VIKTIGT, så LÄS detta inlägg ! ! !

Nu har jag tjatat mycke om min blogg paus som jag har och eftersom att jag kommer ha en LÅÅÅNG paus från denna blogg så skulle jag uppskatta om ni ville svara på kommentarer i min MOBILBLOGG istället för i denna blogg. För jag kommer inte vara inloggad på blogg.se så mycket så om ni vill ha svar på era kommentarer är det bättre att kommentera i MOBILBLOGGEN, men det är klart om ni vill kommentera något i denna blogg så gör det oxå ! hehe...

Det va allt för mig och när jag återkommer så hoppas jag ni söta bloggläsare är kvar och jag hoppas jag har får många fina söta bloggläsare till min MOBILBLOGG oxå ! :)

- Ha det så bra alla söta blogg läsare ! :)
Bloglovin ikonen till min mobilblogg !

Nu går det även att följa min mobilblogg i bloglovin. Gå in och läs, titta på bilder, njut och sen hoppas jag ni vill följa min mobilblogg via bloglovin, TACK på förhand ! =)

Bloglovin ikonen till min mobilblogg ! Follow I Z Z A H - M O B I L B L O G G A R ! ;)


- Ville bara säga detta och nu fortsätter min blogg-paus ! :P
...åter igen en blogg paus...

Hej alla söta bloggare, som ni har märkt så har jag åter igen en blogg paus och vill ni följa mig under min blogg paus så är det min mobil-blogg som gäller.. För där bloggar jag varje dag ! :) Älskar er mina söta blogg stalkers... HAHA.. För att komma till min mobil-blogg klicka HÄR !

- Lämna gärna ett avtryck i mobil-bloggen :)

PS. kommer att svara på era söta kommentarer senare !RSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.