insatsstyrkan var på mitt område ...

Vad fan håller på att hända med mitt söta fina område Annelund. Idag e det andra gången insatsstyrkan var på mitt område. Detta område har alltid haft en bra rykte om sej, men nu har det braiga ryktet försvunnit. Egentligen e detta ett lugnt åh fint område, me mycke barnfamiljer osv. Men klart det barkar om man placerar massa konstigt folk.

Morgonen började med att jag åh karln hörde en hellikopter åh då karln kommit in me vovve liten hade han sett en snuthellikopter åh jag tänkte att dom kanse har nån övning eller nåt, sen började jag även tänka att dom kanske söker nån. Men eftersom dom cirkulerade väldigt mycke just ovanför mitt område så vart tanken ändå - ne de måste vara nåt annat !? Men senare under dagen får jag ett sms av en annan vän/granne som bor på andre sidan av Annelund, där allt hade utspelat sej åh där hade det vart värsta draget. Snutar ligger på marken åh siktar, dom spanar åh har sej. Galet sjukt ! Sådant som min vän fick se e ju bara sånt man ser på film för fan, eller tydligen inte.

Läs mer på denna kattegori P-Town så får ni se hur mycket skit som hänt på mitt område Annelund !

(BILD + ARTIKEL TAGEN FRÅN PITEÅ-TIDNINGEN)

Insatsstyrkan grep man i Piteå

PITEÅ UPPDATERAD Spaning efter de tre gärningsmän, som rånade och skottskadade en 68-årig Lulebo i tisdags, pågår över hela länet. För en stund sedan gjordes ett tillslag och en man greps på Annelund i Piteå. 

Insatsstyrkan grep en ung man i samband med ett tillslag i en lägenhet i bostadsområdet Annelund för en liten stund sedan. Man hade bevakat adressen en bra stund innan man valde att gå in. Det är fortfarande oklart om mannen är en av de eftersökta rånarna eller hur han är inblandad i det brutala rånet. Även lägenhetsinnehavaren hördesi samband med tillslaget. Polisen har fortfarande inte uttalat sig om detaljer.

En polishelikopter har cirkulerat runt Piteå under hela dagen, men polisen har vägrat att svara på varför eller om man är någonting på spåret.

- Vi är inne i ett känsligt läge, jag vill inte säga någonting för att inte riskera utredningsmöjligheterna, säger Anna-Lena Jonsson, informatör hos polisen.

Hon vill inte alls uttala sig om tillslaget på Annelund, men säger att eftersöket efter rånarna fortgår i länet.

Även på adresser i Luleå har tillslag under dagen gjorts som kan ha koppling till det som skedde på tisdagskvällen. Totalt har fyra personer gripits, men polisen fortsätter att tiga om det finns en koppling mellan dagens gripanden och rånet.

PT återkommer med mer information direkt någonting händer.

SÅ HÅLL KOLL HÄR ! ! !
- För det kommer då jag göra !
Här har vi bäbis ...

Här har vi bäbis i sin nya stora bädd som han fick igår, bortskämd e Rick. Trodde först inte han skulle gilla den för han vägrade ligga i den, men nu verkar han ha acceptera den för han har då sovit i den hela natten typ åh verkar mysa på som bara den. =) Den e grymt stor så det rymms då lugnt 3st hundar till i bäbis storlek. =) Så då räcker det ju till min andra bäbis som jag ska skaffa, men inte än på ett tag. Vill att Rick ska bli lite äldre först, men sen blir det antingen en Prasky Krysarik, Chihuahua eller en till Jack Russel. Har inte riktigt bestämt mej ännu, men det enda jag vet e att det blir en till liten hund ! =)

- Ne nu ska jag svara på kommentarer åh sen hitta på nå kul !
Tycker du om min blogg ?

(KLICKBAR BILD)
Äntligen är det enda jag kan säga !

Äntligen är det enda jag kan säga ! I lördags så fick jag se en stor idol jag har åh det va den bästa kvällen in my life känns det som. Och som ni kan se på bilden så e det Björn Rosenström för er som inte vet vem det är lyssna så vet ni säkert !? Stod även åh snacka med han en snabbis han verkar vara en riktigt skön kille ingen besvikelse här inte =) Har gillat denna snubbe sen jag va si sådär 14år åh är 24år nu åh i lördags fick jag äntligen se han, fatta glad jag vart =) åh en sådan fin bild fick jag på mej åh han oxå ! Sweeet ! Allt tack vara en vakt som frågade om han fick ta en bild på mig åh han åh självklart så gav jag han kameran snabbt ställde mej upp på grinden för att komma i ungefär samma höjd åh sen sa det klick åh bilden va tagen ! =) 

Om ni undrar varför det e så svart längst ner i vänster hörn åh längst upp i höger hörn så beror det på mitt lins skydd som muppat sej :S men enligt mej så tyckte jag bilden vart rätt cool i alla fall, men det e väl bara för att jag e så glad att ha en sådan bild på mej me han eller inte vet jag. haha .. =) Nästa gång han håller sig här uppe i landet så kommer jag självklart fara åh se han igen, utan tvekan =)

Vad tycker ni om Björn Rosenström då ?
Förlåt att söta bloggare.

Förlåt att söta bloggare. Har vart väldigt dålig på att blogga + svara på kommentarer nu, men det e för att jag har inte vart hemma så mycke blivit mycke party nu då det vart festival i staden, men nu e den över åh jag har blivit sjuk :S Svettas, fryser åh kall svettas om vart annat, mår illa har ont i kroppen åh mår allmänt kasst :S Men så fort jag blir frisk igen så ska jag bli bättre på att blogga igen. Jag hoppas verkligen ni kan vänta på mej ?! Men tills jag är tillbaka ha de så bra alla söta bloggare så hörs vi så snart jag blivit frisk åh har ork att  blogga  ! =)
TACK ! ! ! =)
(kLICKBAR BILD)
<3 Jag vill tacka alla som har röstat fram mej till en av stor finalisterna, TACK ! ! ! =)
Så om nån vecka så är det stor final så jag hoppas ni är lika hjälpsamma då !? =)
Älskar Miss Li & Maggio ! ! !

