Mitt bidrag !

Vad jag skulle göra om jag vann €500 miljoner är: Först och främst skulle jag betala bort alla skulder jag har hos kronofogden samt inkasso, sen eftersom att jag är sjuk så äter jag mycket mediciner som förstör mina tänder så jag skulle gå till tandläkaren och fixa allt som måste fixas så slipper jag den där avbetalningsplanen som jag och tandläkaren har kommit överrens om, jag skulle även ta körkorten och köpa mig en fin bil, sen skulle jag även vara väldigt givmild och ge bort lite pengar till nära och kära. Skulle självklart bli massa resor, shopping eller kanske till och med köpa mig ett hus ?! Skulle även skänka en slant till nå välgörande organisation/organisatoner... €500 miljoner är mycket pengar så det finns så mycket man skulle kunna göra för dom pengarna, men det jag skrivit ovan är lite av det jag skulle ha gjort i alla fall...


Nu kommer jag hålla tummarna till 7mars på att det blir just jag som vinner dessa pengar ! :)

Jag är med i en tävling som hålls av http://se.bonuslovers.com/ där man har chansen att vinna €500. Det enda man behöver gör är att skriva ett inlägg där du berättar vad just du skulle göra om du vann €500 miljoner samt länka till http://se.bonuslovers.com/ Blev du nyfiken på denna tävling så tycker jag att du tar dig en titt på tävlingsreglerna.
I Lördags firade vi...

min karl som fyllde 40år den 24feb. Festen vart riktigt lyckad och galen på alla sätt och vis... Maten som darling hade kostat på sig va super duper god... Han fick många fina presenter från folket.

Det va dock inte lika kul att städa att vuxna människor kan grisa så mycket på fyllan.. HAHA.. Det som va lite komiskt va att på borden va det grisfläckar överallt förutom just där vart jag satt.. Där va den enda rena fläcken.. haha.. hojja..

En rolig händelse på vägen hem från krogen va: Dandelion säger: - izzah halka inte på den där isfläcken... Direkt efter de så lät det pladask och izzah ligger på backen... HAHA.. HAHA.. HAHA.. Fan vad jag skrattade efter de...

Ajja.. Nu ska jag se en film eller nåt för sova kan jag då inte göra för är långt ifrån trött...
Party klädels till 40års fest ?!

Min karl fyller ju 40år på torsdag och på Lörrdag så är det 40års fest som gäller, men vad fan ska man ha på sig ? Vad sägs om detta ? Funkar det, eller ska jag ha glans leggings istället ? Eller ska jag ha nån helt annan klädsel ?! hmmm... fan detta är så svårt så snälla vad tycker ni om denna party klädsel ?!

HELP ME PLZ !


• Wendela party top
• Lina lace tights
• Svart baslinne

Snälla söta ni hjälp mig !
Idag är det löning...

Idag är det löning jippiey så idag ska jag göra stan osäker  mitt kort, sen är det bolaget som gäller ska även träffa söta Rajje och yra med han på stan en sväng innan jag ska hem för att städa som bara tusan för ikväll är det Girly Girly Party som gäller... Det ska bli trevligt, hoppas jag i alla fall.. Hujja vad jag har mycket att städa idag... Det måste ju se fint ut då man får främmande, men jag får se hur mycket jag hinner stöda, men ska försöka få bort det vörst i alla fall...

Och imorrn "Lördag" är det oxå fest som gäller för då ska vi fira den sötaste brüden Dandelion som fyller år eller hon fyller på söndag men imorrn är festen... Så det kommer bli 2dagars men det måste man ju få unnna sig ibland det är ju sällan det sker nu för tiden !

Nä, nu ska jag försöka sussa lite inte för att jag tror att jag kommer kunna göra de, men vi får väl se !
Fattar inte hur vissa ...

Fattar inte hur vissa folk kan vända kappan efter vinden så snabbt som dom gjort, först massa skit snack om vissa personer och sen ska dom ändå umgås med dom.. hmm.. hur går det riktigt ihop. Jag förstår inte riktigt ?! Hmmm.. man kanske själv ska börja med samma falskhet som dom.. Ne, då står jag hellre för vad jag har sagt och sen får man ju se om man kan börja umgås igen. Inge falskhet hos mig inte... Varför, vad ge det mig ?! Man är väl ändå en vuxen människa och då ska man inte stoppa huvudet i sanden och låtsas gå vidare som ingenting har sagt eller hänt !

Jag gör fel, ibland har jag inte full koll och ibland är jag omöjlig att ha att göra med. Men om du inte kan godta mig när jag är som värst, förtjänar du mig inte heller när jag är som bäst!!! Skulle önska att alla hade tillräckligt med skinn på näsan att inse att du inte heller är helt perfekta !


Ne nu orkar jag inte svamla mer här så jag ska avsluta detta inlägg med ett sweet citat:

"Framgång ger vänner, motgång prövar dem !"
Jag är en riktig...

Jag är en riktig fb torsk, har inte kunnat sova en blund inatt så jag har suttit och snackat med folk på fb, lyssnat på musik och snokat runt lite på allt möjligt. Är fortfarande inte trött för 5öre så ska hålla mig vaken för kring 11.00 så ska pappsen och jag dra och handla flyttkartonger, sopsäckar och sen ska det garderobstädas.. För det behövs verkligen..

Annars vet jag inte riktigt vad som sker idag. Jag hoppas på att en viss person kommit på andra tankar för som det va igår är inte acceptanelt. Men vi får väl se om h*n blivit nå klokare under natten om inte så vet jag ej vad jag ska göra ?!

Nu sitter jag i soffan och ser tv4 nyheterna och darling har just vaknat, men snart drar han till jobbet, inte kul, men men... Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag avslutar detta inlägg med ett citat.

"- Behandla andra såsom du själv blir behandlad !"
Alla hjärtans dag + födelsedag !

Idag är årets sötaste dag nämligen Alla hjärtans dag ! Men denna dag kanske inte är lika rolig för alla, för det finns ju dom som varken har nån partner, vänner eller familj så därför äe det extra viktigt att sprida värme och kärlek till ALLA oavsätt pm dom förtjänar de eller inte. Jag har ett evenemang som jag tycker ni ska delta i.. KLICKA HÄR !

Men sen är det inte bara alla hjärtans dag idag, utan även min katt Sessan:s födelsedag. Hon blir hela 6år idag 1 =)
GRATTIS SESSAM PÅ DIN DAG !

3 bloggar ni MÅATE kolla in !


Här har ni min mobilpgg som uppdateras flera ggr/dag ta en titt HÄR


Här har ni min fotoblogg där jag lägger upp foton som jag tagit, för att komma till bloggen klicka HÄR !Sen har jag även startat em bloppis så tar er en titt genom att klicka HÄRRSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.