Snart ...

Snart kommer pappsen och hämtar upp mig med sin fina röda saab 9-3. Vi ska nämligen iväg och handla lite och sen ska jag passa på att handla lite oxå. Gu, så skönt det hade varit med egen körkort, ska nog snart styra de. Kommer dock inte ha råd me de än på ett tag, men så fort ekonomin tillåter de så ska jag fixa de känner jag. Då slipper man anpassa sig efter andra och kan fara när man själv vill..

Ne nu måste jag skutta pappsen är här, svarar på alla söta kommentarer senare. Hej så länge !
Våren är här ...

Våren är här och snön börjar försvinna och det gillar jag ! Även om livet är lite körigt just nu, så kan jag tur nog ändå glädjas lite över att våren är här och att det snart är sommar ! Eftersom jag bor i Norrland så finns det fortfarande massa snö kvar, men även de lär tina bort, men ju snabbare desto bättre. För nu är jag verkligen less på vinter, snö och kyla. Jag vill ha sommar, sol och värme NU ! Tror nog inte jag är ensam om att vilja ha sommar nu eller vad säger ni ?

- Ne, nu ska jag svara på lite kommentarer, vi får se när jag dyker upp nästa gång !?
Sist jag uppdaterade bloggen ...

Sist jag uppdaterade bloggen va 10/3 och idag är det 10/4 så det är exakt en månad sen jag bloggade sist så därför tänkte jag att jag måste ju uppdatera och visa er att jag lever  även om allt är lite si och så fortfarande, men men ...

Och sen står jag fortfarande i valet och kvalet om hur jag ska göra med min blogg. Jag är som små sugen på att börja om att blogga, men känner att orken sviker mig och det känns rätt tråkigt faktiskt. Men jag får väl hoppas på att orken kommer tillbaka. För ju snabbare orken kommer tillbaka ju snabbare är jag tillbaka, men det lär nog dröja, tyvärr.

Det va allt för mig just nu, återkommer kanske snart igen !?RSS 2.0Mina djur. .......................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.