Gjort en egen video om min helg åh det e frösta videon jag någonsin gjort ! ! ! 

Bilderna i videon är självklart fotade av mej, Så titta nu och njut ! ! ! =)

Men tänkte även berätta lite om den =) Så då börjar vi me fredagen då =)

Trästockfestivalen Fredag 17 Juni 2009:
Vi hade riktigt tur att Jennys karl ville följa med  till Skellefteå för då kunde vi åka med han så vi slapp bängla me nån jobbig buss. =) Riktigt trevligt va det =) Vi såg Miss Li åh hon va grymt bra Live måste jag säga åh vi hade ju självklart dom bästa platserna, längst fram till vänster för det va nämligen där hon satt typ hela tiden åh plina på sitt piano =) Oj oj oj, vilken röst kvinnan har. Älskar Miss Li ! ! !

Sen efter vi sett de så gick Jenny åh Johannes åt käka, men inte jag hehe va inte riktigt hungrig hehe så jag sket i de, men efter dom ätit så bar det av hemmåt i alla fall.

Trästockfestivalen Lördag 18 Juni 2009:
Då bar det av till skellefteå igen för att se Maggio å även denna dag hade vi turen att Jennys karl ville följa med =) Så vi slapp buss även denna dag. mycket sweet ! =) Denna dag vart dock inte lika trevlig som Miss Li för det va så mycke fulla fjortosar som skulle se Maggio åh dom skulle knuffas åh stod åh rökte så dom brände alla typ + att dom hade smugglat in öl på området som dom drack åh kastad fram åh hade sej :S  Det va så mycke folk så man klämdes ju nästan ihjäl :S Så jag åh Jenny tänkte försöka ta oss ut men det gick inte åh då fick jag panik åh ont fick man så vi frösökte ta oss fram igen åh till slut lyckades vi ta oss fram åh vakterna lyfte oss över staketet åh jag fick så mycke panik så jag stod bara åh skaka åh va jätte nära på att börja lipa när kah kommit från allt folk, det va riktigt obehaglig måste jag säga :S uscha, nu låter jag sägkert som värsta tönten, men nej det e jag ej, men det va sjukt obehgligt det kan jag lova er men mannars så va ju maggio riktigt bra  synd bara att vi ej såg så länge av henne, men vi pallade inte det va så jobbigt alltså, huvva ligen ! ! !

Efter vi hade sett henne så gick vi åh sökte jennans karl eftersom han drog i förväg. Då vi hittat han så gick vi omkring på området lite granna åh åt gjorde vi oxå =) Jag åt Souvas, mmm så gott det va =) Jenny köpte sej en kjol som va rätt snygg =) men men, kvällen vart bra tillslut åh jag ångrar inte att jag såg Maggio fast det vart som det vart. Älskar Maggio ! ! !

Detta va min helg, i helheten va den bra, men lite jobbig va den oxå hehe ..  Nu är det bara åh invänta lördag då jag ska fara och se PIP, säger inte vem hihi, nu vart ni nyfikna va ? hehe.. kommer berätta senare i veckan vem det e jag ska se på lördag. Personen jag ska se ska i alla fall uppträda på en krog här i stan åh jag har velat se personen sen jag vart 14 kanske eller nåt sånt haha .. åh nu ska jag änligen få se PIP ! :P oj vad jag lääängtar ! :P

Nu ska jag avrunda detta inlägg åh jag hoppas alla har haft en toppen helg !?
för det har i alla fall jag haftär så super duper nöjd =)
Miss Li, Mikael Wiehe & Veronica Maggio

Nu e det trästockfestivalen i Skellefteå, och jag åh min kära vän Jennan har tänkt att dra dit ikväll (fredag) och imorgon, men det finns dock ett problem för kvällen. Vi vet inte riktigt hur vi tar oss hem. Kanske skjuds hem om inte så måste vi skippa denna kväll och vi som vill se Miss Li, hon som spelar ikväll klockan 22:00.  Sista bussen hem till Piteå går typ 22:30 eller nåt nåt sånt och som sagt så börjar hon ju spela 22:00 så, vi vill ju se hela hennes uppträdande, men jag hoppas detta löser sig, om inte så får jag och Jennan va lite ledsna för att vi missar henne, men vi får säkert fler chanser, men jag som hade velat se henne ikväll så vi får hålla tummarna !

Och ikväll (fredag) är även Mikael Wiehe och han hade jag oxå velat se, dock så spelar han redan 20:00 och om det blir att vi far ikväll så kommer vi ej hinna till den tiden för att Jennan slutar jobbet 18 och bussen går redan 17:25 så han kommer jag måste missa och det svider lite i hjärtat på mig eller det e inte säkert att jag missar han, men jag tror tyvärr chansen e större att jag missar han än att jag får se han, men förhoppningsvis så får jag väl chans att se han nån annan gång, för jag vill verligen se han !

Men annars så blir det att vi enbart drar i morgon (lördag) åh då e det ju Veronica Maggio som spelar och då tar vi oss både dit och hem för hon spelar nämligen 20:30 så vi kommer då lugnt hinna me nån buss då. Det känns då nice att vi kan se nån av dom i alla fall, men helst av allt så hade jag ju velat se båda två, men går det inte så går det inte, finns inget vi kan göra för stanna där över natten vill varken jag eller Jennan.

Så alla söta bloggare där ute, håll nu tummarna för att allt ska lösa sig för oss ikväll ! ! !

Det bästa med trästockfestivalen är att inträdet är gratis, men då e det bussen som kostar, men det får man väl ta. Synd att festivalen inte var här i Piteå för då hade det inte kostat någonting överhuvudtaget och det hade ju självklart varit ännu bättre eftersom att jag är nog fattig som jag är, men tur att man har en sweet vän som man får låna cash av för annars hade jag inte haft råd me någon dag alls ! :S Tack Jenny !

