft en riktigt underbar dag me my darling åh underbara vänner/grannar =) Först så for jag åh darling till stan åh yra lite han köpte sej ett par skit snygga jeans åh jag ett par nya vanliga svarta tjocka leggings, 2st platta koner som jag tänkte använda som frisbe till söta lilla vovve liten åh han avgudar de =) Efter en stund på stan så mötte vi upp våra söta grannar Zara åh Makkan på bolaget åh vi köpte 4öl var åh sen bar det hem.

När vi kom hem så satt vi på min åh darlings uteplats åh snackade drack nån öl åh sen spelade vi lite TP åh skrattade  åh hade allmänt trevligt efter de så drog vi på öb åh dollar åh köpte lite gott till morron dagen =) För jag åh darling ska nämligen softa åh fläska i oss massa chips, dip åh cola åh bli riktigt feta haha.. kommer bli myspys =)

Efter att vi kommit hem så va det dags för mej åh darling att dra vidare för då va det stor handla på coop som gällde så nuh har vi en massa mat i våran söta kyl åh frys åh det e juh inte fel de =)

Sen for vi hem me maten åh sen bar det av mot stan igen för då skulle jag åh älskling ut åh äta på resturang åh för min del vart det 4:a små rätter åh en god cider =) För darling vart det biffstek med stekt potatis + en stor stark åh det såg riktigt smarrigt ut =) Så vi satt där åh åt snacka åh hade allmänt trevligt, sen bar det av till krogen där vi drack enbacardi breezer (röd) var åh sen satte vi oss vi jack vegas maskinerna. Älsklingen hade ingen tur alls, men jag, jag hade super duper tur. =) Satsade 80:- åh kom hem me 407:- inte illa de hörrni  =) åh jag spelar nästan aldrig på såna maskiner, men denna gång hade jag juh riktigt tur måste jag säga. Jag kanske har lite tur i spel i alla fall, men jag har mer tur i kärlek, jag har juh min älskling kan man önska sej så mycket mer ? NEJ ! ! ! 

Ne nuh ska jag inte babbla mera, nuh e det film åh mys me darling som gäller, men vad vi ska se det vet jag inte riktigt hehe.. det löser sej de med. =)

P.S Glöm ej min tävling, den går dock ut nuh 00.00 så skynda er åh va med ! KLICKA HÄR !


I LOVE LIFE !
Vill du gästblogga hos mej ?

Nuh e det så här att min blogg fantasi har dött totlat åh jag vet inte alls vad jag ska skriva om så jag tänkte ha en liten tävling för er bloggare åh allt fungerar på detta vis.

Du skriver en/flera kommentar(er) i detta inlägg "Jag vill gästblogga". Personen som skrivit flest kommentarer vinner, men för att underlätta räkningen för min del så vill jag att ni ska numrera kommentarerna ni skriver. "1. Jag vill gästblogga. 2 Jag vill gästblogga 3. Jag vill gästblogga" osv.

Tävlingen pågår till Torsdag 18/6 00.00
Jag kommer höra av mej till vinnaren för mer infromation.

Så nuh kör vi igång LYCKA TILL !


UPPDATERAT 19/6 00.02
Nuh e tävlingen över åh från åh med nuh räknas inga bidrag,
men imorgomn så kommer jag att höra av mej till vinnaren ! ! !
Tack allesammans som har medverkat i tävligen ! ! !
Ingmarie gästbloggar !

Har blivit inbjuden av IZZAH att gästblogga hos henne!!!!!Vad det är och vad det egentligen betyder vet jag inte riktigt.... Men min vana trogen så älskar jag att hoppa på nya och lite okända grejer!Är just nu i min bästa ålder,har passerat 50 årsgränsen och det var då allt började...datorn kom! Har alltid tyckt att jag klarar mig alldeles utmärkt utan sådana saker som micro,mobil,dator,äggkokare,expressomaskiner o eldrivna tandborstar!

Vad fel jag hade!Den 29 mars började mitt liv tillsammans med denna oumbärliga smäckra elberoende laptop. Innan dess var jag helt och hållet inställd på ett liv utan er alla bloggarvänner,visste ju inte ens om er existens.

