MITT namn i dagens idol !


Den första frågan som Peter Jhide läste upp i dagens avsnitt av idol va till Patrik å vem hade skickat den lilla frågan mån tro ? Jo IZZAH från Piteå å det finns bara en IZZAH i Piteå å det e JAG. haha .. men dom formulerade ju om frågan så den lät ju lite skum, men det får man väl räkna men när det gäller tv. haha .. haha .. haha ..

Detta va den frågan som jag skickade in, men ni som hörde frågan i programet så formulerade dom om skiten hehe .. men men orka bry sej rätt kul att mitt söta namn kom med i tv i alla fall haha ... 

Men väldigt synd att han åkte, men jag förstod dock att han skulle göra de, men man kan ju alltid hålla tummarna för att han kanske blir en av juryns wildcard. hehe ..

Heja Patrik ! ! !

Ikväll kommer Piteborna bänka sej famför tvn helt förväntansfulla för ikväll e det Patrik Öhlund som ska sjunga. Jag håller tummarna för att han har valt rätt låt å självklart för att han ska gå vidare =) Och jag tycker ju inte bara att han ska gå vidare för att han är från min stad. Nej nej, jag tycker han ska gå vidare för han har ju hur underbar röst som helst, men självklart så blir det ju extra spännande då han är fårn samma stad som lilla jag =) hehe ... Ne nu ska jag ut me vovve liten å sen bänka mej framför tvn å invänta att Patrik ska sjunga =) hehe .. 


bla bla bla ...

bla bla bla ... Tog lite bilder idag ! =) bla bla bla .. Och här har vi 2 av bilderna jag tog ! bla bla bla .. Annars har jag inte gjort så mycket ida ! bla bla bla .. Som ni kan se så står det helt still i skallen å jag vet inte vad jag ska skriva ? bla bla bla .. Är less på denna bloggtorka nu ! bla bla bla .. Kanske skulle man ta sej en bloggpause tills fantasin kommer tillbaka eller vad säger ni ? bla bla bla .. SUCK :(

- Svarar på era söta kommentarer senare ! =)
blog awards 2009 ...

Eftersom att jag har riktig bloggtårka nu så kommer det ytterliggare en tävling jag deltagit i å denna tävling så har man chansen att vinna 2st biljätter till blog awards 2009 + en bärbar HP Dv3 dator å inte skulle jag tacka nej till de, inte för att jag tror att jag har så stor chans, men man kan ju ge det ett försök i alla fall. För försök skadar ju inte någonting eller hur gott folk !? =)

Tävlingen pågår från 15sep - 12okt så klicka nu på rutan nedan för att rösta på mig, tack ! ! ! ;)

Rösta på mig

RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖTA ! ! ! ;)
PS. även om du redan har röstat på nån så kan du rösta igen ! =)
Jag är så sjukt uttråkad ...

Jag är så sjukt uttråkad just nu å jag vill blogga om nå kul, men det står helt stilla i skallen :S Usch vad jag hatar blogg torka ! Det är så sjukt tråkigt å det e bla. därför jag inte har bloggat så mycke på sista tiden. Vet inte vad jag ska blogga om, men nåt ska jag väl komma på !? Om inte så blir jag tokig ! :S
Gott & blandat

Jag har just deltagit i en liten tävling för skoj skull där det går ut på att göra en Gott & blandat påse å påsen ovan va den jag gjorde i alla fall så nu tycker jag alla söta människior ska gå in å rösta på den genom att KLICKA HÄR ! RÖSTA på min påse allesammans å sen kan ju även ni delta i denna kuliga tävling ! =)
Alla söta bloggare jag är redan tebax !

Igår gick ju min laptop laddare sönder, men vet ni vad !? Jag har redan en ny laddare =) Trodde jag skulle få vänta längre innan jag fick en ny laddare för sist min laptop laddare gick sönder så fick jag vara utan dator i flera veckor, men inte denna gång. Denna gång så fick jag en ny laddare redan idag å det gjorde mej riktigt glader å jag hoppas detta gjorde er glader oxå för nu slipper ni ju vänta på mej =)


PS. Svarar på allas söta kommentarer senare ikväll eller imorrn på morgonen ! =)
Ett kort meddelande till er ...