Vill du läsa lite mer om festivalen + artisterna, Klicka här !

Är det någon mer än vi som ska dra till trästockfestivalen i helgen ?
rösta på nr 13

Nu är det så hära att jag är med i en tävling som noescape håller i. Hon har valt att dela upp tävlingen i olika delar, men det tävlingen går ut på e att bli sommarens blogg.

Jag som ej brukar vara med i sådana tävlingar som Veclans blogg,månadens blogg osv. Har vart med om en liknande tävling som hette "Bästa personliga blogg" åh den blogg tävlingen vann jag till åh med. :) Men ajja nog snackat om detta =)

Nu tycker jag ni kan hjälpa mej att ta mej till finalen, jag skulle vara super duper tacksam om ni ville göra de =) För att rösta klicka här åh sen rösta på nr 13. =) Säg gärna till om ni röstar så jag hållar koll på vilka sötnosar som är på min sida ! =)  Ett stort tack allesammans ! ! ! =)

Kom ihåg att ni får lägga 2 röster så lägg gärna bägge på mej om ni vill se mej i finalen !
True or False ! - Min egen utmaning !

Mikaela frågade om jag inte kunde hitta på en utmaning, varför inte tänkte jag. Så här e min utmaning !

Som ni kan se så har jag valt att döpa min utmaning till Sant eller Falskt ! Jag tror denna utmaning kan vara rätt skojjsig om många hakar på, juh mer desto bättre !

Då kör vi igång utmaningen !


Jag har valt att skriva en lite berättelse :

När jag va 6-7 år så lekte jag kurragömma me mina kompisar på kvarteret. Jag gömde mej i bagageluckan på mammas åh pappas bil åh så låg jag där åh vänta på att dom skulle hitta mej, men ingen kom, tillslut så råkade jag somna. Barnen på kvarteret gick hem till mina föräldrar åh sa att jag va borta och sen gick dom även till sina egna föräldrar åh sa samma sak. Så hela kvarteret vart oroliga så alla sökte efter mej och efter nån timmes sökande för deras del så hittade dom mej så jag vaknade upp av att mamma väcker mej åh min första syn va morsfarsan, kvarterets föräldrar + kvarterets barn som stod åh titta på mej.

- Så vad tror ni om min berättelse e detta sant eller falskt !?

Så gissa på nu ALLA söta bloggare ! ! !

Och dom jag vill utmana är: Mikaela, Jenny, Lilljossan, LuxuryPink & Erika

Uppdaterat 02:20 15juli :
Den som vill får göra utmaningen ! ! ! =)
Säg dock gärna till om ni gör den så kan jag ta mej en titt ! =)
Lägg ner nu för fan ! >(Lägg ner nu för fan ! >(

Ta för fan hand om DITT eget liv istället, så tar vi hand om VÅRAT ! ! !
Titta vilka underbara boxar ...

Titta vilka underbara boxar jag köpt mej idag =) Millennium e juh hur bra som helst, nog e det tur att man har så snäll karl som lägger ut cash åt mej, dock skulle jag få hälften av han så jag e bara skyldig han hälften av vad dessa boxar kostar, super snäll hjärtat mitt är. Hittade dessa underara boxar på hemma kväll åh i helvete att jag bara kunde går förbi dom då jag såg priset. Nej nej nej, dom kostade bara 149:- / säsong åh ett sånt erbjudande kan man inte bara skita i. Detta blir många timmars tittande :P

Säsong 1: 15timmar 45min
Säsong 2: 17timmar 15min
Säsong 3: 17timmar 15min

I morgon ska vi nog börja me säsong 1 i alla fall, fan så grymt kul alltså, jag e så jäkla glad weee... tralla ... hejjn e juh en kult serie alltså, såg alltid de då det gick på 4an för läääänge sen och I LOVE IT ! =)

Vad tycker ni om denna serie ?
Suck, nu går dom av en efter en ...

Suck, nu går dom av en efter en åh det e inte alls skojjsigt :( Nu är det andra nageln som gått av tur nog så e det långfingret på både höger åh vänster handen som gått av så det ser då lika ut på vardera hand. Men går en till nagel av då ryker alla mina underbara naglar åh så blir det att spara på nytt. Känns inte kul, men det e ett måste, tyvärr. Jag som HATAR att ha korta naglar, det e fult, det e obekvämt åh allmänt störande, men det e för att jag e så van vid långa naglar. Jag som tänkte styra upp mina naglar imorgon men nu tappade jag helt lusten att göra de så nu får dom se förjävliga ut. Jag blir alltid lika förbannad då nån nagel går av för då vet jag att snart måste jag kapa alla, för går en av så brukar det rulla på rätt bra så går nästa åh nästa åh nästa av, ja ni förstår !? Men ibland så e det att ha långa naglar !

Har ni långa eller korta naglar ?

- Ne nu ska jag svara på lite kommentarer åh sen e det sussa som gäller. Sweet Dreams !
Då e vi hemma i Piteå igen !

Då e vi hemma i Piteå igen ! Efter en dagens tripp i Luleå med grannparet. Det har vart riktigt skojjsigt, mycke spring mellan olika affärer, men det vart dock ej så mycke shopping :S  Dock kanske lika bra de för är man fattig så e, men det hade dock inte suttit dumt att hitta lite till stuff eller jag hitta egentligen massa saker jag ville ha, men höll hårt i mina små slantar, men ska till stan i morrn åh kolla på några saker som jag hittade idag, så jag håller tummarna för att dom finns här i Piteå oxå.

• Nuh kommer det lite bilder från dagen:

Här sitter vi i bussen på väg till Luleå =) Från vänster Zara, makkan åh hjärtat


Här är vi på resturangen åh gu va mätt jag va efter maten ! =)


På bussen hem så fick jag åka på ungdomsbiljätt fast jag e 24år =)
Ska man ta det som en komplimang eller ? hmm ... haha .. =)
Snygga leggings bägge 2, men dock så va det svårt att ta kort på nitläggingsen :(
Men nitarna e lite större än på bilden åh så går dom på sidan hela vägen från midjan ner till vristen.

