Nagelkväll

Igår (fredag) hade jag juh nagelkväll med jennan åh det va alla dessa underbara naggellack åh shit vi hade åh välja på. Kan säga välja färg va riktigt svrårt alltså, men det kanske ni förstår när ni ser bilderna haha.. Men till slut lyckades vi hitta nå färger vi ville ha. =)

Allt började bra, men sen då jag råkade göra lite fel på olika ställen så barkade det ordentligt. Jag har nämligen inget tåålamod för sånt hära. Ska försöka skaffa mej bättre tålamod för kan säga det det behövs då man gör såna hära saker =)

Här har ni Jennans naglar. Dom vart då bättre åh mer seriösa än mina dom ser dock finare ut irl än på bild det kan jag lova er. =)

Mycke glitter åh bling bling saker fanns det att välja mellan åh sen smaskade vi även dodis åh ostbollar =)


Här e min nagel kompis åh hon skyddar då lacken med sitt liv min egen lilla nagellcks fakt :P

Tänkte även säga att detta e första gånge jag/vi lekt me naglarna med såna dära nagellack med smala pennslar som man ska kunna göra coola mönster med, men det va inte så lätt ska jag tala om för er. Riktigt svårt va de så därför vart mina naglar onte så speciellt fina haha... men får väl önska mej själv bättre lycka nästa gång =)

- Kommer svara på kommentarerna senare ska ut i solen nuh åh göra om mina naglar haha..
Idag e jag ...

Idag e jag på mycket bättre humör än igår =) åh min kväll kommer bli en riktigt skojjsig kväll me min goa åh kära vän Jennan. Kvällen kommer att utspela sej hos henne åh kommer att gå ut på att spela GH, måla naglarna åh prata en massa skvaller som vi tjejer e rätt duktiga på ibland eller iofs så e jag åh Jennan alltid duktiga på att snacka om senaste nytt eller hur gumman !? ;) haha ..

Jag kommer självklart visa er hur mina naglar blivit då dom e klara åh sen kommer jag även visa Jennans naglar. Det blir före åh efter bilder.

Vad ska ni söta människor göra idag ?

- skönt att äntligen får vara på bättre humör ! :D
Sur som ett jävla bi ...

Sur som ett jävla bi är jag nuh. Allt känns bara bläääh.

1. Vädret, vart sjukt dåligt hela dagen först nuh det börja bli nice 2. har jag vart/är så förbannat uttråkad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 3. gick kort turneringen sjukt dåligt idag. 4 Helgen e snart här åh jag vill juh hitta på nå skojjsigt. Grannarna ville tex att vi skulle komma åh grilla me dom åh spela kubb typ åh dricka nån öl, men helvete att jag har cash till nån öl så jag får väl dra dit utan alkohol iofs det går juh de me, men va som sugen på lite festligheter till helgen då det kommer bli +30° Men e man fattig får man står över sånna kuligheter :(

Jävla fan säger jag bara är så sur åh grinig åh det ska jag fortsätta åh vara men inte här på bloggen vill juh ej förstöra för er eller smitta av mitt dåliga humör på någon annan. För dåligt humör är tyvärr väligt smittsamt :S

Hoppas för all del att ni haft en bättra dag åh kommer ha en bättre helg än jag !

- Svara på alla söta kommentarer senare orkar inte just nuh !
plats 90 av 3841 spelare

Klickbarbild
Då har man spelat en turnering 5-kortsdrag åh det gick riktigt bra denna gång =) Jag kom på plats 90 av 3841 spelare åh det tycker då jag va ett bra spel av mej eller vad säger ni ? Dock så hade jag juh velat komma lite bättre, men man kan juh inte klada haha.. tror detta e det bästa spelet hittils =) Men får jag träna lite till så kanske jag e 5-kortsdrag proffs till slut åh blir miljonär .. ne, nuh
drömde jag mej bort lite, men det måste man juh få göra. -Bättre lycka nästa gång !
Vilken besvikelse detta va...