Min skit laddare till min laptop har gått sönder :S Så nu har jag snart slut ström (20% kvar) å jag vet inte riktigt när jag kommer kunna blogga nästa gång. I morgon ska jag dra på elgiganten å lämna in den å hoppas på att jag får en ny på en gång har nämligen kvar garanti på denna laddare tur nog, men får jag inte en ny på en gång så vet jag ej när jag kommer tillbaka.

Jag hoppas verkligen ni kan hålla ut å väntar på mej !?

Ha de bra så länge så hörs vi !
En bild och fyra sötisar ! <3


Uppifrån å ner: Majjsan, Mojje, Sessan å Rick

PS. Svara på alla söta kommentarer lite senare ikväll ! =)
Vinnaren till den underbara trenchcoat är ...

Nu har jag och www.ingelita.se utsett vinnaren till denna underbara Trenchcoat och vinnaren är:

Amanda med kommentar/anledning: 
"Underbar tävling! Jag vill absolut vara med. ^^
Har förståss länkat hit också:
http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/september/tavling-trenchcoat.html

Jag vill vinna denna fina jacka som en perfekt gåva till min vän Felicia som just nu kämpar mot sin hjärntumör. Jag hade gärna vunnit den till mig själv med men jag tror den skulle klä henne jättebra och hon hade blivit så glad. Hoppas på tur! ♥"


Ett STORT GRATTIS till dej Amanda ! ! !

Orask till att hon/du vann är helt enkelt att det va en väldigt fin tanke till din vän som går igenom en riktigt hemsk period i sitt liv just nu å klart hon ska muntras upp så gott det går och jag önskar all lycka till dej å självklart till din vän Felicia oxå å åter igen GRATTIS !

Fototävling hos Classy !

Nu har jag bestämt mej för att delta i en fototävling å detta är mitt bidrag i Classys fototävling å vad jag ska skriva för sammanfattning om denna bild vet jag inte riktigt, men bilden talar nog för sig själv att det är kärlek som gäller, och sen fick jag detta söta hjärta i sommras av min älskade karl. Puss på dig älskling, älskar dej hur mycke som helst ! ! ! <3
Dagens slit & mys !

Bild från google


Idag har jag å sötast ängnat våran dag till att storstäda, så nu e det rent å fint. Vi är inte riktigt klara, men det sista får vi ta i morgon. Men nu ser det då hyffsat fint ut i lägenheten i alla fall =)

Sötast låg gömd under soffan då dammsugaren va igång, han gillar ej dammsugaren å har aldrig gjort de. Så han låg på denna plats i princip under helta tiden då vi dammsugade. Kikade fram lite då å då. Jag tyckte han såg så söt ut så jag var bara tvungen att fota min lilla prins ! =)

Senare under kvällen så tände jag å darling massa ljus i vardagsrummet å satt å mös i soffan framför idol, med varsin kopp daim cappuccino + att jag åt en macka. Riktigt mysigt va det i alla fall. Älskar mys i massvis, men vem gör inte de ?

Men nu är det slut på mys, håller på att tvätta å nu har jag 2st fyllda maskiner som håller på + att jag redan tvättat 2st fyllda maskiner redan som håller på att tumlas nu. Haha .. jag är expert på att få tonvis med tvätt då jag ska tvätta haha .. men är nog inte ensam om de eller !?

Visst har jag å karln vart riktigt duktiga idag =) å imorrn kommer vi oxå vara duktiga för då är det som sagt städa det sista + tvätta ännu mer å då e det de sista kläderna som jag ej kommer orka tvätta ikväll å sängkläder, badlakan å såna saker. =) hehe .. måste lära mej att bli bättre på att tvätta. Brukar oftast spara tvättandet tills jag nästan inte har nå rena kläder å det måste de verkligen bli ändring på !