Som ni ser så vart det inte mycke shopping eller bilder, men jag e nöjd me min dag i alla fall =) åh det e juh det som e det viktigaste eller hur ? Men en dag med trevligt sällskap kan juh inte bli annat än bra. Vill ni se lite mer Luleå bilder så klicka här ! Kommentera gärna så blir jag super duper happy ! ! !

Hur har eran dag vart då ? Vad har ni haft för er ?
weee... Luleå, here we come !

Idag så ska jag, hjärtat åh zara, makkan (grannparet) dra till Luleå åh shoppa upp massa cash som vi egentligen inte har, men man måste väl få unna sej nåt skojjsigt nån gång eller hur !? Det kommer bli så trevligt så, men nuh måste jag yra klart det sista om jag ska hinna för vi ska åka 11:00 bussen till stan åh sen bussen vi ska ta till Luleå går 11:50. Så vad ska ni hitta på en mulen dag som denna eller ni kanske har sol, vad vet jag !? =) Hoppas ni får en trevlig dag allesammans så hörs vi då jag kommit mej hem.

weee... Luleå, here we come !
Här kommer svaren på era frågor !

 


Då är frågestunden slut åh jag vill börja me att tacka för alla söta frågor ni ställt mej =)

 

* * *
• Amanda - http://amandaahh.blogg.se/

Vilken är din favoritbok?

Jag läser inte så ofta böcker,  men min favorit e nog den hemska berättelsen om "pojken som kallades det"  har dock inte läst alla, men tror jag läst 3st av hans böcker.


* * *

• L - http://thailandssol.blogg.se/
Vad har du för framtidsdrömmar?

Ja du, mina framtidsdrömmar är att jag åh mina nära åh kära ska få leva ett bra åh friskt liv. Om jag ska drömma mej bort lite mer så e min framtidsdröm att jag ska bli rik åh kunna flytta utomlands i ett stort fint hus vid en fin sandstrand.

* * *

• Matilda - http://everythinginmylife.blogg.se/
1. hur länge har du bloggat? 
2. har du husdjur?

1. Jag har bloggat sen januari 2007
2. Yes jag har husdjur 3katter mojje, majjsan åh sessan och en hund rick


* * *

• Beatrice - http://beattriicee.blogg.se/

1. har du syskon ? :) 
2. hur gammal är du ? :)

1. Yes jag har en lillebror som heter Oscar åh är 17år.
2. Jag är 24 år blir 25 år 7nov.


* * *

• Cassandra - http://casseli.blogg.se/
Vad tycker du att en blogg ska innehålla för att den ska bli intresant? :)

Jag gillar bloggar innehåller massa olika saker tex. privatliv, fashion, musik .mm. Bloggar som e inriktade åt ett ämne tyker inte jag alls e lika kul, de kan bli rätt trista då enligt mej.

* * *

• Linda - http://lindadoos.blogg.se/
1. Vad är en bra blogg för dig? 
2. Vilket språk skulle du vilja tala?
3. Skulle du ändra nåt hos dig, isåfall vad? 
4. Singel? 
5. Kändis för en dag, vem skulle det bli?

1. En bra blogg för mej är då bloggen handlar om mer än ett ämne, mycke bilder åh så.
2. Jag skulle vilja kunna tala spanska.
3. Jo då nog skulle jag vilja ändra saker hos mej själv bla. vikten.
4. Nix, jag är inte singel. Jag har världens sötaste karl som heter Benny åh han är 38år som jag träffade då jag va 16år.
5. Shit denna va svår måste få fundera lite mer på denna :P

* * *

• Nathalie - http://nathalieisaksen.blogg.se/
Skulle du kunna tänka dig att bli vegetarian? :) Motivera gärna!

Jo, jag skulle kunna tänka mej de åh det e för att jag tycker det e så hämskt hur djur blir behandlade av oss människor åh då jag äter kött ibland så får jag jätte ångest åh tänker på allt det henska djuret/djuren gått igenom.

* * *

• klojs - http://klojs.blogg.se/
1. vad tycker du bäst om hos dig själv?
2. vilka bloggar läser du?

1. shit vilken svår fråga, men det bästa hos mej själv e nog att jag ställer upp till 110% för mina nära åh kära, dock kanske för mycke så jag inte hinner hanskas eller ta hand om mina egna privata problem.
2. oj du, det e rätt många, men här har vi några jag följer: Marion (karlns dotter), Jenny, Clara åh Patty


* * *

• Erica - http://faithhopelove.blogg.se/
1. Vill du ha barn i framtiden?
2. vilket är ditt drömyrke?

1. Självklart vill jag ha barn, 2till och med, men först vill jag styra upp lite i mitt privatliv.
2. Mitt dröm yrke e nagelskulptris. Jag älskar nämligen att hålla på me naglar.


* * *

• Haedil - http://crazyhumor.blogg.se/
Hur lång är du? :)

Jag e en riktig kortis e bara 1.56

* * *

• maria - http://marialouiseekman.blogg.se/
Vart bor du?

Jag bor i Norrbotten närmare bestämt Piteå en riktig tråkig stad, men mysig på sommaren.

* * *

• sora - http://soraahamiid.webblogg.se/
Vilket land kommer du ifrån?

Jag kommer från Pasto som ligger i Colombia åh detta ligger i Sydamerika.

* * *

• CattisEriksson - http://juniflikkan.blogg.se/
1) hur kommer det sig att du startade bloggen?
2) vad är syftet med din blogg?
3) Vad tycker du om min blogg?