Vilken besvikelse detta va... Jag har juh vart i stan åh sett Fjärt Fylking åh jag fort juh enbart för att jag ville se Robert Aschberg, men tror ni han va där `? Nej, det va han inte åh jag vart så grinig så jag stod bara åh kolla en kort stund sen gick jag väldigt besviken ut från gallerian. Så jag åh darling drog till hans morsa istället åh tänkte att vi sitter där till ca 20:30 för då skulle det vara ballong uppsläpp åh det ville jag juh se, men när vi kom till stan inte såg jag nå ballong uppsläpp. Inte nån stans i hela piss stan åh vi va till åh med i stan tidigare än 20:30 så då sket sej även de. Så jag åh dalring drog på coop istället åh köpte hem energidryck, Cream cheese chips åh ostbollar så resten av kvällen ska jag sitta åh trösta äta pga en riktigt misslyckad kväll, men jag hoppas då att resten av kvällen blir mysig här hemma me darling åh djuren.
från Ystad till Piteå

Nuh har snubbarna gått från Ystad till Piteå. Dom e nämligen i min söta lilla stad nuh åh jag ska juh självklar dra åh se dom ikväll. För då ska dom vara i Gallerian KL: 20:00 typ. Är väl inge störra fän av Fylking men Aschberg diggar jag skarpt så det e han som lockar mej att gå i det dåliga vädret in till stan. haha .. Blir väl att fota lite smått åh så =) Hoppas verkligen inte det börja spöregna, men me min tur så kommer det säkert att göra de, men då får faktist fader köra mej åh karn till stan. För i spöregn går jag inte för någons skull inte ens för Aschbergs skull. haha .. Skämt åh sido ingen vill väl gå i spöregn lixom. Inte då jag i alla fall =) Detta e väl det enda som kommer hända idag annars blir det bara åh slappa, typ =)

Vad ska ni själva göra idag/ikväll ?
Kugghjulen i min skallen har snurrat

Kugghjulen i min skallen har snurrat. Jag har kommit på en så sweet idé inför sommaren så jag e så stolt över mej själv. haha .. ne men det jag kommit på e att jag ska dra ihop ett gäng som drar åh tältar, dricker öl, spelar kubb, grilla åh sånt skojjsigt över en helg eller nåt åt det hållet. Det tror jag skulle vara grymt kul alltså, men man måste juh se till så att det kommer att passa för alla åh sen måste man få me så mycke folk som möjligt.

Ni ser tältet här ovan de e mitt blivande tält i alla fall. Passar mej bra åh jag ska INTE dela tält me nån jag ska bo alldelens för mej själv. Jobbigt åh dela juh hahahahhaha .. Visst e mitt blivande tält sött !? hihi =)

Det e väligt många som redan nuh e intresserad av att haka på så jag tror detta kommer bli riktigt nice åh jag hoppar verkligen detta blir av annars far jag fan själv hahaha.. för i sommar ska jag fan tälta det kan jag lova er. haha.. i värsta fall så får jag väl tälte på min ute plats men tälta det ska jag ! ! ! :P

Vad tycker ni om min idé ?
strutglass

Då har man testat äta en strutglass. Om man säger så här glassen va inget fel på den va grymt god, men struten va lika nasty som jag alltid har tyckt, huvva säger jag bara ! Så jag åt min strutglass på exakt samma sätt som jag åt den då jag va liten. haha.. Åh det va att jag slickade tills jag ej nådde glassen längre åh sen bröt jag av lite mer av struten åh gjorde samma sak igen åh sen tog jag antingen fingret eller en mini sked åh gröpte ut det sista i botten hahahahaha .. fan va galet.. =)

Som ni ser på bilden till vänster så såg min strut ut då jag va klar med den, haha.. Men så e det när man ej gillar struten åh bara glassen hehehe ..