- Svarar på alla söta kommentarer senare, så håll ut ! =)

Guldbiljätt till Patrik Öhlund !


Äntligen kommer det en Pitebo som INTE skämmer ut oss andra Pitebor !


Hejja Patrik, Hejja Patrik, Hejja Patrik ! ! !

Sweet, Patrik Öhlund från min stad (Piteå) gick vidare idag å han va riktigt bra måste jag säga. Han har varit med en gång förr men då va det den gamla juryn bedömde han å dom idioterna sågade han, men nu gick han vidare så jag vet då helt klart vem jag hejar på, men inte bara för att han är från Piteå utan för att han e riktigt bra. För nå år sen så va han ju även med i Fame Factory, ni vet de programet me Bert Karlsson !? Men i alla fall då kom han 2a så han e riktigt grym å helt klart värd denna guldbiljätt å jag hoppas han kommer långt !

• Tänkte även lägga upp en låtarna han sjöng i Fame Factory:

- Så vad tycker ni om Patrik !?

mitt lilla konstverk ...

Jag har haft riktigt kul med min laptop idag. Klistrat på lite söta saker på den, så nu ser den lite sötare ut än innan. Och vad jag har använt mej av för klister grejer är sådant man egentligen klistrar på väggarna så dom e jätte lätta å ta bort å det blir inge äckligt klister å märken av de då man tar bort de =) Vart rätt nöjd me mitt lilla konstverk. - Vad tycker ni om mitt konstverk då ?
Broder liten och jag !

Jag 1½år


Här har vi min söta lillebror 1år och jag 8år !

Oj så söta vi va, me dessa enormt fina kläder. Vi måste nog ha vart de absolut sötaste syskonparet som fanns, men idag e vi inte sötaste syskonparet längre, utan idag är vi det absolut snyggaste syskonparet eller vad säger du okke !? :P - yes yes självklart så är det ju så, ingen slår oss ! :)

Broderl liten 17år och jag 24år !

What ?

What ? vad e detta för nåt ? Så här brukar det ju bara se ut om bloggen är lösenordsskyddat eller tillfälligt avstängd, men inte är min blogg de ? Denna skit ploppar ju alltid upp då man går in på min blogg som ni kanske redan har märkt !?

Och det som är ännu skummare e att det är inte ens min blogg som står som server å information. Det är en annans blogg. Sjukt skumt detta !

Men varför har jag oxå fått denna ruta ? Den ploppar ju även upp då man föröker ta sig in på den adressen som står, men det e ju fullt normalt. Sjukt skumt detta, har maila blogg.se, men kommer inte få nå svar förän måndag. Varför ska alltid blogg.se strula me nåt ? SUCK !

• • • Är det någon annan som varit med om samma sak ? • • •

PS. Men förutom detta så funkar min blogg somvanligt. Alltså man kan kommentera bara man klickar bort denna ruta,  tänkte bara säga de så ni vet ! =)
På hoppad av fd. idol-deltagare !


Så här kan det gå om man ger en människa kritik, som inte tål kritik, ledsamt !

Nu är det så här att man får tydligen inte tycka som man vill här i världen utan att bli på hoppad av massa lögner å skit snack. Har just hänt mej, blev allvarligt på hoppad via bloggen + att hon snott bilder utan lov å lagt upp på sin blogg å allt detta pga. att jag yttrade mej om den fd. idoldeltagares röst. Har inte skrivit en enda blogg kommentar till henne eller sagt nå alls. Detta är så sjuka anklagelser å jag vet varken ut eller in. Jag vill med detta inlägg dementera lite av de på hopp som hon skrivit om mej.