1. Jag älskar åh skriva så därför startade jag min blogg.
2. Har som inget syfte me min blogg, bloggar för min egen skull.
3. Din blogg e helt okej, gillar din design =)


* * *

• J O N N A - http://thisney.blogg.se/
1. Vad är det ofräschaste du har gjort? :P 
2. Vad gör du om 10 år? 
3. Berätta något som många, av någon anledning, inte vet om dig 

1. hmmm .. råkat trampa i hundskit då jag vart barfota. :S
2. Om 10år så hoppas jag att jag har jobb, hus åh bil.
3. Detta va svårt, men jag hatar verkligen fötter tycker det e det äckligaste som finns på människokroppen. Kan knappt ta i mina egna åh skulle aldrig få för mej att ta i någon annans fötter, bläää ! Börjar må dåligt bara av tanken ! :S

* * *

• Lilljossan - http://lilljossans.blogg.se/
Om du fick välja vart i hela världen du skulle bo och varför?

Jag skulle bo i något varmt land där det e varmt året om i ett stort hus vid vattnet och varför jag skulle bo så e för att jag hatar kyla åh hur nice e det inte åh bo vid vattnet ?

* * *

• Classy - http://nathaliesjobeck.blogg.se/
Vad har du för mål i livet?

Mina mål i mitt liv e att jag ska må bra åh ta mej igenom allt jobbigt jag vart med om.

* * *

• Lisa - http://heartoflisa.blogg.se
Din musiksmak?

Ja du, jag lyssnar på ALLT. Har så blandad musiksmak det som sipparar ut i högtalarna e allt från eminem, björn rosenström, cornelis vreeswijk, britney spears, volbeat .mm. ja ni förstår !?

* * *

• O L I V I A - http://minlillagronaflodhest.blogg.se/
1. Hur gammal är du?
2. Favorit film?
3. Favorit program?
4. Bästa bloggen?
5. Varför började du blogga?

1. Tror dock jag fått denna fråga innan, men svarar i alla fall jag e 24år åh fyller 25 7nov.
2. Ojj shit svårt då man e en filmtok som jag, men Leon e en stor favvorit.
3. Desperate Hemmafruar, det e nästan det enda tv-program jag ser på förutom Cartoon Network haha ..
4. Min egen, ne skojja bara. Denna fråga kan jag faktist inte svara på det finns så många som e bra.
5. Jag börja blogga för att jag älskar åh skriva.

* * *

• Linnea - http://snattarna.blogg.se/
Hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat sen Januari 2007.

* * *

• LuxuryPink - http://luxurypink.blogg.se/
Vad är det pinsammaste du har gjort?

Jag e expert på att hamna i pinsamma situationer, men ett av det pinsammaste va när snuten tog mej för att pissa på allmänplats i fyllan, men detta är lääänge sen åh ja, det vart böter 800kr. Det va riktigt pinsamt.

* * *

• Jenny - http://liktenfjaril.blogg.se/
Skulle du göra vad som helst för 1miljon om ingen fick reda på de?

Nix,  jag skulle inte göra vad som helst för 1miljon även om folk inte skulle få veta nåt. Har nog för mycke samvete för en sådan sak. Men nog finns det säkert nåt knasigt jag skulle kunna göra. :P

* * *

• N - http://nannyclaesson.blogg.se/
Något favoritplagg ?

Jag älskar mina söta ljurosa mysbyxor.

* * *

• Liza & Marren - http://www.wheresyourdignity.devote.se/
Varför började du blogga?

Jag började blogga för att jag älskar att skriva, minns jag rätt så har jag fått denna dråga tidigare !? :P

* * *

• Leonard - http://trierer.blogg.se/
1. Vilket land vill du bo i när du är äldre?
2. Vad ville du jobba med som liten?
3. Vilken är din favoritartist?
4. Hur många besökare har du på din blogg/dag?
5. Vilka av de stora bloggarna läser du? :)

1. haha .. äldre ? Är 24år åh än så länge trivs jag bra i sverige, men det e klart hade velat flytta till nåt land där det e varmt året om. För jag hatar vintrarna i sverige :P
2. När jag va liten ville jag bli kosmetolog, men det vill jag inte bli längre.
3. Shit finns så många men det finns 2st som jag gillat sen jag gick högstadiet åh dom håller i sej än åh de e Eminem & Björn Rosenström.
4. Det e så olika allt beror på hur aktiv jag är, men tex idag (tisdag) så har jag haft över 200blåa åh över 500röda besökare.
5. Läser inte så många av dom stora bloggarna, men brukar ibland vara inne på Kenzas blogg.

* * *

• Marie - http://mariealexandra.blogg.se/
vad du jobbar med?

Jag jobbar tyvärr inte med något har vart sjukskriven sen -05, men vad jag e sjukskriven för e för privat.
* * *

Så nu har jag kämpat igenom alla söta frågor åh vissa va svårare att svara på än andra, men de alla frågor hade gemensamt är att dom va roliga att svara på. Jag hoppas verkligen ni e nöjd me svaren !? =) och har jag missat nån fråga så hojjta till så ber jag så hemskt mycke om ursäkt åh lägger upp den så fort som möjligt i detta inlägg !

Nu kör jag igång en ..

Nu kör jag igång en frågestund på min blogg. Det va som ett tag sen åh jag vart så sugen då jag sett hundratals andra bloggare ha frågestunder i deras bloggar. Så då kände jag - ne, nu e det dags att jag oxå har en frågestund. För det e juh grymt kul me frågestunder !

Kommer dock ej att svara på design frågor (tex. hur man gör vissa saker i designen osv.), men annars kan ni fråga mej precis vad ni vill, ju mer frågor desto roligare för både mej åh er och frågestunden kommer att räcka tills inatt nån gång så förhoppningsvis så e svaren uppe imorgon på morron.

Då kör vi !
Klara, färiga, gååå ! :)
Tjänar du pengar på din blogg ?

Som ni kan se här så e jag grymt nyfiken på om du:

  • Tjänar pengar på din blogg ?
  • Hur mycket du tar ut i månaden ?
  • Vad du använder dej av för sida / sidor ?


Själv så känar jag inga pengar på min blogg, men man kanske ska ge detta me reklamandet en chans, men jag tycker det ser så stökigt åh fult ut på bloggen då den e fylld me massa reklam det e just därför jag inte tjänar cash på min blogg. Är en stilren människa av mej så en massa reklam skulle bara störa mej. haha ..

