Skorpionen


POSITIVA EGENSKAPER :
Starka känslor och lidelser, målmedveten, högst fantasifull, omdömesgill, skarpsinnig, uthållig, bestämd.

KARAKTÄR :
Inget tecken har ett livligare rykte än Skorpionen, och det med all rätt. Skorpioner är intensiva, passionerade älskare som är beredda att dö för sin kärlek om det skulle behövas. De står under Plutos inflytande, och alla deras handlingar är laddade med en våldsam intensitet. Därför lever de mycket i sin egen värld. Det är direktörernas och inspektörernas tecken. Skorpioner är kända för att hålla en allmänt hög standard, även om de ofta försöker applicera denna standard på besynnerliga intresseområden. De engagerar sig med förkärlek i de stora livsfrågorna, och många skorpioner blir läkare eller själasörjare.

När de är förälskade, är de upp över öronen förälskade, och ingenting får hindra dem. De har en stark lojalitet, och deras passion är ibland överväldigande, Skorpioner är mycket intresserade av sex - inte förvånande, eftersom Skorpionen styr könsorganen - och deras längtan efter sensuella landvinningar blir ofta för mycket för deras partners. Skorpionen är en kraftfull, orädd älskare, som inte drar sig för att omåttligt njuta av sprit, droger och romantik.

Detta ganska hemlighetsfulla tecken är fyllt av starka känslor, och precis som djuret som är dess förebild kan Skorpioner sticka till om de blir uppretade. De blir snabbt och intensivt förälskade, men om man försöker förändra en Skorpion eller få honom att anamma ens egen världsbild i stället för hans egen, går han antagligen till attack. De älskar och lever på sitt eget sätt och kämpar i tysthet med att övervinna alla livets mörka sidor. Eftersom Skorpionerna är intresserade av överjordiska ting, är det inte förvånande att vissa av dem styr in sin passion på en högre livsnivå.

I utvecklad form förvandlas Skorpionen till en svävande örn, högt ovanför allt liv. Skorpioner och deras älskade siktar högt!

NEGATIVA EGENSKAPER :
Svartsjuk, lättretad, envis, halsstarrig, styvsint, hemlighetsfull och misstänksam.

image147







0 Kommentarer




• Innan du kommenterar, läs det här ! ! !
- LÄS inlägget innan du kommenterar ! ! !
- Alla kränkade kommentarer ANMÄLS !
- Jag vill INTE ha reklam och att ni försöker värva mig på olika sidor !
- Tips på bloggtävlingar är bara kul så det är helt OK !
- Va INTE anonym, skriv in erat namn och se till att ni har fyllt i rätt bloggadress !
- Rör INTE mina bilder från bloggen utan att fråga, det kan leda till en polisanmälan + böter !
- Min blogg designar jag SJÄLV !

- Jag svarar INTE på design frågor !
- Vill ni ha design hjälp klicka här
- Följ gärna min blogg i BLOGLOVIN !
bloglovin



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback




RSS 2.0



Mina djur















. .................................................................................................................................
© izzah.blogg.se
. - All rights reserved.