Äter ni struten eller gör ni som jag eller låter ni bli att äta strutglass överhuvudtaget ?
haha .. haha .. haha ..
glass i stora lass

Jag e egentligen inge glass människa åh jag HATAR verkligen strutglassar för jag avskyr struten, men idag gjorde jag dock ett undantag åh jag köpte glass i stora lass. Jag köpte Piggelin åh darling köpte struglassen. Så jag hade tänkt att jag ska ge strutglassen en chans, men som jag alltid har gjort så kommer jag säkert fortfarande hata struten. haha.. men vi får väl se de kan juh ha ändrat sej sen sist !? =)

Vad gäller för er: Strutglass eller Pinnglass ?
Invigde

Jag va så seriös på detta kort, not ! :P


Jag, Älskling, Clara & Fredde

Ikväll invigde vi mitt underbart söta kubb. Dom som fick äran att inviga detta med oss va Clara åh Fredde. Dock så förlorade jag åh karln mot dom :( Men sen vart det lag byte Jag & Clara mot Älskling & Fredde åh vet ni vad ? Jag åh Clara tog hem segern 2ggr till åh med, men sen vände de åh karlana tog hem segern 2ggr så vi va lika bra. weee.. 

Kan ni lista ut vad som sker i morgon på dagen om vädret tilllåter det vill säga ? Jo, Kubb ! men det kanske inte va så svårt att lista ut. =) Åh kan ni gissa vem vi ska spela med ? Det e väl inte heller så svårt att lista ut ? Clara åh Fredde. haha .. haha haha .. Så jag håller tummarna för att solen skiner åh att det e varmt som bara den ute =)

Jo, måste fråga er en fråga: Jag funderar skarpt på att måla om mitt kubb till rosa tex. hälften ska vara ljus rosa åh hälften lite mörkare rosa åh kungen ska vara lite av båda färgerna. Vad tror ni om de ?
Nåt åt detta håll som ni ser på bilden ovan hade jag tänkt mej. Dock kanske inte riktigt så men som jag skrev innan nåt åt de hållet. Själv tror jag det skulle bli riktigt nice ! Men ska nog i sånna fall köpa ett till kubb så kan jag leka med de i fall jag ej skulle bli nöjd. HAHA... kanske lite onödigt, men jag e juh som jag är när jag inte blev som jag skulle. :P  Men inget av detta kommer åh ske förän jag fått cash igen för nuh snart e jag nollad, igen :( annars hade jag helt klart gjort det redan idag ! 
- sno för all del inte min idé nuh ! ! !
Vart på en promenix ...

Vart på en promenix åh lite bilder vart det i alla fall. Nuh sitte jag hemma åh ser på Söndags Party åh efter detta så blir det nog kubb me söt grannarna Clara åh Fredde, men inget som e bestämt ännu. Jag hoppas då det blir de i alla fall för jag vill juh inviga mitt nyköpta kubb juh. Så nog tror jag att det blir kubb ikväll. haha ... Om det inte blir idag så blir det en annan dag, det kan jag lova er ! =)

Pöss åh kram från en kubb beroende izzah !
lycklig kubbägare =)

Nuh e även jag en lycklig kubbägare =) hittade ett fint billigt kubb på coop forum. Kostade 129:- men då hade jag tur att min kära fader är coop medlem så då kostade kubbet bara 99:- hihi.. åh det va juh ännu billigare. =) Så ikväll kanske det blir kubba afton oxå. Jag hoppas de i alla fall eller det beror juh helt åh hållet på om vädret håller i sej. Om det inte blir kubb ikväll så får det bli kubb i morgon om vädret tillåter de vill säga. För det e juh som grymt skojjsigt med kubb juh =)

Ska försöka samla på mej lite sommar spel så man kan roa sej me nåt skojjsigt i sommarn nyktert som full. hehe .. För de e juh hur kul som helst åh tex. dricka några öl åh leka lite granna. Det e juh underbart i alla fall enligt mej. Vill ha boccia, stora plockepinn åh krocket det skulle vara hur nice som helst åh ha alla dessa sommar spel. Kan lova er att innan denna sommaren e slut så har jag nog dom flesta av dessa spelen =)

- nuh ska jag svara på kommentarer åh sen e det n annat som gäller, kanske kubb ! =)
Krig

Kriget mellan grannarna på mitt område har börjat. Kriget kommer lugnt att fortsätta hela sommaren lite då åh då. Krig Krig Krig är det som gäller. Kommer bli en riktigt jobbig sommar tror jag. Hujeda mej, säger jag bara. Men måste säga att det e rätt skojjsigt eller så länge man klarar sej undan i alla fall. Idag har jag vart åh inhandla mina skyddsredskap så nuh jävlar e även izzah me i kriget.