Hallo !

Hallo ! Då har man vaknat till liv eller det va iofs ett tag sen, men har inte kunnat blogga förän nu. Jag somnade super sent inatt klockan va då över 06:00, men kunde juh ej sova pga. huvudvärk, kallsvettningar, blodmsak i munnen + illamåeendet. Nu känns det lite bättre i alla fall, men inte 100%. Uscha, ska lägga mej ner åh sussa en stund till tror jag eller kanske slö titta på en film/tv eller så. Vad gör ni en dag som denna ? Hej så länge alla söta bloggare !
Tack för idag åh sweet dreams ...

Nu har vi sätt mumien 1 & 2 åh 3:an får vi faktist spara till i morgon för darling somna för en stund sen åh jag sitter åh yrar franför datorn nu åh orkar inte se nå mer film. Är dock inte trötter för 5öre, men det beror nog på min huvudvärk. Har så himla ont i skallen så snart hugger bort skallen, men inte nog me de, det känns det som jag brinner i ansiktet, kallsvättas som bara den + att jag e sjukt illamåeende :S Mår inte bra alls åh jag vill verkligen inte bli sjuk heller men nåt e det som e på g för mej, men detta känns dock inte som en vanlig sjukkänsla detta är nån konstig känsla jag aldrig vart med om förr. Har fortfarande blodsmak i munnen, bläää ! Typiskt, jag som borde sova, men inte kommer jag kunna sova då jag mår så hära, men ska försöka snart. Tänker dock yra runt lite på alla söta bloggar en stund åh se om jag kanske börjar må lite bättre så jag kommer kunna somna, men jag fattar dock ej vad det e för fel på mej ? Känns obehagligt åh ha en kännsla som man aldrig vart med om förr !? :(

Ne, nu ska jag avrunda detta inlägg. Tack för idag åh sweet dreams så hörs vi av imorgon !
(eller senare idag blir det juh för klockan e juh över 00:00)
Mumien race

Jag åh darling har nu ett mumien race, i fredags köpte jag nämligen denna box som ni ser på bilden ovan Eller jag köpte den inte jag fick den av darling. Dom hade nå riktigt cp pris på den, för som ni ser så kostar den 469:- men darling betalade enbart 149:- inte illa, klart man passar på eller vad säger ni. Har dock bara sett första mumien filmen åh det e 100år sen, men den diggar jag skarpt. Dom andra filmerna e säkert oxå bra. =) Scorpion king filmerna har jag faktits inte sett en enda så dom kan jag inte säga nåt om. Vad tycker ni om alla dessa filmer ?

Ne nu ska vi fortsätta åh se på filmen, vi har nämligen just börjat så nu e vi inne på första filmen =)
Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans så höres vi antingen i morgon eller senare ikväll.
En sommar hiss & diss

Nu vill jag att ni hissar en sak med sommaren åh sen dissar en sak med sommaren.

Min sommar HISS är: Att man slipper ta på sej 50kg kläder bara för att gå ut.
Min sommar DISS är: Alla äckliga insäkter som dyker upp.

Nu är det er tur åh jag e grymt nyfiken på eran sommar hiss åh diss ! ! ! =)
Så kör på nu allesammans ! ! ! :P
Jag tycker fan det e hemskt ...

Då tänkte jag berätta lite om inflyttningsfesten jag va på igår igår =) Kom dit vid 20:00 åh jag hade skit trevligt, som ni säkert läste igår så va jag nykter åh skötsam, men vart dock inte så, (läs vidare så får ni se varför det inte blev så). Satt åh smutta lite på 3öl som jag hade med mej. Alla anda festade på regält hehe :P men i alla fall sen bar det av till krogen åh jag kände inte av ett piss av de jag druckit, men det va ju de som va tanken oxå. Men i alla fall köpte mej en brezeer då jag vart på krogen en stund åh smuttade på den. Fortfarande nykter, men sen köpte jag en öl åh efter den vart jag helt veck :S så jag tror det va nå as som la i nå i min öl. För okloka jag ställde ifrån ölen en sväng då jag dansade så under den tiden så måste juh nån ha lagt ner nå i öl helvetet åh jag e så förbannad på mej själv att jag ställde undan ölen så där. Brukar inte göra de men glaset va så fullt så det va skit jobbigt åh dansa me de vill juh ej spilla massa öl på mej själv så därför ställde jag bort den åh det va ej så länge heller, men men i alla fall vart helt veck, men tur nog kom min kära far åh hämtade mej åh då jag kom hem så va jag jätte arg åh grinig på karln åh dampa åh hade mej åh sen hände det en sak som jag ej vill berätta här, men det e bla. den händelsen som gör så att jag tror att jag vart drogad. Blir så ledsen över detta för att när jag för en gång skull ska vara skötsam så sker en sådan sak, why why why ? :( buhu buhu buhu ..

Jag tycker fan det e hemskt att man inte ska kunna gå ut på krogen utan åh vara rädd att nån lägger nå i glaset, det e juh sjukt alltså åh tänk på vad som kunnat hände om inte pappsen hade hämta mej. uscha, blir bara förbannad på as som håller på att lägga saker i folks glas. Det e juh för fan sjukt alltså ! ARG ARG ARG ! Ajja nuh har juh detta skett inget jag kan ändra på, men jag kanske får skylla mej lite själv som ställde bort ölen som jag gjorde eller egentligen tycker jag att man ska kunna de, men det kan man juh inte åh det vet jag juh. ajja .. orkar it diskutera detta mer för det som hänt de har hänt går juh ej ändra på hur mycke man än skulle vilja ! :S

Men som ni förstår så vart juh hela min kväll fuckad pga. detta,
men jag hoppas att ni hade en bättre lördag än jag i alla fall !?
Då e det lördag ...