• Vad gällande att jag ska ha trackassera henne i flera års tid är FALSKT ! Har inte sagt ett ljud om denna person förutom att jag tycker att hon sjöng falskt å att jag tycker det va pinsamt då hon deltog i idol och har hon nu råkas höra nåt annat så är det bara lösa rykten som lätt kan spridas i en småstad som Piteå, men själv har jag absolut ingen aning om vart hon fått detta ifrån, jag fattar fan ingenting !? Men sen har jag även väldigt många vid min sida som kan styrka att allt detta är falska på hopp. Som hon även har skrivit så känner jag ej henne varför i hela friden skulle jag då trakassera henne ? eller varför skulle man ens trakassera nån överhuvudtaget ? Jag menar att vad ge de, inget. Men om hon tycker att jag har trakasserat henne för att jag skrivit om hennes sångröst i 2 blogginkägg så får det stå för henne. Visste inte ens om att hon hade en blogg förän dom sjuka anklagelserna poppade upp bland mina kommentarer. Fattar noll ! ! !

• Angående socialfall så va det väääldigt länge sen jag levde på soc, men jag förnekar inte att jag har gjort de, men det e nog tyvärr inte bara jag som har levt på soc !?

• Angånde att jag lever på min far så är även de LÖGN, pappa hjälper mej väldigt mycke ekonomiskt genom att LÅNA ut pengar till mej, men detta tycker inte jag att jag ska behöva förklara mej för detta har bara jag å min far med att göra å ingen annan. Men självklart så är jag väldigt glad att han är så snäll å ställer upp som han gör å ALLTID har gjort, finns inget som ställer upp så mycke som min far har gjort för mej å nu menar jag självklart inte bara ekonomiskt utan överhuvudtaget ! Min pappa är det KÄRASTE jag har vi har väldigt starka band till varandra ! ! ! Jag tycker det e väldigt hemskt att min far ska bli indragen i massa osanning ! :S Men ska prata med pappsen om detta senare idag så får jag se vad han har att säga om allt detta. Han får helt å hållet bestämma hur vi ska gå vidare med dessa falska anklagelser å påhopp om han å mej !

• Jag vill även kommentera detta:

Varför jag badar med kläderna e enbart för att det e väldigt ohygieniskt att bada naken med sin hund, tycker det e lättare att tvätta hunden då även jag är i badkaret + att han gillar å leka i badkaret å det e ju hur kul som helst att leka med sin hund, så därför badar jag med kläderna.

• Sist men inte minst, jag lever verkligen inget uselt å olycklig liv. Jag är hur nöjd som helst med mitt liv, jag har min familj, vänner, pojkvän och mina djur som jag älskar å som äkskar mej, vad mer kan man begära ? Jag kanske inte har de så bra ekonomiskt, men man behöver inte ha ett uselt liv bara för att ekonomin inte alltid håller. Men en sak vet jag å de e att man kan INTE köpa familj, vänner å kärlek med pengar och jag har redan allt det där så jag klagar absolut inte över mitt liv snarare tvärtom, I LOVE IT !

Och allt detta + lite tll fick jag på mej enbart för att jag skrev kritik om hennes röst + idolframträdande. Detta påhoppet började för 5dagar sen att en anonym kommenterade ett inlägg som jag skrev för 5dagar sen "IDOL 2009 startar 8sep. 21:00" Så fick jag en riktigt elak kommentar som jag inte ens orkade godkänna för den va så lång å så sjukt elkak å allt va enbart osanning i kommentaren, sen kom det ytteligare en till kommentar å den har jag faktikt godkännt å det är i samma inlägg å allt skit är från samma IPnr men påhittade namn. Den första långa kommentaren som jag ej orkade gokänna står nu skriven i hennes blogg så ser ni de så finns det inte en enda saning i de inlägget. För jag är verkligen inte så psyk som hon vill få folk att tro att jag är. Finns inte en chans att jag skulle göra de hon påstår att jag gjort mot någon !

Nu har jag fått förklara mej lite, egntligen så vet jag att jag inte har någon orsak till att göra detta, men kände att jag ville få ut sanningen om allt påhopp hon skrivit om mej enbart för att jag kritiserade hennes röst. Jag tycker det är så synd när folk inte kan ta kritik å att det ska bli på detta sett. usch å fy säger jag bara !

