Idag är det sol och fint väder ...


Denna bild är ritad av mig med min mobiltelefon ! =)

Idag är det sol och fint väder, dock lite kallt enligt mig, men jag fryser ju jämt så mig ska man inte lyssna ¨på när det gäller värme eller kyla. HAHA.. Snart ska jag sätta igång med städningen för vi får kanske främmande ikväll och då kan det ej se ut som det gör nu ! HAHA.. Men just nu orkar jag ej börja med de så tänkte slöa en liten stund till, men känner jag mig själv rätt så blir "en liten stund" en lång stund ! :) HAHA..
Då tänkte jag tipsa er om ...

Då tänkte jag tipsa er om min mobilblogg har nänligen börjat använda mig av min mobilblogg igen, har nämligen haft en lååång pause från den men nu är den i full rullning igen så tycker helt klart ni ska ta er en titt på den och kanske kasta in nån kommentar även där för då skulle jag bli super duper glader ! :) Så nu tycker jag att ni ta er en titt på min mobil-blogg, för att komma till bloggen klicka HÄR !

- Så vad tycker ni om min mobilblogg !? :)
BildBomb från dagens fotolek med Marion !

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Jag och killens dotter lekte fotograf och modell tidigare idag... =)
Jag = Fotografen och Killens dotter, Marion = Modellen. 
PS. Vissa bilder är LITE fixade !


- Så vad tycker ni om bilderna och vilken/vilka av dessa bilder gillade ni mest och varför !? :)

BildBomb från helgens båtfärd !

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.
Dessa bilder togs Lördag 17/7-2010

- Så vad tycker ni om bilderna och vilken/vilka av dessa bilder gillade ni mest och varför !? :)

Igår köpte jag mig ...

En ny DVD-spelar + Dj Hero ! ! !

Igår köpte jag mig Dj Hero kostade enbart 298:- eftersom att det va en fin fin rea på gamestop. Dock så hade jag väldigt tur så jag la bara ut 40:- på mitt Dj Hero, stoppade nämligen in lite cash i en Jack Vegas maskin och vann tillbaka nästan vad hela Dj Herot kostade, så just därför kostade det mig bara 40:-

Och idag köpte jag mig en ny DVD-spelare eftersom att jag har stört mig så mycket på att dvd:n jag hade i sovrummet innan inte hade nån USB port. Fick ett sånt bra pris på denna DVD-spelare så jag kunde ej motstå. Den kostar 799:- men jag fick den för 599:- bara för att jag är en sån bra kund, Elgiganten älskar mig och jag dom ! HAHA.. Så jag är helt klart nöjd och nu har jag flyttat den gammla in i sovrummet och den nya fina dvd:n hamnade i vardagsrummet ! Så nu har jag DVD-spelare med USB port både i vardagsrummet och i sovrummet. Sweet !

Är riktigt nöjd med mina köp och billigt vart det ! :)
Idag är det båt som gäller !

Denna bild är gjort i Paint för har inte PhotoShop i denna datar och jag känner att jag saknar PS som fan, men denna dator pallar inte de, skit dator ! :(

Idag är det båt som gäller ! Jag, darling och hans dotter ska ut och åka båt med några vänner till mig och darling ! :) Ska bli trevligt hihi.. Fint väder, vänner och båt är inte så dumt eller hur !? :)

- Ha en bra dag alla söta bloggare ! :D
Jag funderar på att köpa ...


Jag funderar på att köpa Dj Hero och har sett att dom rear ut de för 298:- Men har som inte hört så mycket om de och har aldrig testat de själv så jag vet inte riktigt hur jag ska göra ? Har ju iofs varit sugen på det länge, men det har aldrig bilvit av att jag har köpt de, men nu när jag såg priset så vart jag ännu mer sugen på de. Tror dock att det blir att jag köper de om det nu finns kvar på Måndag då peng finns på kontot.

- Vad tycker ni om Dj Hero, Hiss eller Diss !?

Jag skulle vara tacksam om ni ville svara på min fårga, tack på förhand ! :D

IZZAH DA FOTOGRAF är en ny ...


Texten ovanför är info om min kamera som jag fotar med just nu !