Då e det lördag igen åh vad sker idag ? hmmm .. Ja du vet inte riktigt eller det jag vet e att jag åh darling ska iväg åh handla lite smått snart åh sen när vi kommer hem så vet jag ej vad som sker, men det löser sej då. Blir väl åh leka med grannarna eller nåt liknande. :)

Och sen ikväll e det inflyttningsfest som gäller ikväll, men jag ska dock vara nykter så jag drar nog inte dit förän kring 20:00 eller nåt sånt. hehe .. åh sen får jag se om det blir krogen eller ej, allt beror på om jag har lust eller ork osv. Men det blir säkert trevligt e sällan på fest nyktert men känner mej inte alls sugen på åh dricka idag, men dock så vet jag att det kan ändras fort, men tror dock ej det kommer göra de idag :P

Vad ska ni göra idag då ?

Ne, nu e det slut babblat för min del. Jag måste göra mej klar åh sen e det stan åh handla som gäller, men vi höres säkert senare om inte så får ni allesammans ha en bra lördag åh ta väl hand om er ! =)
Home sweet home !

Jag åh darling har ju suttit hundvakt i några timma, men nu har vi äntligen kommit oss hem. Eller okej det va ett tag sen kanske snart 1timme sen men vi har gjort annat innan. bla. jävlas me grannarna genom åh damp plingat på deras dörr åh sen smygit oss in i våran egen lägenhet. haha .. sen har jag hunnit smsa me lite folk bla. me N & T pratat med mor åh far i tele åh sett lite tv osv. hehe .. det va först nu jag kom på att skriva ett litet inlägg :P

Jag har haft en sån trevlig kväll i kväll. Först så satt jag åh älskling åh va hundvakt åh sen kom hans syster oxå så vi satt alla där åh snacka lite skit om allt möjligt från himmel till jord. Hundarna busa, busa åh sov om vart annat. Åh där emellan va dom självklart ut på promenixer oxå. :) mys mys va det :) Sen spelade jag åh darling lite GH world tour på PS3 åh karlns border ligen har juh både trummor åh gitarr så då spelade jag trummor åh karln gitarr :) Tycker trummor e skit kil, men svårt hehe .. Jag klarar i alla fall medium det tror jag e bra för en som knappt har spelat nåt. hehe.. Skryt, skryt eller bara sanning, ni får tolka de hur ni vill :)

Nu sitter jag under täcket me Cartoon Network på i vanlig ordning medans jag kollar runt på nätet åh bloggar lite :P Men snart ska jag sussa, men innan så ska jag svara på alla kommentarer innan åh sen e det sussa som gäller. E sjukt trötter hehe .. så sen kommer jag not sova som en stock.

Vad som sker i morrn vet jag ej, men säkert nåt skojjsigt. Det enda jag vet e att jag ska på en fest senare på kvällen åh kanske, bara kanske krogen :P På dagen blir det väl att umgås me dom sötaste grannarsna i världen Zara åh makkan :P men vad vi ska hitta på vet jag ej, men det löser sej i morrn.

Ne nuh ska jag avrunda detta inlägg åh allesammans sweet dreams !
Ben & Rick


Här har vi söt hundarna Ben & Rick

Jag åh karln sitter juh hundvakt sen några timmar tillbaka till en riktigt söt hund. Vi sitter hos karlns mamma åh det e karlns lillebrors hund vi e hundvakt åt så vi lär sitta hära hela kvällen. men det e kul.. riktigt mysigt !

Hunden till vänster är Ben åh han e ca. 14v. Han är en 100% Hamilton Stövare åh jätte söt, dock lite olydig men han e juh bara en liten valp så han lär sej förr eller senare han oxå :) Dock rätt lat, men samtidigt vill han juh busa så han brukar ligga ner medans han busar i mellan åt. När han springer e han så klumpig så det har hänt ett ex antal gånger att han våltat i kurvorna eller att han sprunigit in i väggen. haha .. men i alla fall det e han vi e hundvakt till.

Hundet till höger är min hund Rick åh han e snart 1år & 4månader. Han är en blandis 95% Jack Russel, 5% Bichon åh hur söt som helst. Lydig som bara den, men han har oxå sina dagar då han vägrar lyda en åh det kan verklgigen göra en tokig ibland. haha .. Han e lite smidigare än Ben, så han springer ej in i några väggar eller dylikt men det e juh självklart för att han är så liten. Mamma älskar dej söta bäbisen min ! =)

Visst e dom söta bägge hundarna :) åh man blir så glad då man ser dom 2 tillsammans för det syns verkligen att dom trivs ihop. Dom busar åh sen vilar dom tillsammans, pussar varandra osv. Det e så sött åh kolla på =) Man kan helt klart säga att dessa 2 e BÄSTISAR ! utan tvekan ! :P

Hörrni visst e dom underbart söta ? :)


Klatnig karl jag har

Klatnig karl jag har, men jag ska ta detta från början. Tanken va att jag grannarna åh karln skulle dra åh spela minigolf idag åh eftersom att karln hade ett möte idag så drog han först åh sen skulle han möta upp oss för jag åh grannarna skulle dra en snabbis på stan innan åh sen till mini golfbanan. Så jag gjorde mej klar, gick ut me söt hunden åh sen kom jag på vart e mina lägenhets nycklar ? Så då jag kommit in me vovven så sökte jag för fulla muggar åh ingen nyckelknippa åh då kom jag juh på att karln hade juh dom sist då han tvättade, så jag ringer han åh frågar åh då säger han: - jag la dom på rummsbordet ! Så jag kollade där igen, men inga nycklar nån stans. Åh sen känner karln i sina byxfickor åh mycke riktigt så låg min nyckelknippa i hans byxor. Så både jag åh älskling började juh skratta pga. hans klantiga beteende. haha .. Jäkla klant ! haha .. Men älskling fast du e en klant så e du den sötaste klanten av dom alla så e det bara åh det kan ingen ändra på ! ;) haha ..