Nu vart detta ett riktigt långt å tråkigt inlägg och jag förstår om inte alla söta läsare orkar läsa allt detta tragiska som jag fått vara med om, men för er som orkar läsa, visst är det hemskt att man inte ska få kunna uttrycka sina åsikter och det e väldigt stor skillnad på att uttrycka sin åsikt å komma med falska påhopp eller vad säger ni !?

Det är å vara FEG !

om: IDOL 2009 startar 8sep. 21:00
Va ? sen när har det blivit löjligt å säga vad man tycker ? Nej, hon har inte gjort mej ett piss, men tycker jag att hon sjunger dålig å tycker jag att denna video e riktigt rolig så måste jag väl få tycka de eller ? Alltså den som är löjlig är nog du "- Jag ska tala om det här för henne !" och tror du jag bry mej om du berättar om inlägget för henne eller ej ? För oavsätt vad du än säger så kommer det inte ändra min åsikt så. Och du lilla gumman, alla vet väl att dom klipper å donar i tv, men dom ändar ju inte någons röst. Sjunger man dåligt så sjunger man å det e ju inget dom klipper å ändrar på, men det verkar du ju inte förstå och är man med i ett sådant program så måste man ju tåla kritik, men det verkar hon ju ej göra.  haha å du lilla vännen vem har sagt att jag sjunger bra ? Jag sjunger som en kråka så varför skulle jag skämma ut mej genom att ställa mej å sjunga i tv ? Jag har mer hjärna än så, men jag står då åtminstånde för att jag sjunger dåligt, men det gör inte hon. Och vadå fegisar som vi ? Den som är fegis är väl du som skriver anonymt å inte ens kan stå för vad du tycker. Det är å vara FEG ! För du heter inte "Malin Johansson" å det e inte första kommentarern du har skrivit från denna IP adress, så jag har kollat upp ditt IPnr så jag vet precis vem du är, så sorry hörru ! Shame on you ! HAHA .. HAHA .. HAHA ..
Mitt nick är: I Z Z A H

Nu tänkte jag tipsa alla om en riktigt bra tattoo sida, som heter "www.gaddad.se" För visst kan det vara svårt att komma på ett motiv man vill tattuera in sej ? Men på denna sida så kan du hitta tusentals tattueringar som kan ge dej en hjälp på traven. Lätt som bara den att söka då sidan har olika kategorier tex. Angels, animals, biomech, butterflies osv, men denna sida är inte bara inriktat på tattoos, den är även inriktad på pierscingar å skisser oxå.

På sidan kan du själv lägga upp bilder på dina tattoos, piercingar, skisser osv. Kommentera andras bilder, skaffa nya vänner å skriva i folks gästböcker å mycket mer.

Jag tycker helt klart att ni ska ta er en titt på denna sida å om det är nån som blir medlem så kan nu ju bli vän med mej. Mitt nick är: I Z Z A H =) alltid kul att träffa folk med samma intresse som man själv har. Så jag hoppas vi ses på sidan !

(KLLICKBAR BILD)
Ny profilbild på facebook !

Uppaderarade just min profilbild på facebook å det vart denna, haha .. erkänn att den va klockren. haha ..  Satt å lekte me Photo Shop å sen säger karln, sätt horn i pannan oxå, sagt å gjort, och så blev resultatet så hära. HAHA ..

Nu kanske det finns vissa som tar illa vid sej med detta, men detta e enabart en fjoll grej å enbart mi jätte roliga humor, men frågan är ju om det är nån mer än jag som har så har kul humor som lilla IZZA har ? haha ..

Shit, vad jag skrattade då jag la upp denna bild som profilbild, man kan inte missa mej om man så säger. HAHA ..

- Jag tycker i alla fall detta e riktigt skojjsigt eller vad säger ni ?