IZZAH DA FOTOGRAF är en ny kategori som jag startar NU och som ni säkert förstår på den nya kategorins namn "IZZAH DA FOTOGRAF" så kommer jag lägga upp bilder som jag har tagit. Jag retuschera väldigt sällan mina bilder utan lägger upp dom precis som dom vart då jag tog dom, men ibland retuscherar jag och skule det ploppa upp en bild jag har retuscherat så kommer det stå under bilden, men så länge inget står så är bilden 100% orginal ! ! !

Så nu är bara att se och njuta ! :)

OBS. RÖR INTE MINA BILDER UTAN ATT FRÅGATACK ! ! !
- Hoppas verkligen att ni respekterar detta !?

Jag har köpt mig en ny ...


Digitalkamera med 12,1 megapixel, 5x optisk zoom, 3" LCD-skärm och hög batterikapacitet. 12,1 megapixel - Hög upplösning och skarpa detaljer. 5x optisk zoom - Kom nära inpå motivet och behåll skärpan. 3" SuperClear LCD - Tydlig visning och förhandsgranskning. SUPER LIFE-batteri - Extrem batterikapacitet för upp till 580 bilder med blixt. 26mm vidvinkelobjektiv - Få med stora vyer och lyckas med grupporträtt. HD Movie - Du kan även spela in film i HD-kvalitet. Bildstabilisator - Förbättrar skärpan när du eller objektet är i rörelse. Skandinaviska menyer - Upptäck kamerans många finesser i de användarvänliga menyerna.

Jag har köpt mig en ny digitalkamera för några veckor sen eftersom att min förra poff försvann och har ingen aning vart den kan ha tagit vägen, men den kan ha blivit stulen !? Ajja kameran som är på bilden ovanför är i alla fall min nya pärla och eftersom att jag ska inhandla en digital systemkamera om kanske 6månader eller så, så köpte jag ingen värsting kamera för då systemkameran är köpt så blir detta en slit och släng kamera, LÄNGTAR ! :)

Nu tänker jag visa er några bilder jag har taigt med den kamera så jag skulle vara tacksam om ni ville säga vad ni tycker om bilderna, tack på förhand ! :)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.


Har fortfarande lite att lära då det gäller kamerans finesser, men det börjar ta sig i alla fall :) Och bättre ska det bli för jag är inte riktigt nöjd än !

- Så vad tycker ni om bilderna och vilken/vilka av dessa bilder gillade ni mest och varför !? :)

Jag har inte vart så aktiv ...


Om: Inte hög IQ för 5öre


Jag har inte vart så aktiv
med min blogg som ni redan vet men ändå är det en tragisk Pitebo som kastat in denna skrattretande kommentar. Jag vet vem personen är och tänker inte hänga ut h*n här på bloggen, men det denna person tydligen inte har fattat än är att man kan spåra IPnr. Så sorry hörru du är inte anonym om det är det du tror, skaffa dig lite IQ lilla du, kan nog behövas för du har ju ställt till nog mycke skit för dig själv och jag tycker bara synd om dig och hoppas att du en dag kan lära dig att tänka innan du gör dina handlingar, för hittills så har du handlat först och tänkt (?) sen och det har inte gjort nåt gott för dig ! Så skärp dig ! ! !

Nu va det väldigt länge sen ...

Nu va det väldigt länge sen jag bloggade sist så jag kände att jag måste uppdatera lite... Livet rullar på och allt känns så underbart, känner mig så lycklig, glad och livet känns fantastiskt och nu är sommaren här och det är ju sååå mysigt ! :) Kan det bli bättre !? NEJ, det kan det inte ! :)

Nu när jag ändå uppdaterar lite så vill jag även tacka er söta bloggare som fortfarande kommentera min blogg även om jag inte är så aktiv. Har även fått söta kommentarer angående min bloggdesign och även fått lite design frågor som jag tyvärr ej svarar på.. för svarar inte på designfrågor, men tack för att alla fina ord ! :)

Nu sitter jag och ser på SVT1 Hemma hos Caroline af Ugglas, darling ligger och sussar sött och jag borde lägga mig snart jag med.. Men är inte trött än så lär inte somna än på ett tag i alla fall..

Nä, nu ska jag inte babbla här mer. Ska gå igenom alla kommentarerna och när jag återkommer här får vi se, kanske blir imorgon, kanske blir om 1v, 1månad eller nå.. man vet aldrig, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller !? :)

Ha det bra hörrni tills vi hörs nästa gång ! :D
RSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.