I vårt hem har det i några dagar letats sladdar till en kamera som bara försvunnit!Eftersom gubben och döttrarna känner till min avsky till allt sådant blev ju jag genast anklagad för bortstädning av viktigt föremål! Jag är ganska van vid detta,så speciellt upphetsad blev jag inte gick i stället och hämtade föremålet i fråga. Sen var det väl lite mutter om att jag KUNDE ju ha slängt den,ja ni förstår säkert....


Varför denna bilden förstår ni när ni läst fortsättningen.......

Var och besökte ett ställe där man visade lite hur det var förr.Några kvinnor låg och skurade mattor på en brygga. Råkade höra flera intresserade personer diskutera detta om att det måste varit underbart förr i tiden. Tänk att känna såplukten,känna det friska vattnet när man blir törstig! Men var det så underbart förr? Dagens teknik är ju så ofantligt mycket mer än bara för 35 år sedan,svårt att jämföra. Men att se det gudomliga i att ligga på knä och skura åt sig själv och andra har jag svårt att se det underbara med! Kanske är inte allt toppen idag,men det är ofantligt mycket bättre än förr!


Med detta önskar jag er alla goa bloggarvänner en alldeles otroligt trevlig helg!

Skickar med en liten idolbild på mig själv,så ni slipper undra hur detta fruntimmer ser ut!

// Ingmarie
nostalgi spelning

Weee, Ikväll ska jag på en riktig nostalgi spelning =) Jag ska nämligen dra till Boden åh se Drängarna ska bli riktigt kul me tanke på att jag va ett stort fan av dom som liten, men iofs så har jag redan sett dom en gång men det va innan jag ens visste vilka de va för dom va inte så kända då, men om jag minns rätt så vart dom stora samma år. För jag har för mej att dom släppte sin första platta bara nån månad efter jag hade sett dom eller nåt sånt. Ajja, skit samma hur detta va, men på ikväll ska jag se dom återigen åh denna gång vet jag juh vilka dom e så det blir lite annars då =) Kul med nostalgi juh, eller hur !?

Känns dock lite tragiskt detta. Alla andra drar typ på stora konserter som tex i globen åh se typ Metallica, Britney Spears åh Pink osv. Åh vars drar jag ? Jo, till Boden för åh se nån mini spelning med Drängarna, men så e det om man inte har råd me annat. Det kommer säkert bli kul i alla fall, men tror jag måste sätta ett mål under 2009 ska jag har vart på minst 1 stor konsert. Hoppas jag bara kan hålla mitt mål men vi får väl se. Kanske, kanske inte !? =) Jag hoppas då att jag håller det för det skulle vara grymt kul. trallallaaa ...

Ajja återigen till denna kväll. Tror det kommer bli kul i alla fall . Kul åh komma bort från Piteå åh festa åh göra annat på annat håll Känns som det va 100år sen jag festade åh gjorde nåt annat på annan ort, men det va de inte men ändå det känns så. haha ... gallet juh !  Boden & Drängarna here i come ! Kul.

Men jajja, har ni planerat nån stor konsert under detta år då åh i sånna fall vilken / vem ?

I LOVE LIFE !
Jag e besatt ...

Jag e besatt av poker åh spelade en turnering 5-kortsdrag som gick riktigt bra =) Jag låg riktigt bra hela tiden, men sen barkade de hade så otur. Peronen som vann av mej mina cash hade alltid snäppet bättre kort än mej åh det känges riktigt illa, men tur nog så e det juh inte riktiga pengar det gällde. Hade dock velat komma ännu bättre än jag gjorde, men jag slog juh i alla fall nytt placerings rekord. Så nöjd e jag i alla fall =)

Åh sen till kvällen min kväll har vart soft som bara den till skillnad från älsklingens kväll, för det va ingen nykter darlign som kom hem. haha .. han hade vart så söt åh gått åh handlat kebabtallrik åt mej åh sen svammlade han som bara den om allt åh inget. hehe .. söt nöten ville se på en annan kanal så fort han hade bytt kanal så somna han. Så nuh ligger han åh sussar sött i soffan här bredvid mej. Han sover dock me lite öppna ögon åh det ser lite obehagligt ut måste jag säga. haha .. han ser verkligen utslagen ut,
Ser ni så utslagen älsklingen ser ut åh lite öppna ögon har han allt !