Mitt söta vattengevär!


Och en jäkla massa vatten ballonger !

Så nuh lever Fredde, Clara, Ak, Malin åh My Darling väldigt farligt i sommar. Mohahahaaa.. Åh Zara åh makkan vet ej vad som väntar dom. För dom e nämligen i Sthlm så dom har missat då kriget startade. hihi... Izzah kommer äga hela vattenkriget så de så, lika bra att ni ger upp nuh.  =) Annars så ...
Kubb afton

Ikväll har det vart kubb afton me Fredde åh Clara. Det va riktigt trevligt. Innan vi spelade hade vi även lite vattenkrig åh jag va jävlat dyngsur haha.. åh frös gjorde jag oxå men kul va det.. HAHA .. HAHA .. HAHA ... Jag åh darling va då nyktra eller iofs så va resten av befolkningen oxå de. Dom drack bara nån enstaka öl. Jag åh darling nöjde oss me energidryck åh cola, men det e juh gott de me juh. HAHA .. Det va ej så länge sen jag åh älskling kom in åh nuh ska vi hevva på en film åh bara mysa =)

Åh sen får jag juh inte glömma åh berätta vad sötast åh jag åt till middag =) vi åt juh surströmming åh jag har vart propp mätt i stortsätt hela kvällen åh magen har vart uppsvälld som en boll så mycke åt jag, men tyvärr äter jag alltid för mycke då jag äter surströmming. Det e juh så himla gött juh ! =)

Vad har ni gjort en fredags kväll som denna då ?
The pink grill master 2009

The pink grill master 2009 kommer jag bli. Köpte hem detta söta rosa grillsettet idag, Tyckte det va så sött så jag va tvungen. Har dock funderat länge på att köpa de, men det har inte blivit av förän nuh åh lika bra att jag köpte de nuh för det fanns bara ca 5st kvar så jag va tvungen att köpa hem de. 

Men köpte inte bara de. Jag köpte även en öppnare som räknar antalet flaskor som du öppnar. Tyckte det va en kul grej så bara därför köpte jag den. Jag älskar fjoll saker. Riktigt nice.

Men inte nog med detta. Jag har även köpt mer saker, men dom e ej till mej utan tillfödelsedagsvarnet Malin. Hon fyller nämligen år idag åh ikväll e det fördelsedags fest. Det blir säkert riktigt trevligt ikväll.Så vad tycker no om dagens köp ?
Även om det ej va så speciella saker jag köpte så e jag nöjd =)

ha en fortsatt trevlig dag !
barnpaketet

Alla som känner mej vet juh att jag avgudar Cartoon Network, men dom tog bort den då vi fick våra boxar åh det va en sak som gjorde mej riktigt ledsen. Har väntat åh väntat åh väntat på att just Cartoon Network ska komma tillbaka, men för ett tag sen så la jag ner hoppet på om att jag skulle få ha den kanalen igen, men vad händer idag ? Jo, jag kollar igenom kanalerna åh då ser jag att Cartoon Network finns me på listan så jag gick in på tele2s hemsida åh beställde kanalen på en gång + att det vart några till kanaler oxå. Tyckte det va lika bra att beställa hela barnpaketet som e 6 barnkanaler åh de jag betala för alla dessa e 49:- / månaden istället för att betala 29:- kanal / månad.

Så nuh e jag så super duper happy. Självklart så sitter jag åh ser på Cartoon Network nuh medans jag data nördar mej. hihi.. äntligen har jag tebax min älskade kanal. Känns så nice så det går ej beskriva med ord åh sen e juh resten av kanarlerna hur nice som helst så jag e helt klart nöjd me barnpaketet. =)
lyckad dag idag


Det vart en riktigt lyckad dag idag i alla fall. Först så drog vi på stan åh självklart vart det lite shopping för min del, för jag kan inte gå på stan utan att köpta nåt det funkar inte. Idag köpte jag mej dom super duper snygga skorna som ni ser på bilden ovan. Dok kommer från Lindex åh kostade 299:-
Vad tyckte ni om dom ? Hiss eller diss ?