Så inte blir det nån minigolf nu som tanken va pga. de darling lyckades med, för inte vill jag lämna min lägenhet olåst, nej nej never ever in my fucking life ! Okej tror dock ingen skulle yra i min lägenhet, men känner ändå att jag ej vill för tänk om nån verkligen skulle vara i min lägenhet medans jag e borta det skulle ej vara så skojjsigt då man kommer hem. Så minigolfen får vänta till atningen senare idag eller en annan dag. Nog överlver jag att vänta sommaren e juh inte slut än eller hur ? =)
Nu e jag verkligen less ...

Nu  e jag verkligen less på alla jäkla mygg. Jag har tusentals myggbett på kroppen som kliar som bara den, uscha. Åh nuh märkte jag ett myggbett på högra ringfingret som kliar så jag snart blir gaaalen :S Nog e det tur att man har naglar som man kan klia med, men man ska juh egentligen inte klia det blir juh bara värre, men jag har inte strykan att låta bli. haha .. åh sen får jag juh så stora myggbett oxå. Tror jag e lite överkännslig mot myggbett så det ser juh inte dierkt läkert ut. Kan man inte bara utrota alla elaka mygg så hade sommaren vart lättare. haha ... Jag hatar alla äckliga mygg så jäkulst mycke. buhu buhu buhu .. SUCK ! Har ni fått många myggbett ?
hjälpt henne med att fixa en design ...

Min söta vän Jennan har bestämt för att starta en ny blogg åh självklart så har jag hjälpt henne med att fixa en design som passar till den nya bloggen. Än så länge använder hon båda den gamla bloggen åh den nya, men som jag förstår det så kommer hon överge den gamla helt så småning om eller Jennan rätta mej om jag har fel ! :P

Så nuh har hon i alla fall fått sin nya design till sin nya blogg, men den e dock inte riktigt klar ännu, men den e då någorlunda klar ska styra lite saker då åh då på hennes blogg, men just nuh känner jag att jag inte orkar mer. haha.. så den får ser ut som den gör nuh. :P Men så länge hon e nöjd så e jag nöjd ! =)

Det e även jag som har gjort designen på hennes gamla blogg hehe .. måste juh få göra lite reklam för mina designer ibland eller vad säger ni ?

Nu tycker jag ni ska gå in på hennes nya åh hennes gamla åh sen berättar ni för mej vad ni tycker om designerna. Jag e så grymt nyfiken på att veta vad ni tycker hehe ..

1. http://killerprincess.blogg.se/ - hennes gamla blogg ! ! !
2. http://liktenfjaril.blogg.se/ - hennes nya blogg ! ! !


Är du sugen på en design så gör jag gärna en,
men självklart kostar det juh en slant. Vill du veta mer klicka här ! ! !
bad, mat, lek åh ståjj ! =)

(bildern e dåliga pga att dom e tagna me min 2megapixel mobilkamera)
Idag packade jag, älskling åh marion (karlns dotter) min söta rosa I ♥ SHOPPING bag åh sen bar det av mot piteå havsbad åh där har vi tillbringat hela dagen. Vi har sola, bada ätit gott åh lekt i den stora lekparken som finns där. =) Vi har haft en underbar dag enligigt mej åh marion i alla fall eller enliget karln oxå, men medans vi bada så satt han själv på stranden för han badade nämligen inte, men nog har han oxå haft trevligt. =) Tur att man har en sån snäll pappa som skjudsade oss dit åh sen hem annars hade vi måsta böka me bussar.

Här kommer det lite bilder från dagen:
1. Är den underbara stranden me den fina sanden som vi satt på =) älskar värkligen att bara på Piteåhavsbad åh dom har så härlig botten oxå, tyvärr e det så jäkla långgrunt så man får gå typ till Finland för att man ens ska få vatten över knäna. haha .. kanske inte riktigt men lååångt ut måste man gå i alla fall.

2. Här sitter Marion (karlns dotter) åh filosoferar efter vårat första bad =) Dock så vet jag inte riktigt vad hon tänker på åh åh hon va så inne i sina egna tankar så hon märkte inte ens att jag tog fram telen åh fotade henne. haha ..

3. Där e den stora lekparken som både jag åh Marion leket en snabbis i, rätt kul juh. Men jag såg att hur det va  vuxna människor som stirrade på mej då jag klättrade åh hade mej. Det kanske inte är så ofta man ser en 24åring leka i lekpark hehe .. men kul va det, man ska vara ung i sinnet så länge man kan. haha ..

4. Jag stod högst upp i klätterställningen åh tog kort på älskling åh min pappa som vi just mött upp me tanke på att han skulle hämta oss. Dom ser ut som 2 små prickar som sitter på bänken där nere. haha ..

5. Och sen bar det ner för den längsta rutschkanan åh fort gick det haha .. kul kul kul .. som bara den va de så jag åkte den till åh med en gång till... haha .. swooooooosch .. weeeeeeiee ...  jippiey !

Detta har vart vår underbara dag, vart mycke bad, mat, lek åh ståjj ! =) Detta måste vi göra om visst älskling åh marion ? Vi får nog göra detta då Marion kommer nästa gång hon far nämligen hem till Umeå i morrn, men e det fint väder då hon kommer om 1-2v så då jäklar ska vi busa på havsbadet igen. =)
Detta underbara fick jag just veta ! =)

Detta underbara fick jag just veta ! =) Johanna åh Tommas har blivit mamma åh pappa, min darling har blivit morbror, darlings dotter har fått en kusin osv. Det e kul för allt inblandade =) Hur underbart e inte detta ? Det e juh super duper nice juh.. Jag e så glad för Johanna åh tommas eller för allas skull ! ! ! =) HAPPY ! HAPPY ! HAPPY ! HAPPY ! HAPPY ! HAPPY ! HAPPY ! HAPPY ! HAPPY ! Weeee ... =) 

Jag önskar Johanna åh Tomas all lycka med lill pojken ! =) kram kram på er 3 !

UPPDATERADES 1JULI 19:36 :
BILD PÅ SÖTA LILLA POJKEN FINNS NU HÄR !RSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.