Det vart ingen gästbloggare ikväll trodde att det skulle hinna bli de, men det får bli imorrn om jag hinner innan jag far !? Om inte så får det bli på söndag i stället. JAG LOVAR ! ! ! För er som kanske vill bli gästbloggare KLICKA HÄR så får du veta hur det går till ! ! !

I LOVE LIFE !
Tack älskling. =)

Tack älskling. =) Min darling va upp på vindan åh sökte en dosa till cd-spelaren han köpt av mej åh vad finner han längst ner i en av alla tusentalskartonger som e där uppe !? Jo, han hittar mitt Monopol åh jag som varit så grinig för att det vart borta, jag hade till åh med tänkt att köpa ett nytt, men nuh begövs juh inte de för att älsklingen har juh ögon som en hök åh det e juh hur nice som helst. Jag vart så glad då han kom ner för en stund sen åh sa: - Titta vad jag hittade !. Åh vad jag vart glad så jag va bara tvungen att blogga om de. HAHA ..  

Åh bara för att jag e så glad så ska jag göra en liten rolig sak i min blogg åh det e: Den 13:e som har skrivit en kommentar i detta inlägg tex. "Monopol e skojjsigt ! ! !"  kommer få gästblogga i min blogg ikväll ! LYCKA TILL ! ! !

P.S Jag kommer höra av mej till vinnaren för vidare info ! D.S

Uppdaterat 12.06.09 18:22: Du har fortfarande chansen att bli kvällens gästbloggare ! ! !
Uppdaterat 13.06.09 01:42: Du har fortfarande chansen att bli gästbloggare ! ! !

I LOVE LIFE !
Usch vad jag e less på detta skit ...

Usch vad jag e less på detta skit väder nuh. molnigt. molnigt åh ännu mera molningt hela jäkla tiden ! :S Vat e sommar vädret, sommar värmen. ? åh tror detta kommer bli den sämsa sommar på länge. För den har juh inte direkt börjt bra :S Men vem vet, det kanske blir nån sotrt helomvändning ? När detta skit väder ger me sej så kanske vi får cp varmt resten av sommaren istället, men det tror jag dock inte, men man kan väl få drömma lite i alla fall =)

Idag så ska jag traska in till stan åh bolagshandla inför imorrn åh sen ska jag till Skuggann åh lämpa av mina öl dära åh sen ska jag även nöte lite GH me hon åh hennes karl. Dom kommer åka på storstryk eller så inte. Sen ska jag traska hem åh vara hemma åh ta det lugnt hela kvällen alldeles ensamen åh övergiven. haha .. Ne men, karln ska ut på galejj idag åh jag ska bara vara hemma åh slöa me djuren åh spara mej tills imorrn för då jäklar e det jag som ska på galejj åh karln som ska sitta hemma. hihi ..

Vad ska ni hitta på idag/ikväll då ?

- Ne nuh orkar jag ej skriva mera, men jag åter kommer senare under dagen ! =)
Rock'n Roll eller så inte !?


HAHA .. HAHA .. HAHA ..

Så här kan det gå ...

Så här kan det gå då jag just kommit mej ut från en lång varm dusch åh e allmänt uttråkad. Väldigt ofta då jag e super uttråkad så åker kameran fram åh jag tar en massa onödiga bilder på mej själv eller nåt annat onödigt, men man måste juh roa sej me nåt juh.

Erkänn att jag såg riktigt psyk ut på bilden hehe .. det va just därför jag valde denna psykobild. Jag har inga ögonbryn heller hehe.. not nice photo ! Men jag måste juh visa er bloggare min galna psyko sida oxå. haha ..

Nu sitter jag åh roar mej med lite poker spel på unibet, men jag får bara dåliga kort så jag måste folda hela tiden :( buhu ... Suck säger jag bara ! ! ! :S

- Ne nuh ska jag koncentrera mej på pokern åh sen blir det åh svara på alla söta kommentarer.