Sen då vi gjort klart alla ärenden på stan så vart det bolaget så vi köpte några öl åh satte oss i södrahamn (jag, darling, grannparet zara åh makkan) åh slöa lite. Satt där åh snacka, drack nån enstaka öl åh åt chips åh ostbågar. Det va hur nice som helst måste jag säga. Sen drog jag åh darling för att möta min söta fader på coop skulle nämligen ge han cash åh sen passade vi på att åka hem med han.

Då vi kom hem gick vi över till grannparet zara åh makkan åh satt dära ett tag, men nuh, nuh så e vi hemma åh jag e så trött åh slö så jag tror det kommer bli en tidig kväll ikväll eller det kanske blir kubb jag vet inte riktigt. Vi får se vad som sker, men just nuh känner jag mej sjukt slö, men dock så känner jag mej jävligt rastlös så jag tror jag ska gå till stan åh hämta min cykel som jag lämnade där tidigare idag. Får dock se om jag orkar hämta den. Lär säkert hämta den i morgon istället.

(Dålig kvalitet på bilderna, tyvärr. Men dom e tagna me min mobil så det e därför.)
Lite bilder från dagens bravader !
Solen skiner

Solen skiner för fulla muggar här ute =) just nuh sitter jag ute åh ser på när min söta lilla gris leker me favvo-bollen =) Det e så härlligt hära ute i solen. Undra vad som sker idag ? Jag har inget planerat i alla fall, men tar de som de kommer. Men nåt skojjsigt ska väl ske ?  

Nuh fick man då främmande av söt Zara, grannen =) (15min senare) åh nu gick hon så nuh snart ska vi dra på stan åh kolla på lite mobiler åt henne. Hon ska nämligen köpa ny tele. Kul för henne jag vill juh oxå haha .. hoppas vi hittar nån snygg tele me nå bra erbjudande. =) Om inte så e det juh bara åh väntra tills det kommer nå bra erbjudande, men jag tror dock hon e ute efter en tele nuh så det e bara hålla tummarna för hennes skull. =)  "izzah håller bägge tummarna för fulla muggar nuh !" HAHA ..

Blir väl åh strosa lite mer på stan oxå. Jag måste kolla på nå kläder åh shit, men blir inget köp för min del för jag har inga cash eller cash har jag men kan inte shoppa nåt ännu. :S Eller nåt litet kanske jag kan shoppa i alla fall, men känner jag mej själv rätt så far jag ej från stan utan att ha köpt nå åh skulle det bli  så att jag ej köper nå så känner jag ej mej själv. Så e det !

ne nuh ska jag skutta in me datorn åh göra mej klar, kommer åh svara på alla söta kommentarer då har kommit mej hem i stället =) Hinner fan inte nuh alltså, men ni väntar säkert på lilla mej !?

En fråga till er sötisar, hur e vädret hemma hos er ? hiss eller diss ?
Som ni förstår så e vädret hos mej HISS HISS åh ännu mera HISS ! =) Det kan juh aldrig bli diss då det e varmt åh solken skiner som bara den, så de så ! :P
5-kortsdrag

Då har man gåt åh blivit en riktig nötare av detta underbara kort spel 5-kortsdrag. Det e juh hur kul som helst måste jag säga, men tyvärr missade jag alla gratis turneringar idag :( Så jag har suttit åh spelat via en annan väg, men vinner man så vinner man tyvärr inga cash :( Men det gör man juh på gratis turneringarna i alla fall, men i morgon då jäklar ska jag spela 5-kortsdag freeroll turnering(ar). Första 5-kortsdrag freeroll turneringen börjar 17:00 åh sen den andra är 22:45 så det blir nog till att nöta dom bägge. Vi får väl se vad jag har tid med :P

Om ca 20min, me andra ord 02:30 så börjar en Hold'em freeroll turnering åh då kan man vinna riktiga cash oxå. Jag har anmält mej till den turneringen så jag får se hur det går. Bra hoppas jag =) 

Det e så skojjsigt åh nöta kortspel av olika slag åh det roligaste e juh då man kan spela gratis åh ändå vinna cash :D Okej det e väl inga stora summor man kan vinna men ändå, en liten summa e juh bättre än inget eller hur !?

