Hej Hej bloggen !


(KLICKBAR BILD)

Hej Hej bloggen ! Tänkte börja med att visa vilken underbar baddräkt jag klickade hem igår, från halens. Den kostar 279:-, men vart 384:- med frakt. Visst är den fin fin ? Ska nämligen börja simma. Jag va och simmade igår och det vart 52 längder på ca 1 timme och det är väl inte så dåligt för att vara första gången eller vad säger ni ?

Sen vill jag även visa att jag lever och att allt helvete faktiskt går framåt och tur är väl de i alla fall ! Mår dock fortfarande piss, men som sagt det lär jag göra länge med tanke på vad som hänt, men det är ju bra att det går frammåt i alla fall !

Nu ligger jag i sängen efter en snurrig natt med lite sömn. Jag har som mest legat och vridit på på mig. Så för lite mer än en timme sen så gav jag upp sovandet !

Ne nu orkar jag inte blogga mer, men ska försöka ta mig ork att kasta in ett inlägg senare idag oxå. Vill som hålla bloggen i rullning så gått det går, så jag ska i alla fall försöka med de !




Gråter och gråter ...

Gråter och gråter är vad jag gör, men det syns inte, det känns. Det känns inombords för det är där det forsar tårar och det är inte bara tårar som forsar utan smärtan oxå. Smärtan av att veta vad jag gjort, smärtan av att veta hur du mår pga de, smärtan av att veta att jag inte kan vrida tillbaka tiden och ändra på felen jag gjorde, smärtan av att ha all denna ångest i kroppen utan att jag kan göra nåt åt den utan bara vänta tills den går över av sig själv. Om den nu någonsin kommer att göra de !?

Alla tankar bara susar i skallen på mig så vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara ha allt ogjort, men nej det går inte. Livet funkar inte så lätt. Alla människor gör misstag så är det bara, men sådana misstag ska ingen göra och ingen ska behöva behandlas så illa som jag har behandlat dig. 

Jag ligger och pendlar mellan sorg och ilska, sorg och ilska. Självklart är så är jag inte arg på nån annan än mig själv. Skulle bara vilja klå upp mig själv, men vad leder de till ? Ingenting ! Så vad ska jag göra ? :'(

- Orkar inte skriva mer, men här kommer en dikt jag knåpat ihop idag !






Jag förtjänar mycket, men inget bra !



Som man bäddar får man ligga och jag har bäddat fel och då får jag ligga obekvämt oxå ! Jag har verkligen ångest för mina handlingar och jag har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv som jag gör nu. Jag hade kunnat göra vad som helst för att få detta ogjort, men det går ju ej. Så jag får ju stå mitt kast och gå med svansen mellan benen, för det är de jag gör ! Nu låter det som att jag tycker synd om mig själv, men det gör jag verkligen inte för det är inte det minsta synd om mig, snarare tvärt om, rätt åt mig ! ! !

Men du, du har ej gjort nå fel och det som gör mest ont i mig är att se hur du mår pga. mina egoistiska, elaka handlingar, att veta att du har sådan ångest pga mig. :'( Jag hoppas verkligen att du börjar må bra snart, jag vet att det kommer att ta tid för dig, men som man brukar säga "tiden läker alla sår !" och jag hoppas verkligen att det är så i detta fall, så du kan gå vidare och må bra och lämna detta bakom dig !

Då jag ser att du mår bra så kommer även jag må bättre, för att för mig är det viktigaste att du mår bra, men sen kommer jag ha kvar sår i mitt hjärta och dom kommer alltid sitta kvar i mitt hjärta, men dom såren har jag själv satt dit så jag får som sagt skylla mig själv ! :'(

Som ni kanske förstår av detta inlägg så är det rätt körigt omkring mig nu, fråga inte varför, för jag kommer ej svara på vad det gäller, ville bara skriva av mig lite. Men att jag får se hur det blir med min blogg nu. Känner att jag har andra saker att tänka på än bloggen, men sjävklart kommer jag att blogga lite då och då, men hur ofta det blir det får vi se.







RSS 2.0



Mina djur















. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.