I LOVE LIFE !
en ny somrig och härlig parfym !

Sommaren är här åh då e det hög tid att köpa en ny somrig och härlig parfym !
1. Sheer Stella, Stella McCartney: Sommarrosor blandade med fresia, pion, hallon och rosépeppar.

2. Addict Shine, Dior: En smarrigt blommig doft med gardenia, hallon och cederträ som gör den lite mer sensuell än ätbar.

3. Marc Jacobs Splash – Pear: Varje sommar ger Marc Jacobs ut tre splasher – lättare dofter med fokus på en klar doftnot, som den här pärondoften, som tar lite hjälp av fresia och teak.

4. Classique Summer Fragrance, Jean Paul Gaultier: Alkoholfri sommardoft med rosor, apelsinblom och liljekonvalj.

5. Sheer Veil, Vera Wang: En sensuell och blommig doft av rosor, gardenior, liljor och viol. Som en hel altargång.

6. Oscar Summer, Oscar de la Renta: En cool tropisk cocktail av fräscha apelsiner, jasmin, ros, vanilj och mysk. 

7. Very Irresistable Summer Cocktail, Givenchy: En blommig doft som påminner om sommarens fräscha och flirtiga sida med stjärnanis och en hel bukett av rosor.

8. Red Delicious Charmingly Delicious, DKNY: En blommig orientalisk och smarrig sommardoft med äpple och vanilj i fokus.

9. Flower By Kenzo Summer Fragrance: En trä-oriental som är otroligt fräsch med mandarin och ingefära ovanpå den varma violen, fresian och mysken.

10. Tommy Girl Summer Fragrance, Tommy Hilfiger: Tranbär, ananas, kokos och magnolia doftar varm sand och solkysst hud.
Detta vill inte ge me sej

Nuh e det så hära att detta stora fula blåmärke har suttit på min vad i snart 2v. åh jag fattar verkligen inte vart det kom ifrån ? Det va en morron för ca 2v. sen då jag märkte de så jag måste juh har gjort nå skumt under natten, men att det skulle sitta så här länge det trodde jag inte. hmmm .. skumt som bara den åh det som är ännu skummare e att det tar juh inte ens ont. Om jag tex. trycker på det känns det bara pytte lite, men inte alls så ont som man kan tro att det ska göra. Jag har dock alltid vart en sån som har haft super duper lätt att få blåmärken, men dom burkar dock försvinna lika fort, men inte detta av nån skum anledning !? Detta vill inte ge me sej, det har inte ens ändrats ett dugg, det ser likadant ut nuh som för 2v. sen. Grymt skumt måste jag säga eller vad säger ni ? hmmm ... !?


I LOVE LIFE !
I taket lyser stjärnorna

Jag har just sett "I taket lyser stjärnorna" (äntligen) åh jag måste säga att den va riktigt bra. Jag älskar juh ungdomsfilmer åh det har jag alltid gjort, men denna va inte som alla andra ungdomsfilmer, den va riktigt hemsk åh ändå väldigt fin film. Det föll faktist några tårar för mej om jag ska vara helt ärlig, men jag e rätt känslig när det gäller filmer måste jag säga. Denna film e helt klart se värd åh för er som inte sett den se den ! ! ! Jag kan nästan lova att ni kommer gilla den, jag gjorde då de i alla fall =)

   
(av 5)
Inatt lekte jag lite me mina ...

Inatt lekte jag lite me mina naglar. Jag älskar att hålla på med dom, det e juh hur kul som helst juh =) Gillar mest att hålla på me mina naglar då dom e långa när dom e korta e det inte alls lika kul att leka me dom. hehe .. Ni ser bilden ovan det va dessa färger jag använde mej av denna gång i alla fall =)

• Kommer åh visa er före åh efter bilder nuh:

Så här såg dom ut innan åh detta va bara en fjoll grejj jag gjorde åh det vart dock it så snyggt.


Nuh ser mina naglar ut så hära, men färgen som ser gul ut på kortet e de gröna lacket ovan !

Så vad tyckte om mina då varande naglar åh mina nuh varande naglar ?