IDOL 2009 startar 8sep. 21:00

Snart är idol juryn tillbaka. Okända talanger får chansen att visa vad de kan inför juryn som består av Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson. Uttagningarna sker som vanligt runt om i landet, där juryn söker efter talanger som går vidare till en andra uttagning. Sedan decimeras gruppen ytterligare steg för steg. Till slut ska tittarna rösta fram en enda vinnare, Sveriges nya popidol, med ett skivkontrakt som första pris.


Så vad tycker ni om att idol snart sätter igång ?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

När jag ändå drar upp detta med idol så måste jag visa denna Piteå brud som verkligen fick den förra juryn å säkert en massa svenska tittare mållösa, men frågan är väl mer om hon fick alla mållösa av rätt anledning ?  Lyssna så får ni avgöra det själva !? :P

En favorit i repris ! haha ..

Nå vad tyckte ni om hennes sång !?
tell me, tell me, tell me ! :P


Visst hade hon en underbar stämma, här va det inte en enda falsk ton !? *host* HAHA .. HAHA .. HAHA ..

- I got life ! (tsch)

en mosad cola burk ...

Det e rätt kul att man kan ha så roligt med en mosad cola burk, lite vatten å en kamera. hehe .. älskar verkligen att fota, men vill ju ha en systemkamera snart så slipper jag använda mej av min digitalkamera. Blir ju mycke bättre foton med en systemkamera.

- Så vad tycker ni om mina foton ?
Drag me to hell

Då har jag å älsklingen just sett "Drag me to hell" Den va riktigt bra tycker jag, skit coola efekter en kvalitetsrysare me andra ord. Och jag tycker helt klart att ni ska se den ! ! !


- Och till er som redan sett den vad tyckte ni om den ?(av 5)

Uscha, nu e jag värkligen less ...

Uscha, nu e jag värkligen less på att blogg.se inte kan funka som det ska. Dom senaste inlägget, bilderna eller kommentarerna poppar inte upp på denna sida som dom ska göra och jag e så grymt less på detta så det går ej beskriva med ord :S Tycker blogg.se kronglar rätt mycke tex. ibland kan man ej kommentera, ibland kan man ej lägga in bilder i inlägg å ibland segar de å nu detta. Uscha, hoppas dom fixar detta snart för nu har det ju vart så hära rätt länge så dom borde ju styra detta !

- Är det nån mer än jag som e grymt less på detta ?
Vinn en Trenchcoat till ett värde av 659:-

Nu kör jag igång en tävling i samarbete med www.ingelita.se

Ni kan vinna denna super söta vita Trenchcoat till ett värde av 659:-

Storlekarna som finns på denna söta Trenchcoat är: M och L

För att vara med i denna tävlingen så måste du följa dessa enklar tävlingsregler:

• Du måste ha en blogg för att kunna tävla !
• Gå in på www.ingelita.se och leta upp artikelnumret på den vita jackan ovan !
• Skicka en kommentar i detta tävlingsinlägg om varför just du ska vinna denna super söta jacka !
• Samt skriv in jackans artikelnumret i e-postfältet så ingen annan kan se de. Detta är ett måste annars blir du diskad ! ! !

Endast en svarskommentar godkänns från den som vill vinna ! ! !
Vinnaren blir den som har bäst kommentar/anledning !

Denna tävling avslutas: 17 September

Så nu vill jag önska er alla, LYCKA TILL ! ! ! :)


Vinnaren håller på att utses ! Så snart publiceras vinnaren så håll utkik !
Farmville

Det va länge sen jag tipsade om nåt så då tänkte jag att det kanske e dags att göra de, så då gör jag de nu. På FACEBOOK så kan man ju spela detta beroendeframkallande spel Farmville å det e faktist riktigt kul måste jag säga. Jag har helt klart blivit beroende av de måste jag säga =)

Spelet går ut på att man ska göra en bondgård å sen ta hand om den genom att sår olika saker, ta hand om djuren å sen kan man köpa saker till sin bodgård tex. hus, djur, träd å massa annat skojjsigt.

Jag tror dock dom flesta vet vad detta spel är för nåt, men det finns säkert nån som inte har en susning om vad det är så till er vill jag bara säga, testa de jag lovar er ni kommer inte att ångre er. haha ..