Nog snackat om kort spel. Hoppas det blir sweet väder i morgon så man kan vara ute hela dagen i morgon med. Kanske spela lite kubb även i morrn. Ja vi får väl se vad vädret tillåter.

Ne nuh ska jag göra mej klar för pokern. Ska hinna göra lite saker för när pokern börjar har man ej tid att springa åh sen vet man aldrig hur lång tid den tar, men när jag spelar så brukar jag oftast vara med minst 1timme i turneringen så lika bra åh fixa sej i ordning innan för sen kan man juh absolute inte springa då måsta man koncentrera till 110% juh hehe... ajja .. Önskar er alla en god natt åh sov så gött ! =)
Sweet

Sweet... Idag har det vart en riktigt sweet dag måste jag säga. Jag, darling, zara åh makkan har spela kubb grilla åh sen spelat TP. Vi har vart ute hela dagen åh min söta hund Rick har busat med sin favvo boll på ute platsen. Han har lekt lekt åh åter lekt så nuh e han så himla trött så han har deckat hära i soffan :P Men så mycke som han har sprunigt så e det inte så konstigt att han sover nuh hehe .. Man märker verkligen att det inte e bara vi som älskar detta underbara sommar väder som vi haft idag, hunden oxå. En sådan dag som denna kan man inte sitta inne.

Så fort vovve liten vaknat hade jag tänkt mej att vi skulle ut på en promenix me han, om inte jag åh darling oxå somna. För darling e oxå seg åh jag börjar verkligen bli seg jag med. haha .. men e vi allesammans vakna så blir det en promenix i alla fall åh det ska bli så härligt.

Här kommer en liten video på min bäbis då han busar me favvo-bollen på ute platsen ! =)


- Ne, nuh ska jag svara på lite kommentarer åh sen så får jag se vad som händer (!?)
Vinn valfritt halsband

Jag åh min lilla ögon sten e med i en tävling som hålls av Caroline. Tävlingen går ut på att man ska gå in på på Small To Bigs åh välja ut ett valritt halsband och vem vill inte göra sitt djur glad ? Det vill då jag. Jag håller tummarna för att det jag åh min söta prins som hämtar hem denna seger. Detta halsband med dom turkosa stenarna valde jag då till min söta lilla Rick !

Vill du oxå vara med i tävling så klicka här
Tävlingen avslutas fredag den 22 Maj!

Jag önskar er alla lycka till ! ! !
(v.20) - Veckans Låt !

  • Alexander Rybak - Fairytale

Här har vi vinnaren av Eurovision Song Contest 2009, Den norska söta killen Alexander tog hem segern med 387poäng, men Rybak tog inte bara hem segern utan han satte även ett poängrekord i Eurovision-sammanhang med sina 387 pinnar. Jag är då inte alls choockad att han gjorde de jag älskade låten så jag e helt klart nöjd me vinnaren =)  Så vad tycker ni om vinnaren då ?


Years ago, when I was younger
I kinda liked a girl I knew
She was mine and we were sweethearts
That was then but then it's true

Chorus
I'm in love with a fairytale, even though it hurts
'Cause I don't care if I loose my mind
I'm already cursed

Every day we start a fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

I don't know, what I was doing
When suddenly, we fell apart
Now a days, I cannot find her
But when I do, we'll get a brand new start

Chorus
I'm in love with a fairytale, even though it hurts
'Cause I don't care, if I loose my mind
I'm already cursed

She's a fairytale yeah even though it hurts
'Cause I don't care, if I loose my mïnd
I'm already cursed

 

Fredags mys


Kul reklam detta åh en reklam som berättar vad som händer för mej ikväll ! =)
Usch så hemsk ...

Usch så hemsk sak som hände idag. Respekterar min vän åh jag tror ej han vill att jag ska berätta vad som har hänt han åh då gör jag självklart inte de åh sen tycker jag inte man går runt å berättar såna hära saker hur som helst, men huvva e det enda jag kan säga alltså. 