Själv så tyckte jag det vart coolt, men det ser dock mycket bättre ut på riktigt än på kortet. hehe.. gillar lite udda naglar, dom ska synnas helt enkelt. I love it =)

Igår då jag köpte mina nya nagellack så fick jag så beröm för mina naglar av tanten i kassan åh det e alltid kul åh få. Men det bästa berömmet jag någonsin fått e av en som håller på me naglar, me andra ord en manikyrist. Hon va så farsinerad över mina naglar åh hur kul va inte de åh höra tror ni. Jag kände mej så stolt då kan jag säga er, me ja... man kanske har ganska fina  naglar vad vet jag !? hehe .. ajja, nuh ska jag sluta skryta om mina naglar, men kände att jag måste får skryta lite i alla fall .. haha :P

- Nuh ska jag svara på kommentarer åh sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men säkert nåt =)


I LOVE LIFE !
Nagel grejjs shopping

Detta e dagens shopping. Hur underbara e inte färgerna på nagellacken ? Jag tyckte dom va så himla söts. Dock så ser det gula mycket finare ut i verkligheten än på bild åh likadant det gröna, men det rosa vart rätt lik orginal färgen i alla fall. Nagellacken kostar 55:-/st åh jag va bara tvungen för i vanliga fall kostar dom 69:-/st så man får väl passa på då det e billigt eller hur =) åh sen va det juh så länge sen jag köpte nya nagellack hehe.. så ikväll blir mina naglar nån av dessa sommriga färger =)

Sen köpte jag även nagelmallar så då e det lite lättare åh göra fransk manikyr på sej själv =) hihi måste samla på mej lite mer nagelleksaker för det e juh så kul åh styra naglarna juh =) eller vad säger ni ?

Sist men inte minst så köpte jag Bomullsrondeller åh Aceton för allt mitt sånt var slut. åh sådant e juh verkligen ett måste åh ha hemma. Inte kan man juh vara utan aceton heller. Nej nej nej, det går juh inte för sej juh. E helt klart nöjd me min shopping även om jag egentligen inte hade råd me de. haha ..

- Ne nuh ska jag dra på ÖB åh köpte nå cigg hade jag tänkt mej. Kommer svara på alla söta kommentarer senare då jag kommit mej hem eller nåt.

I LOVE LIFE !
Paparazzi & jävulskap

Denna dag började med Paparazzi & jävulskap haha .. jag åh älsklingen fick en sån skojjsig ide åh iden va att jävlas me söt grannarna våra =) Så vi tog ett lakan åh satta upp utanför deras köksfönster åh balkongfönster åh sen va det bara att vänta på att nån av dom skulle komma ut så man fick en rolig bild, men ingen kom. Dom sov juh så vi smsa dom åh plinga på deras dörr åh till slut komm Zara men inte kom hon ut genom balkongdörren nej nej hon kom ut skrattandes via porten istället. Sen vart det åh jaga söt Makkan, men han kom minsann ut genom balkongdörren =) åh då började Paparazzi izzah fota för fulla muggar. haha ... Super duper kul va de =) Eller vad säger ni Zara åh Makkan !? :D hahaha ...


här hjälper älsklingen makkan


här är bägge söt nötterna som fick vara med om vårat jävulskap


sist men inte minst min älskade karl ! ;) <3

Åh det e så skojjsigt åh jävlas me grannarna. Vi ska väl smida på nästa jävulskap. Undra vad det blir då ? hmmm .. Vi får se, vi får se, men nåt skojjsigt ska vi väl komma på. Mohahahaha ... kul kul kul riktigt kul åh massa kul ! =) Men som ni kanske fattar e detta jävulskap på ett roligt sätt åh inte nå jävulskap för att vi ej  gillar dom. För gillar våra grannar det gör vi. För Zara åh Makkan e dom sötaste grannarna man kan ha =)

Snart ska vi ut me söt nötterna till grannar åh spela kubb åh kanske fubb till åh med. Lät faktist kul med fubb men vi får se. Det kanske bara bli kubb i alla fall hehe .. trallalalaaa ...

- Nuh ska jag svara på kommentarer åh sen så vänta på att grannarna ska höra av sej.