••• Vilka spelar farmville å vilkar spelar det inte ? •••


- Bilden ovan är min bondgård hittills å finare ska den bli ! =)

Vinn ett rockset !

(KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN DÄR DU RÖSTAR PÅ MIN GITARR !)
Jag är med i en tävling som MIKAELA håller i, där det går ut på att du ska designa en egen gitarr.
Riktigt kul tävling måste jag säga ! =)

Den gitarr som får flest röster vinner:
rockset med gitarrer, förstärkare och mikronfonpaket och Hannah Montana: The Movie på DVD och Blu-ray, värde ca 5 000 kronor. Tävlingen pågår till 30 september.

Så nu tycker jag allt att ni kan rösta på mej å självklart så lägger jag en röst tillbaka om så önskas å alla som röstar kommer bli länkade oavsätt om jag vinner eller inte ! ! ! Så ni måste säga till i fall ni röstar på mej så jag vet vilka jag ska länka ! ! ! Och kom ihåg att ni kan rösta en gång per dag fram till 30sep ! ! ! Så rösta på nu allesammans ! ! ! Make me happy ! ! ! :D

Vill även du vara med i denna tävling klicka HÄR !
ALLA har rätt till sitt eget privatliv ...om: Kissies mörka bakgrund !
Nu kan jag ej svara för alla andra varför dom har skrivit om de, men jag har i alla fall skrivit om detta för att jag vet att folk är intresserad av sån läsning. Kanske inte alla, men väldigt många. Och klart att ALLA har rätt till sitt eget privatliv, men det e ju väldigt svårt att ha ett eget privatliv om man flashar med det inför hela internet världen. Vill man ha ett privatliv om man är "känd" eller vad man nu ska säga att Kissie är !? Så kanske man ska fundera på vad man ska publicera å inte publicera på nätet ! Eller ... !?
Vart fan håller Dessies föräldrar hus ?

Här kommer lite funderingar jag har kring den lilla råsminkade 15åringen !

Jag tror att Dessie är en ensamen lite flicka utan föräldrar som bryr sig. För hur kan man tex. till låta sin lilla flicka provocera allt å alla via bloggen, hur kan man tilllåta sitt barn att svältbanta när ungen är redan är nog spinkig, hur fan kan man till låta sin lilla flicka göra skönhetsingrepp. Hon är för fan bara 15år. Vad tänker hennes föräldrar på ? Hade hon vart min unge så hade jag satt henne på plats för läääänge sen, men bakom detta prinsess liv som hon tror sig leva så finns det säkert en mörk bakgrund. Jag vet inte, men tycker allt verkar så sorgligt. Vart fan håller Dessies föräldrar hus ? Vad pysslar dom med, bryr dom sig inte för 5öre om vad deras lilla dotter gör ? Dom verkar ju inte göra de i alla fall. För föräldrar som bryr sej  hade satt STOPP för länge sen ! ! !

Finns säkert någon orsak till varför Dessie beteer sig å gör som hon gör, men en sak vet jag i alla fall till 100% å det är att det e något som har gått jävligt snett för denna lilla 15åringen och jag tycker bara det e sorgligt ! :S

Jag hoppas folk i hennes omgivning öppnar ögonen snart å stoppar hennes destruktiva liv/beteende. Det e just vad hennes liv är destruktivt ! ! ! Det har redan gått så långt så om ingen stoppar detta snart så vet man ej vart detta slutar ! :S


Råkade snubbla in på en tjejs blogg tidigare idag som skivit ungefär det jag tänkte skriva om igår, men som ni ser så skrev jag de idag istället å jag tyckte att hennes inlägg va så sjukt bra skrivet så jag tycker helt karlt ni ska klicka in er här å scrolla ner tills ni ser ett inlägg som har rubriken "Vem tänker ta sitt fucking ansvar?" och läs inlägget ! Mycket intressant det kan jag lova er !RSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.