- Hoppas verkligen du blir bra snart gubben, jag hoppas verkligen du ej får nå mén efter detta. Lycka till, många kramar // dina vänner izzah & benny.Unibet

Unibet e en riktigt nice poker sida måste jag säga. Förr satt jag på everest åh spela men måste faktist säga att jag gillar unibet bättre så det e därför jag tipsar om unibet just nuh. För ett tag sen så vart jag klar me min min första turnering ever åh det va riktigt skojjsigt, men väldigt svårt. En sak kan jag säga er man lär sej som bara fasen alltså åh sen e det riktigt skojjsigt. Finns gratis bord lite då åh då som man kan anmäla sej till åh det e självklart där jag spelar för inte vågar jag fylla mitt konto me pengar åh spela bort dom lika fort, nej nej sånt vågar inte jag, men i alla fall finns nåt som heter freeroll åh då spelar man helt gratis men har ändå chansen att vinna cash.

I turneringen som jag va med i så va vi 2397st som spelade åh den som kommer etta i den turniringen vinner $13.40 åh det e juh lite cash i alla fall me tanke på att du inte förlorar själv nå cash på de, men det viktigaste av allt e att du lär juh dej nåt av de åh det e så super duper kul. Dock måste man ha tålamod som bara den åh det har juh inte jag tyvärr. För min del så tog det 1timme 11min innan jag åkte ut åh jag kom på plats 271 av 2397 åh jag kan väl själv tycka att det va bra för första gången. Nog har jag spelat poker förr, men det har bara vart fjoll poker. Detta e juh riktig poker lixom. Man möter allt från amatörer till dom som e proffs.

För er som vill spela så dagens (13maj) hold 'em turneringarna är: 06:45, 10:30, 14:00 och 19:00
Vi kanske syns vid nåt av dessa bord det hoppas jag verkligen. För er som e intresserad av poker testa detta hur kul som helst men självklart så måste ni juh regga er på http://unibet.com åh sen ladda ner programet åh sen e det bara åh köra på för fulla muggar.

Ni som tänker regga er säg gärna till så vet jag vilka man kanske möter inom en snar framtid ! =)

- Ne nuh ska jag sussa, men först ska jag svara på alla söta kommentarer =)
Bara ben


Bara ben

"Bengt Brunte Bondeblad"

Bakom brödbutiken bodde Baskerbosses båda bröder, bröderna Basker. Brödernas båda brädade beundrarinnor brukade besviket begagna brödbutikens bullar. Bullarna bakade Baskerbosses bas, Bagarbasse. Baskerbosse bodde bredvid brödbutikens blå byggnad. Baskerbosses bröders brädade beundrarinnor bodde båda bortom bergen, besynnerligt billigt bredvid Biffbertils bastanta baconbod. Byxbeklädd blott baktill..., beslöt Baskerbosse besöka Biffbertils baconbod. Bilen brummade bort bredvid belgiska bananbolagets blå byggnad. Bort bortom B-lagets bisarra bazarer, bort bortom brottarnas bökiga bryggor. Betongen brusade bredvid bilen. Behärskat bromsade Baskerbosse bakom bankbudets beigea buss. Bankbudet betraktade Baskerbosse blygt. Baskerbosse besvarade Bankbudets blick. Bakom balkongbrokaden beskådade båda beundrarinnorna besöket. Baskerbosse bar buttert bort bilen bakom Biffbertils baconbod. Bland bilvraken bakom baconboden brukade Biffbertil bygga billiga bidéer. Braket blev bedövande, "Bänd bort Bentleyn, bänd bort Bentleyn", brölade Baskerbosse besatt. Bankbudet bajsade baken brun. Båda beundrarinnorna bantade bort brösten. Bagarbasse bakade bredare bullar. Baskerbosse brottade bort bilvraken, böjde bak bidéerna, bankade Biffbertils brevlåda bucklig, bromsade bestört. Beskedet blottades bakom brevlådan: Biffbertil bortrest. Bankbudet blev buddhist. Båda beundrarinnorna började betala besynnerliga bankgiroblanketter beträffande betal-TV:s bredare basutbud. Baskerbosses beklagliga belägenhet bekymrade blott bredvidboende Becks bortskämda, bleka boxer.