I LOVE LIFE !
Min bästa vän åh jag

KLICKBAR BILD !
En bild på min bästa vän åh jag, jo min bästa vän inte din bästa vän. Hon va din bästa vän men inte längre så går det när man inte är rädd om sina vänner. Min bästa vän åh jag är på dollar åh leker tomtar på bilden. Visst e vi söta !? thithithi.. Jag har världens perfektaste bästa vän. Hon är både snygg, rolig, galen åh allmänt perfekt precis som jag ! Lika barn leka bäst ! HAHA .. HAHA .. HAHA ..

I LOVE LIFE !
Rekord

För ett tag sen så spelade jag lite GH III åh det gick riktigt bra, jag slog mitt eget rekord. Lyckades träffa 610st noter i rad. Inte så illa pinkat dock körde jag juh medium men ändå bra gjort tycker då jag i alla fall. hihi.. det e kul då man slår sina egna rekord. i love it ! haha .. kul kul kuö med  rekord

Ne nuh måste jag dra min poker (5-kortsdrag) turnering börjar just nuh, men svarar på alla söta kommentarer så fort jag spelat klart pokern.

I LOVE LIFE !
Till min kära broder liten ! =)

Insnöad

KLICKBAR BILD !
Jag har blivit riktigt insnöad på poker åh nuh har jag just spelat klart en turnering. Denna gång så gick det riktigt bra, slog faktist mitt eget rekord när det gäller placering. Så jag e riktigt stolt över mitt spel denna natt åh senare idag blir det självklart mer poker nötande. Det e riktigt skojjsigt åh det som e roligast e juh att man märker juh själv att man blir bättre åh bättre. Övning ger färdighet brukar man juh säga åh det stämmer juh värkligen. hehe.. Placeringen jag kom på nuh va 49 av 2866 deltagere åh det tycker då jag e bra, jag e helt klart stolt över mej själv.  =)

Nuh sitter jag åh ser på Cartoon Network i vanlig ordning det ser jag alltid medans jag spelar poker. Just nuh e det "Sune åh hans värld" som går åh det e juh grymt bra. hehe.. Det mesta på Cartoon Network e bra enligt mej, men jag e juh som jag är. Jag älskar barnprogram, det kan man ALDRIG bli för gammal för enligt mej. För hur kan man bli för gammal för nåt som e så kul som barnprogram ? hehe .. =)

Ne nuh ska jag lägga mej åh försöka sussa, men tyvärr känner jag mej inte det minsta trötter just nuh så jag hoppas jag kommer somna så fort som möjligt för vovve liten kommer juh väcka mej tidigt åh då måste jag juh ut me söt nöten, men först så ska jag svara på era söta kommentarer jag fått.

Hoppas ni sussar sött allesammans ! =)

I LOVE LIFE !
I LOVE LIFE !

Nuh, snart ska jag till söta lilla Jennan. Ikväll ska vi leka Rock band åh gapa åh spela som bara den.
KUL, KUL, KUL snart e vi the black and white band kända över hela världen.  HAHA ..

ajja ska göra mej klar nuh. Kommer att svara på alla söta kommentarer senare istället !


I LOVE LIFE !
Familjen Annorlunda

Satt åh pyska mej med Jennan i tele så vi satt åh googla på lite annorlunda människor + djur åh det slutade med att vi skapade en liten annorlunda familj av det hela ! Så kan man juh oxå göra om man har lite åh göra, men sen har juh jag åh Jennan lite udda humor oxå. Så länge vi har kul så e det juh bra eller hur !?
HAHA .. HAHA .. HAHA .. HAHA .. HAHA .. HAHA .. HAHA .. HAHA .. HAHA ..

I LOVE LIFE !

Tävla och vinn fina priser!

Ta chansen och vinn ett av flera fina priser. Första pris är en Samsung NC10, en av de mest avancerade minidatorerna på marknaden. Dessutom kan du vinna ett presentkort på 10 000 kr som du kan använda i någon av Rustas butiker runt om i landet. Även 10 presentkort á 1000 kr delas ut. Skynda dig, du kan bli en av dem som vinner något av priserna.
Tävla du med: KLICKA HÄR

Lycka till i tävlingen !RSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.