Text av: Claes Eriksson.
Från filmen: Grisen i säcken.


Jag tycker denna text är så cool. Blir lite farcinerad av att man kan komma på en sådan text där alla orden börjar på en och samma bokstav. Själv skulle jag då inte kunna komma på en sådan text i alla fall, det måste vara grymt svårt juh, men Claes Eriksson e juh dukitg som fan på det han gör så.
Hunden som inte vill vara me på kort

Hunden som inte vill vara me på kort det e min hund de. Han e expert på att vända sej bort så fort jag klickar på kameran. Det e som otur för att hade han bara tittat in i kameran hade det blivit riktigt fina bilder det syns, men nuh tittar han juh alltid bort åh jag vet inte hur jag ska få han att titta in i kameran. Har testat lockat me godis, bollen, olika läten osv. men inget funkar. Han gillar helt enkelt inte att vara fotomodell, men jag lyckades då få 2 söta bilder på bäbis. Eller vad tyckter ni om bilderna jag lyckades få ?
sovit

Om ni ser bilden ovan så har jag sett ut hela dagen idag. Fast jag har sovit på soffan istället för i sängen. Jag har sovit bort hela dagen inte alls nice, men jag vet nog varför jag gjort de, men det e inget jag tänker snacka om. För privat om man säger så. Är fortfarande super duper trötter så jag ska lägga mej i soffan åter igen åh sova framför en barn film "ebba & didrick" Hoppas jag måt bättre imorrn så jag har lust åh ork att göra nåt, men e det som de va idag så kommer jag sova bort morrondagen oxå. Så då kommer ni inte se mycke av mej då heller, men men sånt e livet.

Mitt påhittade citat:
- Livet e ingen dans på rosor, snarare en dans på taggtråd !

PS. Svarar på alla söta kommentarer då jag känner att jag har ork att göra de ! DS.
(v.19) - Veckans Låt !

  • Milow - Ayo Technology

 

 

Denna låt e så grymt skön eller vad tycker ni ?

She work it girl, she work the pole
She break it down, she take it low
She fine as hell, she about the dough
She doing her thing out on the floor
Her money money, she makin' makin'
Look at the way she shakin'
Make you want to touch it, make you want to taste it
Have you lustin' for her, go crazy face it
She's so much more than you're used to
She know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in you're lap till you're ready to pop

She always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info
I show you where to meet her
On the late night, till daylight the club jumpin'
If you want a good time, she gone give you what you want

Baby this a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me

Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me

In her fantasy, there's plain to see
Just how it be, on me, backstrokin',
Sweat soaking
All into my set sheets
When she ready to ride, I'm ready to roll
I'll be in this bitch till the club close
What should I do, one thing on all fours
Now that that shit should be against the law
Different style, different move,
Damn I like the way you move
Girl you got me thinking about,
All the things I do to you
Let's get it poppin' shorty
We can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Baby this a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me

Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me
She wants it, she wants it
She wants it, I got to give it to her
She wants it, she wants it
She wants it, I got to give it to her

Baby this a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me

 

Valborgshemligheter

Nuh tänkte jag avslöja mina valborghelmligheter för er =) Det vart fest för min söta vän fia som fyllde 20år 1Maj, men vi firade henne på Valborg istället =) Hyrt lokal inför kvällen så där vart det lite fest åh sen på dagen vart det att traska på stan åh skämma ut henne. Vi hade hett ögonbindel för hennes ögon åh sen tagit på henne extremt fula kläder dom fulaste vi hittat på röda korset åh sen hade vi även gjort roliga skyltar som hon hade på sej + att vi gick genom hela stan åh sjöng åh tjoa åh in åh ut på olika affärer. Det va riktigt skojjsigt hihi... ont i halsen fick man av allt sjungande hehe..

För att se bilder från valborg klicka på bilden ovna ! Hade velat lägga in alla bilder men fick tydligen inte göra det enligt pixbox eftersom man får bara lägga upp en viss mängd varje månad tyvärr så resten får komma nästa månad då. hehe ..RSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.